Unboxing&Proeven | Tokyo Treat november 2016

Het is weer Tokyo Treat tijd! De box van november werd bezorgd en we hebben hem weer geopend en geproefd voor jullie! En voor onszelf natuurlijk haha. Let’s Go!

 

BAKE Limited Edition Sweet Potato Flavor

img_4167

Deze snoepjes zien er een beetje gek uit.. En zo smaken ze ook. In het boekje staat dat het populaire chocolade snoepjes zijn maar wij vinden geen chocolade terug in deze variant. Het snoepje heeft twee texturen namelijk een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. We vinden het niet heel geslaagd. Niet vies maar ook niet heel lekker.

 

Chocolate Pie Bar

img_4170

Hoe lekker ziet dit eruit! En dat is het ook, bladerdeeg met chocolade. Easy as that. We vinden het een lekkere reep maar niet onwijs speciaal.

 

Calbee Seaweed & Salt Chips

img_4173

Calbee gebruikt volgens Tokyo Treat rode peper en sesam olie als geheime ingrediƫnten in hun chips. Tessa vindt de chips lekker, goede kruidige chips. Voor Nancy zit er iets in wat ze niet lekker vindt.. Tessa eet deze op!

 

Baked Sweet Potato Yokan

img_4177

Een dik jelly snoepgoedje. Het ziet er een beetje eng en raar uit haha, we durfden bijna niet te proeven. De structuur is echt goor. Je doet het in je mond en wilt het direct uitspugen, wij althans. Nee dit is het niet.

 

Whistle Ramune

img_4178

Leuk! Met deze snoepjes kun je fluiten. Wij snappen wel dat de Japanse kinderen dit leuk vinden. Naast dat de snoepjes fluitjes zijn zit er ook nog een cadeautje in de verpakking.. Een speelgoed autotje! Fantastisch blij zijn wij hier natuurlijk mee. De snoepjes zijn druivensuiker snoepjes en snoep je heel gemakkelijk op. Jum.

 

Mayotara

Dit is een beetje een mysterieus.. Dit staat wel in ons boekje maar zit niet in onze doos! In de omschrijving zien we dingen staan als gedroogde vis en een structuur als beef jerky. Wij zullen dit waarschijnlijk niet missen šŸ˜‰

 

Coris Fruit&Vegetable Shop Chewing Candy

img_4181

Iedere maand zit er weer een DIY in de box, deze maand kunnen we zelf fruit en groenten snoepjes maken. Meestal zitten er verschillende zakjes in een DIY kit waar je water bij moet voegen en het een chemisch goedje wordt waar je snoep van maakt. Dit keer was het anders. Er zitten drie kleuren gummy snoep staafjes in en die moet je in een vormpje drukken om een snoepje te maken. Zo aten we bijvoorbeeld roze bananen en een groene paprika. Ze smaken wel hetzelfde als de meeste DIY snoepjes, lekker chemisch.

 

Caramel Corn Apple Pie Flavor

img_4183

Dit hebben we eerder gehad, maar toen had het aardbei smaak. Beide gingen we vol enthousiasme in deze zak en we werden niet teleurgesteld. Dit is echt lekker! Het smaakt deels naar caramel en deels proef je de appeltaart ook wel terug. We hebben al naar deze snoepjes gezocht in de toko maar helaas niet gevonden. We need this.

 

Umaitama – Chocolate

img_4188

Deze chocolade balletjes beloven een lichte en luchtige structuur te hebben. Dat is het ook wel. Al lijkt het een beetje als een uitgedroogd soesje met chocolade vulling. Wel lekker, iets te “uitgedroogd” deeg.

 

Shigekix Mikan Gummy

img_4191

Deze snoepjes.. Jeetje! We deden snel en enthousiast een stukje in onze mond en direct vertrok ons hele gezicht… ZUUURR! Als je door het zure heen ben blijft er een hard gummy snoepje over dat echt naar mandarijn smaakt. Blijkbaar kun je een Shigekix (?) figuurtje maken als je alle snoepjes aan elkaar puzzelt. Wij hebben die moeite niet genomen haha.

 

Kinako Stick

img_4194

Dit ziet er niet echt smakelijk uit.. Dit is een chewy stick met geroosterde sojabonen smaak. De structuur is niet voor ons weggelegd, de smaak ook niet echt.. Je proeft er iets pinda achtigs in maar nee. Dit is niet lekker.

 

 

img_4197

 

 

Onze buikjes zitten weer vol, wat vond jij van de Tokyo Treat box van deze maand?

 

x Tessa & Nancy

Een gedachte over “Unboxing&Proeven | Tokyo Treat november 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *