Opgemaakt | februari 2017

Opgemaakt gaat gewoon door! Hier onze mand van februari 2017. Hij is helaas niet zo vol deze maand..

Tessa

Tissues en wattenschijfjes maak ik eigenlijk iedere maand wel op. Deze maand ging er ook een pakje reinigingsdoekjes op die ik altijd gebruik om mee schoon te maken.

Mijn fixingspray van Revolution is op en ik heb er nu geen een meer. Ik merk dat ik toch misgrijp ondanks dat ik het niet veel gebruik. Snel een nieuwe aanschaffen. De micellair water van Dr. Pierre Ricaud zat in een Bluxbox en is opgegaan, was best fijn! De Philosophy Hope In A Jar is opgegaan, deze had ik al best lang staan en moest echt eens gebruikt worden. Hetzelfde geld voor de Honeymania scrub van The Body Shop, die moest op!

We waren een paar dagen in Barcelona en daar gingen deze mini’s allemaal op! Er ging ook nog een badproduct op van Lush maar ik had het zakje al weggegooid.

Nancy

John Frieda’s Shampoo is mijn favoriet, ik gebruik deze eigenlijk altijd. Ook de Frizz Ease deep conditioner hebben jullie al veel vaker voorbij zien komen, ook echt een favoriet. Hidro Fugal is hetzelfde verhaal, deze deodorant gaat ook bijna iedere maand op. Wat saai eigenlijk dit haha! Wat niet saai is, is dat er een MAC lipstick is opgegaan! Whaaa! Het is Brave en ik heb al een nieuwe in gebruik. Er ging ook nog een zakje conditioner op.

Wij waren afgelopen maand een paar dagen in Barcelona en daar hadden wij een bad! Jee! Er gingen daardoor best wat Lush bad producten doorheen. Two Hearts Beathing As One bathmelth, Never Mind The Best Bathballisitic, Karma bubblebar en Over and Over bathbomb. Love it!

Samen

Nivea bodylotion voor onder de douche, Tessa was daar ooit mee begonnen en Nancy heeft hem nu opgemaakt. Er zijn twee douchgels van Lush opgegaan: Prince Charming en Happy For S.A.D. Ook ging er een grote pot kokosolie op die we als haarmasker hebben gebruikt en om onze make-up te verwijderen.

 

En dat was het! Helemaal niet zo veel eigenlijk.. Vorige maand was het wel veel en dan zie je vaak dat het de maand erna een beetje tegenvalt. Ach, het ruimt weer lekker op!

2 gedachten over “Opgemaakt | februari 2017

  1. Leuk om te zien. Ik zou m’n mini’s eens allemaal op een hoop moeten gooien, volgens mij zijn dat er ook ontzettend veel. Ach, ze zijn handig om mee te nemen op vakantie. šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *