Unboxing | Blux box maart 2017

Tingdong Blux tijd! Gisteren werd hij bezorgd, en vandaag deel ik met jullie de inhoud. Ik blijf het leuk vinden zo’n maandelijkse verrassing!

De box zit weer lekker vol! Whieee!

 

  1. EMK beverly Hills Supra Face Cream

Een creme van een, schijnbaar, heel luxe merk. Het beloofd direct een kalmerend effect te hebben en goed te werken tegen huidveroudering. Ik word dit jaar 25 dus ga alvast maar beginnen :’). De box bevat een product van 10 ml. De aanbevolen verkoopprijs voor 50ml is €134,00 (WOW).

 

2. Kueshi Pure&Cleam Astringent Toner

Deze zijn altijd welkom. Ik heb net weer 2 micellair waters gekocht maar deze gaat op voorraad. Ik gebruik in de ochtend altijd een water/toner om mijn gezicht te reinigen en ’s avonds na het verwijderen van mijn make-up ook. Hier ben ik dus blij mee. De toner beloofd te verzachten, verzorgen en te reinigen. De box bevat een fullsize product met een aanbevolen verkoopprijs van €12,95.

 

3. True Organic Of Sweden All You Need Is Me

Deze creme is 100%natuurlijk en beloofd een multifunctioneel product te zijn. Droge nagelriemen, hielen, ellebogen en lippen alles moet verleden tijd worden met deze creme. Ook voor insectenbeten, kleine schrammetjes, eczeem en milde zonnebrand is hij aan te raden. Handig! Ik gebruik zelf altijd Lush Lemony Flutter bij al deze dingen (behalve op m’n lippen), dus ik ben benieuwd! Handig dat hij zo in een tube zit, gaat top mee in m’n tas. Ik vind ook de verpakking erg leuk. De box bevat een fullsize product met een aanbevolen verkoopprijs van €24,95.

 

4. Monu Spa Rosewood Reviving Mist

Jee! Ik had geen fixing spray meer en vergat steeds er een te kopen en nu zit er een mix in de box die ik daarvoor kan gebruiken. Hij ruikt heel lekker en heeft een goede mist spray. Top! De box bevat een product van 40 ml. De aanbevolen verkoopprijs voor 180ml is €27,00.

 

5. Maybeauty The Incredible Face Mask

Maskertjes zijn altijd handig. Dit masker beloofd de proien diep te reinigen en de dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Ik vrees dat dit wel zo’n masker is dat meer haartjes pakt dan mee-eters. We gaan het zien. De box bevat 1 masker met een aanbevolen verkoopprijs van €3,13.

 

6. Eslor Introductory Collection

Een leuk extraatje! Hier heb ik nog nooit van gehoord. Het is een Amerikaans huidverzorgingsmerk. In het setje zitten 4 samples om uit te proberen. Ik ga deze tussen de rest van m’n samples leggen en ze vast eens uitproberen. De box bevat 4 samples van 5 ml. De aanbevolen verkoopprijs van een travelsize van 15 ml is €4,75.

 

Ik ben blij met de box! De toner en de face mist ga ik zeker gebruiken. Ook de tube wondercreme komt wel op. Het kleine tubetje met de mega dure creme heeft me ook zeker benieuwd gemaakt en de maskers en samples ga ik ook vast eens gebruiken. Top!

 

Hoe denk jij over de inhoud?

 

Liefs, Tessa

2 gedachten over “Unboxing | Blux box maart 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *