Unboxing | Bluxbox oktober 2016

Tingdong! Bluxbox! Op 29-10 werd de Blux box van de maand oktober bezorgd. Ik unbox heb zoals altijd weer met jullie.

Blux bestaat inmiddels alweer een jaar en vandaar dat er wat extra’s in de box zou zitten. Dit werd mij al verteld via de mail dus ik was extra benieuwd naar deze box!

 

1.Davines Ol/Oil

blux oktober 2016

Nice, Davines is een mooi merk, ik heb er al eens shampoo van mogen proberen. Deze Ol Oil kan gebruikt worden als stylingsproduct en als finish product. Ik ga hem zeker uitproberen! Volgens Blux heb je 1 tot maximaal 3 pompjes nodig dus ik denk dat dit product zuinig in gebruik zal zijn. Ik ben benieuwd! De box bevat een product van 50 ml met een aanbevolen verkoopprijs van €22,15

 

2. Dr Pierre Ricaud Derma Ecolia Micellair Water

blux oktober 2016

Top! Ik gebruik tegenwoordig altijd micellair water en degene die ik nu gebruik is over de helft. Nu heb ik alvast weer voorraad! Van dit merk heb ik volgens mij eerder iets ontvangen in een box maar ik kan me er niet veel meer van herinneren. Er zit ook nog een kortingscode bij om korting te krijgen wanneer je producten van dit merk besteld. De box bevat een fullsize product van 200 ml met een aanbevolen verkoopprijs van €9,90

 

3. Shiseido Bio-Performance Advanced Super Resoring Cream

blux oktober 2016

Shiseido is een luxe merk dat ik ken omdat ik schoonheidsspecialiste ben. De box bevat een mini van deze creme die beloofd de strijd aan te gaan met rimpels en het verlies van elasticiteit. Daarnaast schijn je er een gladde zachte en egale huid van te krijgen. Ik ben benieuwd. De verpakking is trouwens te cute, jammer dat ik daar geen foto van heb gemaakt. De box bevat een sample van 7ml, een potje creme van 50 ml heeft een aanbevolen verkoopprijs van €122,00.

 

4. Starlooks Cream Eye Shadow

blux oktober 2016

Ja dit zijn producten waarvan ik direct weet dat ik ze nooit ga gebruiken. Ik heb de kleur champagne maar in andere boxen kan ook de kleur Rose Gold zitten. De oogschaduw beloofd 12 uur lang te blijven zitten en niet in je plooitjes te gaan. De box bevat een fullsize wat een aanbevolen verkoopprijs heeft van €10,75.

 

5. Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery Mask.

blux oktober 2016

Ik heb nog niet van dit merk gehoord maar volgens Blux is het een razendsnel groeiend Nederlands merk. 100% natuurlijke ingredienten en een pH gebalanceerd masker. Ik ben benieuwd! Ook zit hier weer een kortingscode bij om producten van Mudmasky met korting te kopen. De box bevat een product van 20ml. Een fullsize product van 60ml heeft een aanbevolen verkoopprijs van €69,00

 

6. Extra’s

blux oktober 2016

Demak’up 2 wattenschijfjes, beetje karig twee wattenschijfjes haha
Zarqa Hydra Face Cream 5ml, gaat bij mijn voorraad samples
Ariane Inden Waardesheque voor workshops en meer, gaat direct de prul in
OGX Thick&Full biotin&collagen shampoo en conditioner 7,4 ml, deze ga ik zeker meenemen op een volgende vakantie!

 

Dat was het! De extra’s vielen me een beetje tegen, ik had stiekem gehoopt op extra producten en niet op samples. Overall vind ik de box wel leuk. Met de micellair water, het Mudmasky masker en de Davines Olie ben ik blij en deze ga ik zeker gebruiken. De cremetjes en shampoo/conditioner sample gaan in de sample hoop en mee op toekomstige vakanties. Alleen de oogschaduw is iets wat ik niet ga gebruiken.

 

blux oktober 2016

4 gedachten over “Unboxing | Bluxbox oktober 2016

  1. Jammer dat je de oogschaduw niet wil gebruiken. Het droogt snel op en loopt niet uit en gaat ook niet in de lijntjes zitten.
    Eerlijk gezegd ook niet verwacht maar ben er blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *