Opgemaakt | Januari 2017

Wat zijn wij afwezig zeg. Toch vinden we opgemaakt artikelen maken nog steeds erg leuk en dat blijven we dan ook gewoon doen 🙂

Vandaag de producten die we hebben opgemaakt in januari.

Tessa:

IMG_4351

Zoals vrijwel altijd gingen er watjes en tissues op. Niets bijzonders

IMG_4354

De shampoo en conditioner van de L’OrĂ©al Elvive Extraordinary Clay lijn gingen op. Deze kreeg ik via een Instagam campagne een paar maanden geleden. Ik vond het hele fijne producten! Deze mini deodorant van Nivea zat al een tijdje in mijn tas maar is nu op. Mijn scheermes van Wilkinson gaat de prullenbak in, hij was aan vervanging toe en mijn nieuwe scheermes via Alixpress is binnen dus die gebruik ik nu. Ik vond dit een prima scheermes trouwens.

IMG_4360

The Body Shop Honeymania bodybutter mega pot is op! Dit is echt een zomergeur maar er was na de zomer echt een heel klein beetje blijven staan en dat heb ik deze maand maar even opgesmeerd. Ruimt een beetje op! Waarmee ik me de afgelopen maanden vooral heb ingesmeerd is Lush The Comforter Bodylotion. Heerlijk! Ik bestelde deze lang geleden uit de Kitchen en was er zo zuinig op dat de houdbaarheid datum in december verliep. Ik heb hem nu lekker opgemaakt en vond hem heel fijn.

Van I Love… ging een kleine douchegel op in de geur Strawberry&Cream. Deze heeft bij de wastafel gestaan. Lekkere zoete geur. Wat ook heel zoet is (te zoet) is de showergel van Fruttini in aardbei geur. Deze zat vorig jaar in een box en is met enige moeite opgegaan omdat hij echt heel zoet is.

IMG_4356

Er gingen twee geurkaarsjes op. Een van Hema in de geur Cedar en een Yankee Candle in Sweet Blanket.  Ik smeerde weer eens een zakje zwarte drap op mijn neus in de hoop dat er wat mee-eters verdwenen, het was er 1. Lang leve de Pil’aten black porie masks. Ook gebruikte ik een lekker Sheet Masker die ik een keer vanuit China heb besteld.

IMG_4357

Ennn.. Een parfum! YEAY! Ik heb zoveel parfum en mag pas weer nieuwe kopen als er 5 op zijn. Dit is nummer 1. Le Classique van Jean Paul Gaultier is een geur die ik al heel lang had maar wat ik altijd lekker vond. Ik smeerde een tubetje handcreme leeg die al lang in mijn tas had gezeten en nu eens op moest. De Balea Kamille hand en nagelcrĂšme rook heel lekker en was een prima handcreme. Ik spoot een parfum sample op van Elie Saab, heerlijke geur! De Catrice Even Skin Tone foundation ging op! Ik vind het echt kikke als je zo veel make-up hebt en je dan zo’n product opmaakt. Heerlijk!

Dat was het! Ik denk dat ik al maanden niet zoveel heb opgemaakt. Ruimt lekker op!

 

Nancy:

IMG_4333

 

De Showersmoothie van Watmaaktjemooi.nl in Peaches&Co ging op, dit is een soort opgeklopte zeep. Heel zacht en lekker! Lush Snow Fairy bodyconditioner was een product uit de kerstcollectie. Na deze ben ik echt een beetje verliefd geworden op de bodyconditioners van Lush, mijn portemonnee vind dat alleen wat minder.  De Shower Jelly Strawberry Twin Tub is een heerlijke zoete geur. Komt uit de Kitchen en het is jammer dat hij op is. The Body Shop in de geur Ginger Sparkle komt nog uit de kerstcollectie van 2 of misschien zelfs 3 jaar terug haha. Eindelijk opgemaakt, ik was vergeten dat ik hem had. De Rituals Happy Buddha showerfoam zat in mijn kerstpakket en ik vond hem heel lekker. Dan ging er nog een pot Body Soufflé van Etos op in Lime&Mint. Ik vond hem heel lekker maar ben wel blij dat hij op is.

IMG_4336

Douglas Hydrating Mask smeerde ik op mijn gezicht net als het facial mask van Wonder en een maskertje van klei van l’OrĂ©al. Ik smeerde mijn huidje in met de Renewed Hope In A Jar van Philosophy. Volgende keer neem ik wel de variant zonder SPF want deze trekt niet zo fijn in. Ik draag mijn SPF er dan wel onder. Nog een maskertje namelijk het Clay Mask van Daytox en een sample van Time in a bottle serum van Philosophy ging ook op. Allemaal fijne producten.

IMG_4340

Zoals vrijwel iedere maand gaat er wel iets op van John Frieda. De shampoo en conditioner van de Full Repair lijn zijn opgegaan. Ik gebruik eigenlijk nooit conditioner, eigenlijk altijd alleen masker. Conditioner beviel wel maar ik weet niet of ik het vaker koop. De batiste droogshampoo in Dark&Deep Brown kocht ik nog in Londen, het is mijn favoriete droogshampoo

IMG_4343

De Blistex lipbalsem ging echt heel snel op. De Sephora exfoliating powder die ik kocht in Praag is opgegaan, heeel jammer! Ik hoop dat ik hem snel weer kan kopen. Revitalash Ă©n Revitabrow waren te lang open dus moeten echt weg. Ik reageer de laatste tijd steeds met een beetje rode ogen op Revitalash, super jammer. Ik smeerde een tube benzoylperioxide op. Mijn favoriete bodyscrub The Rough With The Smooth ging op, heerlijk! Het opzetstukje van mijn tandenborstel en mijn scheermes werden beide vervangen deze maand.

 

IMG_4345

Ik brandde ook nog wat lekkers op deze maand. Yankee Candle Juicy Peach rook heel zoet maar wel heel lekker. Er gingen 3 Karma waxmelts op van Waxmelts.nl. Fave!

IMG_4348

Er gingen drie Hidro Fugals de prullenbak in. Eentje was eigenlijk vorige maand al opgegaan maar ik was vergeten hem toen bij de opgemaakt spullen te doen. Vandaar dat het er nu 3 zijn :’). Mijn favoriete deodorant!

 

 

Samen:

IMG_4363

Maarliefst drie Lush showergels. Vorige maand waren het er ook al drie! We gaan goed door onze (MEGA) Lush douchegel stash heen.. Sonic Death Monkey is er een die ruikt naar chocolade en koffie, deze was heel dun en erg lekker om mee wakker te worden. Lord Of Misrule blijft een heerlijke geur, gelukkig hebben we er nog meer van staan. Avoshower ging ook op, deze komt uit de Kitchen. Lekkere frisse douchegel.

 

Dat was het! Ons mandje zat weer heel vol aan het einde van de maand en wat geeft dat toch een goed gevoel. We zijn een beetje afwezig op de blog wegens tijdgebrek en weinig inspiratie en zin om er tijd in te stoppen. Opgemaakt artikelen blijven leuk dus we blijven het gewoon bewaren. Jullie zien vanzelf wel of er nog andere artikelen voorbij komen op ByTwins.nl

IMG_4365

Liefs, Tessa en Nancy

2 gedachten over “Opgemaakt | Januari 2017

  1. Ohhh, Lord of Misrule! ♄♄ Wat hebben jullie weer veel opgemaakt, zeg! Bedankt voor de reminder, ik denk dat ik mijn gezicht vanavond nog maar eens met zwarte drab insmeer. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *