Opgemaakt | november 2016

1 december. Heeft november uberhaupt bestaan? Wat is hij voorbij gevlogen. We laten op deze eerste van de maandĀ natuurlijk weer de producten zien die wij hebben opgemaakt in november. Het is lang niet zoveel als vorige maand maar dat was ook extreem haha. Daar gaan we!

 

Nancy:

img_4243

Ik brandde een kaars op in een heerlijke pompoen geur van het merk Everyday Luxe die ik kocht bij de onlang geopende TK Maxx in Den Haag. Ik brandde ook een waxmelt op die de geur had als een Lush-dupe, hij rook lekker. Ook ging er zoals vrijwel iedere maand weer een pot van mijn favoriete John Frieda Frizz Ease haarmasker op.

 

 

img_4238

Deze Kneipp body mousse ruikt echt zo lekker! Ik wilde hem eigenlijk nog reviewen, maar dat is niet meer gebeurd omdat ik hem zo lekker vond dat hij zo op was. Hij komt vast nog wel een keer voorbij. Trekt snel in en een zachte huid is het gevolg. De Lush Tea Tree Water maak ik nu al voor de vierde keer op denk ik, ik gebruik hem als toner en wissel hem af met een toner van Philosophy. De Lady Speed Stick kocht ik in Praag, deze vond ik niet zo heel fijn. Ik rook mezelf door deze deodorant heen, niet de bedoeling.

 

img_4237

 

De Eos Lipbalm had mint smaak/geur, het was niet mijn favoriet. Mijn lippen zijn echt gebarsten door medicatie en dat mint brand dan een beetje. Er ging een sample op van Si parfum, deze zat al een tijdje in mijn tas. Lekker! Nog een lipproduct, ik smeer me rot. Deze Purol lipbalsem was heel vet en maakte mijn lippen zacht. Ook ging het scrub masker op die ik bij Sephora kocht in Praag. Deze was echt heel fijn! Ik wil Sephora!

Dat was het, lang niet zoveel als vorige maand. Maar het is niet iedere maand feest..

Tessa

img_4231

 

Bij mij ging er ook niet zoveel op deze maand. Er ging een poeder op van Catrice, de All Matt Plus. Deze gebruik ik iedere dag om mijn foundation af te poederen. Gewoon prima poedertje, ik heb hem opnieuw gekocht. Er ging ook een bodysplash op van Victoria Secret! Yeay! Mensen die dit lezen die mij kennen en mijn parfumplank kennen weten dat ik echt mega veel parfum heb. Dit ruimt alvast weer iets (er komen weer nieuwe aan :’)). Hij rook trouwens erg lekker!

 

img_4226

De Syoss Color Refresher is opgegaan. Deze maakte mijn haar echt roder! Als ik deze had gebruikt vroegen mensen regelmatig of ik mijn haar weer opnieuw geverfd had. Ik wil gaan stoppen met het rode in mijn haar dus moet al mijn kleurboosters op gaan maken. Deze werkte dus echt goed! Verder ging de Guhl Colorshine Bruin conditioner op, lekkere conditioner! En de John Frieda Brilliant Brunette shampoo, deze heb ik al veel vaker gebruikt. Beide fijn, ik heb nooit zoveel voorkeur voor shampoo en conditioner.

 

 

img_4222

Een doos tissues, en een rol wattenschijfjes gingen op. Zoals vrijwel iedere maand. Ook ging er een klein geurkaasje op van Hema, ik kocht een tijdje terug een setje van 3 en deze brandde ik als eerste. Rook best lekker!

Samen

img_4233

 

Samen hebben we weer wat Lush opgemaakt. We gaan echt door onze douchegels heen de laatste maanden. Mag ook wel met zo’n stash.. Er zijn deze maand twee kleintjes opgegaan die vooral als handzeep zijn gebruikt. Volgende maand komt er zeker nog een lege douchegel voorbij! Ook ging het Love Lettuce masker op. Deze hebben we snel op moeten maken omdat we hem een beetje waren vergeten (oops), het masker is prima.

 

Dat was het! Het was deze maand niet heel veel maar toch ruimt het weer lekker op. We zijn nu alweer benieuwd wat we volgende maand op gaan maken. We zijn ook van plan om een overzichtje te gaan maken met wat we in heel 2016 hebben opgemaakt, dat word leuk!

 

Liefs, Tessa en Nancy

4 gedachten over “Opgemaakt | november 2016

  1. Pumpkin Maple Sugar, wat klinkt die geur lekker! Tea Tree Water gebruik ik dagelijks, fijn product! In vergelijking met mij maken jullie best veel op, hoor. Ik krijg deze hoeveelheid pas in drie maanden bij elkaar gesprokkeld. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *