The Wax bar | Benen waxen met The Supreme Wax

Waxen, scheren, smeren, of laten staan. Hoe onthaar jij jou benen? Ik koos dit keer voor waxen en ging naar de Waxbar in Den Haag.

Toen ik een mailtje kreeg van het marketing team van de Waxbar of ik het leuk zou vinden om een keer langs te komen zei ik gelijk ja! Toevallig had ik die week bedacht dat mijn beenharen wel erg heftig waren dat er misschien zelfs aapjes in konden gaan leven. Yup, mijn benen waren echt een oerwoud. Nu zijn ze weer super zacht en glad!

 

IMG_1153

De Waxbar heeft maar liefst vijf vestigingen, ik koos voor Den Haag omdat dat voor mij het makkelijkst bereikbaar is. De andere vestigingen zijn in Amsterdam, Rotterdam, Breda en Amersfoort. De salon in Den Haag is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit het centrum van Den Haag ben je bij de salon in slecht twee haltes met de tram. Super snel en makkelijk.

IMG_1164

De reden dat ik werd uitgenodigd was omdat de Waxbar een nieuwe wax heeft onwikkelt. The Waxbar Supreme Wax! Het is een hotwax, een warme wax dus. Het verschil tussen harsen en hot waxen is dat er bij harsen een harsstrip word gebruik waarmee de hars van de huid word getrokken. Dit kan best belastend zijn voor de huid en de huid kan zelfs beschadigen. Met de Supreme Wax van The Waxbar heb je daar totaal geen last van. Bij deze hot wax is namelijk geen strip nodig! De hot  wax wordt met schone spatel op de huid aangebracht, deze droogt vervolgens en word een klein beetje hard. Wanneer dit zo is kan de wax er afgetrokken worden door de specialist. De Supreme wax kleeft alleen aan de haartjes en niet aan de huid! Hierdoor word je huid niet veel belast en worden je haren wel goed verwijderd. Het doet ook een stuk minder pijn als gewone hars! De spatel die word gebruikt bij het aanbrengen van de wax word slechts eenmalig gebruikt in verband met hygiëne. Dat vind ik wel een fijn gevoel.

 

IMG_1174

Toen ik aankwam in de salon werd ik direct vriendelijk begroet. Er werd mij wat drinken aangeboden en er werd mij verteld dat ik in de wachtkamer mocht gaan zitten. Er waren veel tijdschriften en folders waar ik mezelf mee kon vermaken maar ik werd al snel geholpen. Bij de behandelkamer was een kleine kleedkamer waar ik mij kon omkleden en mijn spullen kon opbergen. In de omkleedruimte hing een mooie poster over de wax met nog wat extra informatie. Ook informatie over The Waxbar zelf was te vinden met alles wat zij doen en waar ze voor staan. De dame die mij hielp was erg professioneel en legde mij precies uit wat ze ging doen en hoe alles werkt. Dit vind ik altijd heel fijn! Zo weet je precies wat er gebeurd en hoe alles in zijn werk gaat. Voor mijn beide onderbenen was ze ongeveer een kwartier bezig wat ik echt snel vind. Maar het was heel erg goed gedaan! Ieder plekje werd twee keer behandeld met de Supreme wax zodat er niets gemist kon worden.

 

IMG_1175

Ik koos er dus voor om mijn benen te laten waxen met de nieuwe Supreme Wax. Wat ik zelf heel erg goed vind aan de nieuwe wax is dat er een serum in zit die tegen ingegroeide haartjes werkt. Hier heb ik zelf altijd helaas vrij veel last van en irriteer me hier ook echt aan. Door het serum wat dus al in de wax zit verwerkt ga je dit dus direct tegen, yeay! Daarnaast bevat de wax ginseng olie wat de huid tijdens het waxen direct verzorgd en hersteld. Ideaal dus.

IMG_1182

Ik ben zeer tevreden over The Waxbar. De salon is goed bereikbaar en het personeel is vriendelijk en professioneel. Ik voelde mijzelf goed op mijn gemak en mijn benen zijn onwijs glad en zacht! De haren zullen langzaamaan weer teruggroeien en dit duurt ongeveer 4 weken. Ik ben super blij en ga zeker nog een keertje terug voor mijn volgende waxbeurt. Ik kan een bezoekje aan The Waxbar zeker aanraden. Wil je meer informatie en prijzen dan kun je een kijkje nemen op de website van de Waxbar.

 

 

X Nancy

Een gedachte over “The Wax bar | Benen waxen met The Supreme Wax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *