Over ons

Welkom op de over ons pagina van ByTwins.nl!

IMG_8457
Tessa & Nancy | ByTwins.nl

Wij (Tessa&Nancy) zijn een tweeling die op deze site bloggen over alles wat ons bezig houd! Voorheen hadden wij een beautyblog die door een stom foutje uit de lucht ging. Mooie tijd voor een nieuwe blog vonden wij en zijn vanaf september 2015 gestart met de ByTwins blog, waar je meer kunt vinden als alleen beauty. Wij schrijven hier namelijk naast beauty ook over onder andere eten, lifestyle en reizen.

minitwinnies
Nancy&Tessa

Wij wonen beide nog thuis in een dorpje aan zee, vlak bij Den Haag. We zijn een twee-eiige tweeling wat betekend dat wij totaal niet op elkaar lijken. Dat hebben we ook nooit gedaan. Ook onze karakters verschillen erg en dat botste toen we jonger waren gigantisch. We konden níks met elkaar, alleen ruzie maken. Toen we wat ouder en volwassener werden, vanaf een jaar of achttien, begon daar langzaam verandering in te komen. Inmiddels zijn we een paar jaar later en is alles veranderd. We kunnen super goed met elkaar opschieten en doen veel samen.

 

 

tesknip

Tessa blogt sinds september 2013 in haar vrije uurtjes. Zij is afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste en huidtherapeut. Tessa werkt als huidtherapeut en schoonheidsspecialiste bij twee bedrijven en ze heeft haar eigen schoonheidssalonnetje. Tessa is gek op eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft. Oh, en chocola!

 

nensknip

Nancy blogt sinds februari 2015. Zij heeft haar poeliersdiploma gehaald en werkt op de versafdeling in de supermarkt. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met Netflix en blogt ze natuurlijk ook graag. Gek op lipstick, (uit) eten, drankjes, dansjes en een bioscoopje op z’n tijd.

 

We wensen je veel plezier op ByTwins.nl.
Wil je graag in contact met ons komen met wat voor reden dan ook? Kijk dan even op de contact pagina.