Opgemaakt| Oktober 2016

1 november.. De tijd vliegt! We laten jullie zien welke producten we hebben opgemaakt in de maand oktober.

Vooral Nancy is aardig losgegaan de afgelopen maand! Na een paar dagen ziekenhuis en zeker twee weken thuis is er flink wat Lush doorheen gegaan om haar wat op te vrolijken.. En dat is terug te zien!

 

Tessa:

img_3814

Wat ik op heb gemaakt deze maand valt weer best mee, zeker vergeleken met Nancy. Er gingen zoals altijd tissues en watjes op.

img_3817

Drie haarproducten, ik verwachtte al dat deze tegelijk zouden opgaan. Ik gebruik ze altijd samen en ze gingen geleidelijk leeg. De producten van John Frieda Luxurious Volume waren voor volume in mijn veel te slappe haar. Het deed.. Weinig. Volgens mij is het onmogelijk volume in mijn haar te krijgen én houden.. De spray van Swarzkopf Essence Ultime was om mijn haar te beschermen tegen de warmte van de fohn.

img_3820

Toen de roze lijn werd toegevoegd aan de Spa Secrets van het Kruidvat kocht ik de foam er nog even bij. Ik ben gek op douchefoams en ik vind die van het Kruidvat prima! Deze rook erg lekker. Balea deodorant spray is opgegaan. Ook een tartbrander van Yankee Candle in Madagascan Orchid brandde ik op en er ging een mud maskertje van Earth Kiss op mijn geizcht.

img_3822

Yves Rocher Nutri lipbalsem heb ik opgesmeerd, niet onwijs bijzonder. Een potje Hope In A Jar Night van Philosophy, fijn voor de nacht! Ik denk dat ik mijn eerste vloeibare foundation ooit op heb gemaakt, het is de Nude Illusion van Catrice. De dagcreme die ik de afgelopen maanden gebruikte van Ziaja is ook opgegaan, fijne creme!

Dat was niet zoveel, er zijn ook wat douchegels opgegaan maar die zie je bij de producten die we samen hebben opgemaakt. Eerst maar eens een kijkje naar Nancy’s slagveld.

Nancy:

img_3839

 

Kruidvat scheergel ging op, deze was heel fijn en rook erg lekker. Mijn favoriete haarmasker van John Frieda is opgegaan, deze gaat vrijwel iedere maand wel op. De droogshampoo van Batiste voor donker haar gebruik ik altijd, ik vind deze erg goed. De Kneipp douchescrub ruikt echt heeel lekker alleen hij had wat grover mogen zijn qua scrub.

 

img_3835

Hier zie je wat ik heb gedaan in de periode dat ik thuis zat. LUSH. Dit is wat er op ging:
Lemony Flutter gebruik ik altijd om m’n handen en voeten mee in te smeren voordat ik ga slapen. Nightwing heb ik in bad gebruikt omdat hij bijna over datum ging, heerlijk! Karma Kream is de beste bodylotion ooit van Lush, KARMA! Cup O’Coffee is mijn favoriete gezichtsscrub die ik al meerdere keren heb opgemaakt. Ik heb nu een hele grote pot staan. Volcano is een heel fijn voetenmasker voor als het koud is buiten omdat hij je voeten verwarmd, heerlijk! Almond buttercream is echt heerlijk in deze tijd van het jaar omdat hij mijn huid heel goed verzorgd. H’suan Wen Hua is een heel fijn haarmasker die ik de afgelopen maanden regelmatig heb gebruikt. Helping Hands is een fijne handcreme die snel intrekt goed verzorgd én lekker ruikt. In de sample zat BIG calm jelly.

img_3833

Ik heb een doos tissues en doosje wattenstaafjes opgemaakt.  Ook gingen er reinigingsdoekjes van de Action op. De Vitamine E oogcreme van The Body Shop gaat weg omdat hij niet meer goed is. Collageen oogpads heb ik afgelopen maand gebruikt om mijn wallen weg te werken. Ook heb ik mijn scheermesje vervangen.

img_3828

 

De Karma Scrub en de coffee scrub die ik kocht bij watmaaktjemooi.nl zijn opgegaan. De Karma scrub scrubt niet fijn maar ruikt wel lekker en de koffiescrub is echt de best.
Nog meer LUSH! Ik kan tegenwoordig bij een vriend van mij in bad en dat doe ik dan ook haha. Er zijn 4 badproducten opgegaan: Pumpkin, Boo, Monster’s Ball en Lord Of Misrule allemaal uit de Halloween collectie.

img_3826

Naast dat ik veel heb opgesmeerd en gebadderd heb ik ook veel opgebrand. Twee tartbranders van Waxmelts.nl in de geuren Witching Hour en Platteland. Van Yankee Candle gingen Witches Brew, Vanilla, Honey&Spice, Pumpkin Ginger Bark en Fireside Treats. Daarnaast nog een sample van Lush (verkeerde foto hehe) Jilted Elf jelly.

img_3841

 

Mijn alltime favorite deodorant van Hidro Fugal, deze gaat ook altijd wel op. Daarnaast een deodorant van Lady Speed Stick die ik kocht in Praag, deze vond ik gewoon net zo fijn als die van Hidro Fugal en ik deed er veel langer mee! Jeaj! Een parfum die ik kreeg van iemand van wie Lush overkocht. Hij rook naar American Cream (geur van Lush), heerlijk! De Cougar stick is iets om tanden te bleken, deze stonk nu zo dat ik hem maar besloot weg te doen. Hij heeft ook niet echt iets met de kleur van mijn tanden gedaan in de periode dat ik hem heb gebruikt.

Samen:

img_3823

Alsof de hoeveelheid Lush nog niet voldoende was. Snow Fairy ging op, deze mierzoete douchgel is iedere winter weer verkrijgbaar, vooral Nancy heeft deze opgemaakt. De Yummy Mummy showergel uit de moederdagcollectie is eigenlijk niet op, maar we hebben deze bijgevuld in de grote fles waar een laagje uitwas. Die zit nu weer vol haha. Supertramp hebben we samen opgemaakt, fijne showergel. We zijn nog wat avondjes blauw door het leven gegaan met Don’t Look At Me. Hij was over datum gegaan dus we moesten hem snel opmaken.

 

Dat was het! Onze mand zat overvol en vooral alle lege Lush potjes vlogen om onze oren deze maand. Dat zijn weer een hoop Lush maskers haha! Heb jij veel opgemaakt deze maand?

 

 

Liefs Tessa en Nancy

3 gedachten over “Opgemaakt| Oktober 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *