Lush | Voetverzorging: Volcano voetmasker, Softy voetlotion en T For Toes voetpoeder

Voetverzorging is iets waar we hier op ByTwins.nl weinig over schrijven. Beide zijn we niet echt voetmensen… Maar we verzorgen onze voeten natuurlijk wel! Sterker nog, ik verzorg mijn voeten heel vaak. Met veel staan hebben mijn voeten dat nodig. Daarom vandaag voetproducten in de spotlight. Zonder voetfoto’s, dat beloof ik.

img_2716

Soms heb ik echt last van zware benen en pijnlijke voeten. Op zulke momenten kunnen mijn voeten wel wat extra verzorging gebruiken. En waarmee kun je jezelf nu beter verwennen als met Lush?! Vandaag laat ik mijn drie favorieten voetproducten zien van Lush en vertel ik hoe ik deze producten gebuik.

 

Volcano

img_2733

Ik begin eigenlijk altijd met Volcano, een heerlijk voetmasker met een lekkere harde scrub er in. Het fijne aan Volcano vind ik dat het een masker en scrub in één is. Zo hoef ik niet nog eens een extra voeten scrub te hebben.

In Volcano zitten stukjes pluimsteen die heel goed scrubben. Ik maak mijn voeten simpelweg nat en masseer het masker goed op mijn voeten met een flinke laag zodat ik mijn voeten scrub. Ik laat het vervolgens ongeveer een half uurtje intrekken met plastic om mijn voeten. Zo kun je gewoon een beetje blijven bewegen zonder dat alles onder Volcano zit. Je kunt oude plastic tasjes gebruiken of bijvoorbeeld pedaalemmerzakken. Zo kun je gewoon rondlopen en chillen in bed terwijl je je vermaakt met je liefste Netflix.

Het masker maakt mijn voeten super zacht en glad, de scrub deeltjes zorgen er voor dat alle dode huidcellen weg gehaald worden en de verzorgende ingrediënten zorgen voor zachte voeten. Ik gebruik zelf altijd best veel product omdat ik het zo fijn vind werken, ik kan dan zo’n vier keer doen met een verpakking van 125 gram.

img_2742

De ingrediënten, via Lush.nl:

Kaoline (Kaolin),Lindebloesem- en Kleefkruid-afkooksel (Tilia europaea, Galium aparine,Verse Tomaten,Verse Papaja (Carica papaya),Aardappelen (Solanum tuberosum),Glycerine,Bentoniet Gel,Menthol Kristallen (Menthol),Citroenolie (Citrus limon),Kaneelbladolie (Cinnamomum zeylanicu,*Benzyl Benzoaat,*Limonene,Parfum,Methylparabeen,Propylparabeen

125 gram – €9,75

Softy

img_2720

Dit is echt de beste voet crème ooit! Ik geef gelijk toe dat ik hem niet alleen als voet crème gebruikt maar dat ik ook regelmatig mijn handen en armen ermee insmeer… Oke en mijn benen krijgen vaak ook een laagje…

Softy is zo fijn! Hij trekt snel in en maakt mijn huid heerlijk zacht. Hij verzorgd goed en ruikt ook echt geweldig naar een top combinatie van lavendel en rozemarijn. Klinkt perfect! Het enige nadeel is dat hij best prijzig is om aan te schaffen, maar het product is wel heel zuinig in gebruik. Mijn voeten zijn nog nooit zo zacht geweest!

Ik gebruik Softy altijd voordat ik naar bed ga en dat vind ik extra lekker door de lavendel geur.

img_2732

De ingrediënten, via Lush.nl

Heemstwortel-afkooksel (Althaea officinalis),Fair Trade en Biologische Cacaoboter (Theobroma cacao)Stearinezuur,Glycerine,Triethanolamine,Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum)Lavendelolie (Lavandula augustifolia),Lanoline (Lanolin),*Limonene,Parfum,Methylparabeen,Propylparabeen

250 gram – €21,95

 

T for toes

img_2746

Pudr Na Nohy? Uh ja, dat betekend voetpoeder. Ik kocht dit flesje T For Toes in Praag, vandaar de niet leesbare teksten.

T for toes is een voet poeder wat je op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt T For Toes in je schoen strooien maar je kunt het ook op je voeten aanbrengen.

T for toes maakt je voeten niet alleen zacht maar het verkomt ook stinkvoeten. Bijna iedereen heeft daar wel eens last van. T for Toes is echt een uitkomst. Een beetje poeder verspreiden op je voeten en eventueel ook wat in je schoenen. Zelf gebruik ik het ook wel eens als mijn voetcreme nog niet helemaal is ingetrokken en ik niet met plakvoeten mijn sokken in wil.

img_2747

De ingrediënten, via Lush.nl:

Kaoline (Kaolin),heermoespoeder (Equisetum arvense),Walnootbladpoeder (Juglans regia),Brem Toppen-poeder (Cyytisus scoparius,Tea Tree-olie (Melaleuca alternifolia),Limoenolie (Citrus aurantifolia),*Limonene,Parfum

60 gram – €8,95

 

 

Geloof me, na deze drie heerlijke producten heb je de meest zachte voetjes ooit! Ik ben dol op deze producten en gebruik ze alledrie heel graag.

Pas jij jou voetverzorging aan op de winter of zomer?

 

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *