Mac | Nutcracker sweet nude lip bag

Het is inmiddels al even geleden dat ik de eerste foto’s van de Nutcracker collectie van Mac zag. Ik heb niets met limited edities en meestal vind ik ze ook niet echt de moeite waard. Tot ik dit zag. Die verpakkingen.. Al die leuke setjes.. Oké, hier moest ik iets van bestellen!

Het werd de Sweet nude lip bag. Een fantastisch tasje met drie nog meer fantastische producten erin. Ik heb even getwijfeld maar hem toch gekocht, cadeautje voor mezelf! Inmiddels heb ik hem al best wat weken in huis maar het was er nog niet van gekomen er over te schrijven voor jullie. Vandaag doe ik dat wel en laat ik de producten zien met de nodige foto’s!

mac-nutcracker-nude-lips-set

Het doosje alleen al is fantastisch. Toch heb ik deze maar gewoon weggegooid want ja, wat moet je ermee?

mac-sweet-nude-lip

Uit het doosje komt dit mega leuke make-up tasje waar de producten inzitten. Ik vind dit zo schattig! Ik heb best wat van zulke tasjes maar toch blijft het leuk om leuke te verzamelen. Het tasje voelt goed stevig aan en je kunt er best wat make-up producten in kwijt.

 

 

mac-nutcracker-lipstick

De lipstick is er een met een cremesheen finish en hij heet Magic Spell. Ik vind hem prachtig! Ik hou echt van nude kleuren op mijn lippen en omdat ik licht ben zijn sommige nudies al een stuk minder nude bij mij. De kleur van de lipstick vind ik heel mooi en de glans door de cremesheen finish vind ik ook erg mooi.

mac-nutcracker-nude-lipstick

lipstick3

De lipstick blijft goed lang zitten en vervaagd langzaam volledig. Er blijft niet snel een lelijk randje over. Ik ben blij met deze in mijn collectie!

 

 

mac-nutcracker-nude-lipgloss

Dan de lipgloss, ook een prachtige nude kleur. Hij heet Tuned In. Hij is mooi gepigmenteerd en heeft een mooie glans.

mac-nutcracker-lipgloss

lipgloss1

Zoals je kunt zien heeft de ligloss voldoende kleur, soms is een lipgloss meer glanzend dan gekleurd maar deze heeft zeker veel kleur. Ik ben altijd wel fan geweest van lipgloss en ik ben heel blij met deze gloss. Hij brengt snel en gemakkelijk aan en blijft voor een lipgloss goed zitten.

 

 

mac-nutcracker-lip-pencil

 

Last, but not least. Het lippotlood in de kleur In Control. Ik had eigenlijk nog niet eerder een lippotlood van Mac gebruikt maar na deze ben ik echt verliefd..

mac-nutcracker-lippencil

lippencil2

Deze kleur is fantastisch. De houdbaarheid van zo’n potlood is fantastisch. Ik ben echt fan! Hij is goed mat en blijft heel goed zitten. Je voelt hem na even niet meer en ik ben continu verbaasd als ik in de spiegel kijk. Na een paar uur even bijwerken maar je kunt er echt lang mee door. Ik heb voor de kerst al meer lippotloden gevraagd!

 

 

swatches-flits
Swatches met flitser

swatches-zonder-flits
Swatches zonder flitser

swatches-eraf
Swatches na eraf poetsen. Je ziet direct hoe goed de houdbaarheid is. Alles is nog zichtbaar maar vooral het lippotlood is nog bijna intact.

 

 

lipstick1lipgloss2lippencil1

 

 

 

VLNR. Lipstick, Lipgloss, Lippotlood.

 

lippencilenlipstick1

Je kunt de producten natuurlijk ook heel goed combineren. Hierboven draag ik het lippotlood met daarover de lipstick.

 

Ik ben zo blij met deze producten! Ik heb kort getwijfeld maar ben blij dat ik ze in mijn collectie heb. Alles heb ik inmiddels al meerdere keren gedragen.
REN naar de winkel wil je deze set nog scoren want er is kans dat hij overal al uitverkocht is. Op de website van MAC is dat in ieder geval wel zo. De set kost $39.50/ €38,00.

 

Heb jij iets gescoord uit deze collectie?

 

Liefs, Tessa

4 gedachten over “Mac | Nutcracker sweet nude lip bag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *