Lush | Monsters’ ball > halloween 2016

Yay nog meer Lush, vandaag laat ik jullie zien wat Monsters’ ball doet in je bad. Een soort van review maar dan net iets anders. Ik heb namelijk nog nooit een iets geschreven over een bad product omdat ik geen bad heb.. Een vriend van mij wel en ik mag daar soms in bad! Lieef!

Zoals je misschien wel in de Halloween shoplog hebt gelezen kocht ik de Monsters’ ball bruisbal. Een super leuke en mooie bruisbal, ik vind hem super schattig. Het oog in de bruisbal is een bath melt, deze zit vol met verzorgende olien die je huid lekker verzorgen en zacht maken. Nadat de Monster’ Ball is opgebrust blijft het oog nog langere tijd ronddobberen in je water tot hij helemaal is gesmolten.

img_3514

 

Toen ik de foto’s terug keek zag ik dat ik er eigenlijk niet zo veel heb gemaakt, ik wilde genieten van het bad! Helaas mis ik er een van hoe het water eruit zag wanneer Monsters’ Ball klaar was met bruisen. Volgende keer zal ik er aan denken!

 

img_3523

Volgens het grote boze internet vinden heel veel mensen Monsters’ Ball naar Calacas ruiken, nu heb ik toevallig Calacas jellys. Ik ben het er niet mee eens, misschien dat hij meer als de douche gel ruikt maar ik vind hem niet precies hetzelfde als de jelly ruiken.

De jelly is veel zoeter en meer citroen als Monsters’ Ball. Ik vind Monster Ball wel echt super lekker ruiken en ik ga hem zeker nog eens kopen! Hij is ook super mooi in bad en het oog wil natuurlijk ook wat 🙂

img_3525

 

De ingredienten (via Lush.nl):

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate)Citroenzuur (Citric acid)Himalayan Rock Salt, Parfum, Limoenolie (Citrus aurantifolia), Olibanumolie (Boswellia carterii), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate)Fair Trade en Biologische Cacaoboter (Theobroma cacao), Titaniumdioxide, Natrium Laureth Sulfaat, Laurylbetaïne, Propyleen Glycol, PEG-6 capryl / caprine glycerides & PEG-60 amandel glycerides, *Limonene, Parfum, Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 19140, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 17200

 

 

img_3526

Monsters’ Ball is te koop bij de winkels van Lush en natuurlijke de webshop van Lush voor €5,95. Let op! Deze bathbomb komt uit de Halloween collectie en is dus slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Wat is jou favoriete bruisbal van Lush? laat het achter bij de comments.

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *