PAN THAT PALETTE | Update #4

Het is weer tijd! Pan that palette tijd! In juni gaf ik update 3, het is nu tijd voor nummer 4.

In januari ben ik begonnen aan de challenge om dit palette zoveel mogelijk te pannen. Oftewel op te maken. Ik denk niet dat ik deze ooit op ga maken maar ik wil wel ver komen en ik denk dat ik op de goede weg ben.

Pan That Palette Nummers

Zo zag het palette eruit bij update 1, ik gaf alle kleuren nummers om het benoemen van kleuren wat makkelijker te maken.

 

Pan that 88 palette 3 juni
88 palette bij update 3 in juni 2016

 

Pan that palette 4 november
88 palette nu in november 2016

De laatste update was flink wat maanden geleden. Er is best wat pan bijgekomen, maar niet zoveel als ik stiekem had gehoopt na zoveel maanden.

Kleur 6 en 18 zijn inmiddels bijna op. Die gebruik ik altijd als basiskleur op mijn gehele ooglid. 42, 50 en 53 hebben inmiddels ook een flinke pan, deze kleurtjes zijn vrijwel hetzelfde haha. In 62, 63 en 64 zit ook een goede pan. Waar echt het meeste verschil in zit is denk ik kleur 66, deze gebruik ik naast 77 en 88 voor mijn wenkbrauwen. 66 is wel echt het meeste op nu van deze drie. Daarnaast is er nog pan in 72, 83 en 84.

Boven=januari 2016 Onder=november 2016
Boven=januari 2016
Onder=november 2016

Inmiddels zit er in 15 van de 88 kleuren pan. Nog niet zo veel eigenlijk haha. Toch begint het palette er al wat meer gebruikt uit te zien, ook steeds meer kleuren krijgen een flinke deuk. Op naar meer pan!

Doel: de drie rijen rechts van het palette meer gaan gebruiken. Dat zijn kleuren die ik veel gebruik dus moet prima kunnen. Ik hoop dat ik volgende keer weer lekker veel pan kan laten zien.

Ik vind het nog steeds leuk om dit te doen en zo zie je ook echt hoe mega lang zo’n palette wel niet meegaat. Ik ben in januari gestart met deze challenge en ik gebruik dit palette vrijwel dagelijks. Bijna een jaar dus en dit is wat er zo’n beetje is gebeurd haha! Ben nu al benieuwd hoe het palette er over een paar maanden.

pan that palette 88 november

Denk jij dat je ooit zo’n palette op zou kunnen maken?

 

Liefs, Tessa

Zie hier update 1
Zie hier update 2
Zie hier update 3

3 gedachten over “PAN THAT PALETTE | Update #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *