Unboxing | Blux box januari 2017

De Bluxbox is weer bezorgd en zoals iedere maand laat ik jullie de inhoud zien!

De doos die bezorgd werd voelde aan alsof er weinig inzat. En dat zit er ook in. Althans, het zijn gewoon 5 producten maar allemaal erg klein en weinig. Dit is de inhoud:

IMG_4371

1. Cougar Beauty Mineral Eyeshadow

IMG_4383

Een oogschaduw. Het is een mooie kleur en de oogschaduw beloofd geen bismuth, talk, nanodeeltjes of geurstoffen te bevatten waardoor hij geschikt is voor gevoelige ogen. Ik weet nu al dat ik deze niet ga gebruiken dus ik laat hem dicht. De box bevat een fullsize product (van helemaal 1 hele gram) wat een aanbevolen verkoopprijs heeft van €11,50

 

2. Hotmakeup Lipgloss

IMG_4379

Dit Deense merk is opgericht door een make-up artist. In de box zit een roze lipgloss waarvan ik niet denk dat ik hem ga gebruiken. Ik laat hem nog even dicht! De lipgloss beloofd een romige en lichte structuur te hebben. De box bevat een fullsize product met een aanbevolen verkoopprijs van €7,95.

 

3. Huygens Shampoo

IMG_4373

Mini shampoo vind ik altijd wel makkelijk om mee te nemen op reis. Deze shampoo is op basis van suiker en vrij van sulfaten waardoor hij minder schuimt. Deze gaat in mijn bak met mini’s (die uitpuilt) en een keer mee op reis. De box bevat een mini van 30 ml. Een product van 250ml heeft een aanbevolen verkoopprijs van €17,90.

 

4. La Theorie Des Volcans Mask/Scrub

IMG_4374

Deze 2 in 1 scrub/masker beloofd de huid te zuiveren en de dode huidcellen te verwijderen. Deze ga ik denk ik wel uitproberen! De box bevat een product van 30ml met een aanbevolen verkoopprijs van €30,00. (zo duur?!)

 

5. Ooh! Oils Of Heaven Natural Moringa Anti-Oxidant Face Oil

IMG_4376

Lange naam voor een klein potje. Deze olie beloofd veel natuurlijke anti-oxidanten te bevatten en vitamine A en C. Ook moet hij huidveroudering tegen gaan en huidbeschadigingen voorkomen. Ik gebruik momenteel pure argan olie als nachtverzorging en dan bevalt erg goed. Ik doe wel al heel lang met dat flesje dus als die op is ga ik misschien deze wel gebruiken. De box bevat een product van 15ml die een aanbevolen verkoopprijs heeft van €11,00.

 

IMG_4389

Dat was het! De inhoud van de box. Allemaal kleine producten waardoor het in mijn ogen direct al wat minder is. De oogschaduw en lipgloss ga ik zeker niet gebruiken. De shampoo en scrub/masker ooit wel een de olie misschien.

Wat vind jij van de inhoud?

 

Liefs, Tessa

Een gedachte over “Unboxing | Blux box januari 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *