Opgemaakt | HEEL 2016!

2016 zit er op. We hebben een goed jaar gehad en hopen natuurlijk dat jullie dat ook kunnen zeggen. Onze blog heeft de laatste paar maanden een stuk meer stil gelegen dan de eerste paar maanden van 2016 maar iets wat iedere maand voorbij is blijven komen zijn de opgemaakt artikelen. Wij blijven bijhouden wat we opmaken en vinden het leuk dit online te zetten. En aan de hoeveelheid lezers te zien blijven ze ook in de smaak vallen. Daarom…

OPGEMAAKT 2016

We hebben een hele lijst gemaakt en delen die vandaag.

Tijdens het maken van de lijst was er soms ineens een nummertje verdwenen waardoor het kan zijn dat het niet 100% klopt, maar ach dat in grote lijnen klopt het zeker. Dat we Lushies zijn is wel duidelijk geworden in dit overzichtje. Alle Lush producten zijn apart geteld van de andere producten en aan het einde vertellen we hoeveel Lush we hebben opgemaakt!

November
November

In 2016 hebben we samen zo’n 11 dozen tissues opgemaakt en 24 rollen wattenschijfjes gebruikt. Daarnaast zijn er 6 doosjes wattenstaafjes doorheen gegaan. De hoeveelheid wattenschijfjes is wel heftig maar dat is vooral te danken aan Tessa’s salonnetje.

Wat verder leuk is om te benoemen is de hoeveelheid maskers die we hebben gebruikt. De teller schoot maandelijks omhoog bij de maskertjes die je eenmalig kunt gebruiken, gewoon zo’n zakje zegmaar. Hij stopte op 43(!), en dat terwijl we het idee hebben dat we vaker maskertjes moeten doen. Naast de losse zakjes gingen er nog 2 grotere tubes op en plakte we 9 neusstrips op onze neusjes. En dan nog al het Lush-gebruik. Daar komen we aan het eind van dit artikeltje op terug.

Naamloos

Onze gezichtjes hebben we ook goed behandeld. Er zijn 22 reinigingsproducten opgegaan en 4 peelings. Daarnaast hebben we 6 tubes/potjes creme/serum op onze huid gesmeerd.

Het lichaam is goed gereinigd met 8 grote flessen douchegel/foam, daarnaast nog 8 kleinere verpakkingen. We hebben 7 bodyscrubs opgescrubd en ons daarna ingesmeerd met 7 grote producten bodylotion/butter en ook nog eens 5 kleinere producten.

Ons haar is schoon gebleven in 2016 door te wassen met 10 flessen shampoo en tussendoor zijn er 6 bussen droogshampoo opgesprayd. De 4 conditioners en 11 potten haarmasker hebben ons haar zacht gemaakt. We hebben het verzorgd met 2 serums en 6 flessen/bussen haarlak/volumespray/heatprotector. Om het rode kleurtje in Tessa’s haar wat bij te houden heeft zij nog 6 flacons kleurshampoo/mousse opgemaakt.

Make-up is iets wat niet maandelijks opgaat, hier waren we erg benieuwd naar. Uiteindelijk zijn er 4 primers opgegaan, 3 foundations, 2 poeders en 5 mascara’s. Vrijwel allemaal van Tessa want Nancy draagt niet dagelijks make-up. Iets waar Nancy wel behoorlijk aan heeft bijgedragen zijn de 14 lipbalms die opgingen.

Naamloos

Nog wat random dingen die we ergens op het lichaam gebruiken. 5 tubes hand/voetcreme, 6 scheermessen (al zijn die ook nog wel eens tussendoor in de prul beland), maarliefst 26 deodorants, 2 flessen zonnebrand en slechts 1 fles nagellakremover. En, ook een mooi aantal.. 6 parfums!

Zoals jullie misschien weten door de hoeveelheid kaarsen en shoplogs die voorbij komen is vooral Nancy dol op geurkaarsen. In 2016 brandde we samen 9 grote geurkaarsen op en gingen er maarliefst 36 geurende tarts in onze branders.

Daarnaast gingen er nog best wat samples op. Tessa heeft haar voorraad sample cremes goed laten slinken. Er zijn 20 samples van cremes opgegaan, 4 parfumsamples, 11 haarsamples (varierend in van alles), 4 gezichtreinigings samples en 2 samples met een product voo het lichaam.

Als laatste nog wat overige dingen. Hier zijn geen aantallen van omdat het vooral enkele waren maar ze worden toch kort benoemd. Beautyblender, Beautyblender cleanser, kwastenreiniger, lip/oogmaskers, nagelverharder, Revitalash, Revitabrow, scheergel en verschillende medicatie crèmes.

 

 

In oktober ging er heel-veel Lush op, dit was nog lang niet alles!

Nu je dit hebt gelezen, denk je dan al goh wat veel? Of vind je sommige aantallen nog wel meevallen? Bij ons is deze mening zeer verdeeld. 26 deodorants is best veel maar 5 tubes hand/voetcrème valt ons nog best mee. Laten we verder gaan naar het volgende onderdeel wat de teller flink doet oplopen. Tel al deze Lush producten er nog even bij op!

Er gingen 38 samples van Lush doorheen, heerlijk veel producten geprobeerd. De hoeveelheid gezichtsmaskers die we hebben gebruikt was al hoog maar er zijn nog eens 14 potjes Lush masker opgesmeerd! We hebben ons haar gewassen met 4 potten Lush shampoo en zacht gemaakt met 6 potten haarmasker/conditioner.

Nancy’s Lush favoriet, de Jelly’s.. 8 stuks gingen er op! Tessa’s Lush favoriet, de douchegels.. 15 stuks!

Onze huidjes zijn daarnaast gereinigd met 7 potten Lush gezichtsreiniger, gescrubd met 5 potten/stukken scrub en verzorgd met 8 potten Lush lotion/creme. Er is 1 Lush toner opgegaan, 1 scheerproduct, 1 vaste zeep en 1 parfum.

Als laatste zijn er 11 Lush badproducten opgegaan (en we hebben niet eens een bad) en 2 verpakkingen Fun!

 

 

Wauw. Just wauw. Wat veel allemaal! En wat leuk om dit zo op een rijtje te zetten. Dit gaan we zeker volgend jaar weer doen en we zijn nu al benieuwd hoe de stand dan is haha.

 

 

Hier linkjes naar alle opgemaakt berichten:

Januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december.

 

 

 

Liefs, Tessa&Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *