Opgemaakt | december 2016

HAPPY NEW YEAR! 1 januari 2017. There we go. We starten dit jaar natuurlijk met een opgemaakt artikel want het is tenslotte gewoon de eerste van een nieuwe maand haha!

Onze mand zat al weer flink vol dus het is mooi tijd om deze te legen. En er komt nog iets leuks aan.. Alle opgemaakte producten van 2016 zullen wij aankomende week laten zien in een artikeltje. Vandaag is eerst december nog even aan de beurt..

 

 

Tessa:

img_4298

Twee rollen wattenschijfjes en een doosje wattenstaafjes. Geen tissues deze maand dat is best bijzonder haha! Wel gingen er Refreshing Tissues van de Action. Hier maak ik niet mijn gezicht mee schoon maar mijn kamer :’)

img_4300

De fles Kruidvat micellair water pakte ik uit mijn moeders voorraad toen mijn micellair water opwas. Ik vond deze prima maar die van Garnier toch net wat fijner. Mijn laatste flesje Kruidvat Wash In Wash Out kleurshampoo ging op. Laatste? Ja, ik wil gaan stoppen met het rood in mijn haar maar wilde eerst al deze dingen opmaken :). De Toni&Guy Sea Salt Spray is opgegaan. Vorige maand gingen mijn andere haarproducten op, deze ging net begin december op. Ik vond deze best fijn! De Droogshampoo van L’Oréal Extraordinary clay lijn ging op. Prima droogshampoo. De shampoo en conditioner zullen aankomende maand waarschijnlijk voorbij komen

img_4304

Ik heb zoveel crèmes dat ik echt blij ben dat ik er twee heb opgemaakt deze maand haha. De Unani creme zat in oktober 2015 in de Blux box, zo lang had ik hem dus al liggen. Ik vond het een hele fijne creme! Ook een creme van La Roche-Posay de Effaclar Duo + is opgegaan, deze kreeg ik van Nancy toen hij nog ongeveer halfvol was. Deze was tegen vlekjes en gebruikte ik vooral snachts. Lady Speedstick Aloeprotect kocht ik in Praag, ik ben nu aan de ander bezig. Ik vind het best fijne deo’s! Rituals Happy Hands had ik al heel lang staan en deze moest echt eens op, dat is nu gebeurd. Ik heb zoveel handcremes en moet van mijzelf eerst degene die open zijn opmaken. Ik was niet zo’n fan van deze geur maar verder wel van de handcreme.

img_4309

De reinigende handgel kocht ik eens bij Action. Deze staat altijd bij mijn salonspullen en gebruik ik gedurende de dag om te verfrissen en voordat/tijdens dat ik behandelingen doe. Ik heb nu een andere staan die ik nog op voorraad had. De Rimmel Sexy Curves mascara is heel lang favoriet geweest, deze is inmiddels helemaal uitgedroogd dus deze gaat weg. Ik doe echt zo onwijs lang met m’n Chanel mascara! Er is er nu weer een opgegaan en ik ben ook alweer aan een nieuwe begonnen. Ik deed een maskertje van Action, gewoon simpel maskertje. Van Yankee Candle brandde ik weer eens een tart op. De geur Strawberry Buttercream.

 

 

Samen

img_4314

Lush Hot toddy! Zo’n heerlijke geur! Deze was al een jaar (!) over datum maar omdat we nu nieuwe hebben konden we deze opmaken haha. LOVE IT! Ook is er een fles Comforter op gegaan. Ook deze geur is heerlijk. Tessa is ook nog bezig aan de bodylotion die steeds dichterbij de bodem komt.. En nog één! Drie Lush douchegels jee! B Never Too Busy To Be Beautiful. Nancy vond deze niet lekker, Tessa wel maar het was geen favoriet. Hij was inmiddels over de datum dus hij moest echt op, en dat is gebeurd. De Showergel ruikt heel erg naar honing en voelt heel rijk.

 

 

Nancy

img_4317

Wella haarlak is niet opgegaan maar hij deed het niet meer. Hij zat nog bijna vol dus super zonde. Lush Jersey Bounce deze shampoo vind ik heel erg fijn, m’n broer ook! Gliss Kur haarmasker vond ik echt heel erg fijn, deze ga ik vaker kopen. Het zakje Macadamia Oil haarconditioner had ik bij de afrowinkel gekocht. Was heel fijn maar maakte mijn haar wel vettig.

img_4322

 

De Gilette Satin Care scheerschuim kocht ik een keer bij de Action. Ik had het idee dat ik erg lang mee deed maar echt ineens was hij op zonder dat het voelde alsof hij bijna op was.. Lush Calacas Jelly hier heb ik heel vaak mee gedoucht en het laatste beetje is opgegaan in bad. Deze staat in mijn top 3 favo jelly’s!.  Lush Monsters And Aliens Fun ruikt naar Lord Of Misrule, jummie! Ik ging hiermee beestjes kleien in bad, zo leuk.  Lush Sparkly Pumpkin deze schuimde echt zo goed! Heel het zakje zit nog vol met glitter. Rook ook echt lekker. 3 kleine kaarsjes had ik in een setje gekocht bij TKMaxxx, ruiken heel lekker! Ik heb er nog meer van. De Yankee Candle Witches Brew tart heb ik al veel vaker opgebrand. Dit is mijn favo YC tart.

img_4321

Ik heb twee potten Lush Cup O Coffee opgemaakt! Groot en klein. Dit is mijn favo gezicht en lichaamscrub. De Lush Sea Salt Spray was bijna op maar ik heb hem toch weggedaan. Hij was overdatum en ging anders ruiken. Ik kocht hem in Oxford Street aaah! De sample Daytox enzyme peeling was een poeder die je moet mengen met water en dan kan je hem als peeling gebruiken. Ik ga deze zeker kopen ik vond het heel fijn.De  My Beauty Diary maskers zijn zo fijn! Er zit heel veel vocht in en mijn huid werd er heel zacht van.

 

Dat was alles wat we hebben opgemaakt in december! Zoals eerder gezegd kunnen jullie aankomende week een opgemaakt artikel verwachten van heel 2016. EXCITING!

Wij wensen jullie het allerbeste voor 2017!

 

 

Liefs, Tessa en Nancy

2 gedachten over “Opgemaakt | december 2016

  1. Ha, handcrème is ook zoiets dat ik blijf inslaan terwijl ik nog meerdere tubes in huis heb.
    Die Cup o’ Coffee ga ik binnenkort ook eens testen. Ik heb er al eens aan gesnuffeld in de winkel en ♥! 😀 Voor jullie ook het allerbeste voor 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *