Halloween versieringen | Nancy’s Slaapkamer

Het is weer bijna Halloween! Als je net als ik gek ben op Halloween goodies dan heb je er vast al wat verzameld voor in huis. Vandaag laat ik jullie zien welke halloween decoratie je op mijn kamer kunt vinden.

 

Zelf begin ik altijd al vrij vroeg met alle Halloween dingen en eigenlijk laat ik ze altijd staan. Bij mij is het altijd Halloween haha! De meeste goodies vind ik op Ebay, lekker goedkoop en veel keuze. In de winkels vind je alleen in oktober een assortiment met Halloween spullen, jammer dat het zo kort is vind ik. Je vind nu ook al kerstspullen..

img_3530

Deze super leuke vleermuizen kocht ik op ebay voor nog geen euro. Ik kocht twee pakjes en heb ze op het schuine deel van mijn plafond geplakt. Je krijgt in een pakje ook plak rondjes zodat je ze gelijk kan opplakken. De vleermuizen heb je in verschillende kleuren maar ik nam natuurlijk zwart. Ze hangen nu ongeveer een maandje op mijn kamer en ze zitten er nog steeds allemaal op.

De plakrondjes plakken dus ook goed. Je kunt ze er wel makkelijk afhalen om eventueel ergens anders te hangen ofzo. Ik vind ze heel leuk!

img_3533

Dit is toch zeker het duurste Halloween hoekje wat ik heb. Hier staan al mijn Yankee Candle Halloween spulletjes. Deze vind je wel het gehele jaar in mijn kamer haha. Ik kocht laatst via een Facebook groep twee super leuke pompoen jasjes voor mijn jars, deze mevrouw maakte ze zelf. Heel leuk en gelijk een leuke sfeer. Door zo’n jasje brand je jar mooier en egaler op.

Mijn tartbranders, de pompoen kocht ik vorig jaar en de kat kocht ik tweedehands over van iemand ook via Facebook. Ik vond hem gewoon te duur in de winkel en de persoon waarvan ik hem over kocht vroeg echt maar 15 euro! Score! Ook mijn nieuwe jar standaard staat hier super leuk bij.

img_3527

Natuurlijk kon het raamkozijn niet ontbreken met leuke Halloween goodies. Ik heb hier super leuk paarse spinnenwebben  en leuke pompoenen ook allemaal via Ebay.  Ook staan er twee nep kaarsjes in Halloween thema, deze kocht ik bij de Action en waren rond de 70 cent volgens mij. Ze hadden mij mijn Action twee verschillende soorten maar ik koos voor deze, de boo en de vleermuizen deden het voor mij haha.

img_3536

Dan staat er op mijn bureau/make up tafel nog een klein schaaltje met Halloween dingen. Hierin liggen ook weer spinnenwebben en nep beestjes en wat kleurrijke schedels. Hierin staat de Lantarenpaal van Yankee Candle, deze schaal gaat na de Halloween weer weg. Ik vind dat hij mijn bureau net te vol maakt. Maar voor nu vind ik dat het prima kan.

img_3535

En als laatste mijn bed, ik kocht dit super leuke dekbedovertrek voor vijftien euro. Yup supergoed koop voor een dekbedovertrek voor twee personen. Altijd leuk om daar even te kijken, deze ga ik natuurlijk gewoon heel het jaar door gebruiken.

img_3531

Boven mijn bed hangt nog een spooky poppetje. Deze kocht mijn moeder voor mij dus ik weet niet waar of hoe duur hij was. Ik vind hem echt super leuk, dankjewel mama! Deze blijft ook hangen.

 

Dit waren alle Halloween goodies op mijn slaapkamer. Het is vrij veel maar ik hou ook echt van Halloween. En de meeste dingen komen van Ebay en waren dus niet heel duur. Heb jij ook Halloween dingen thuis? Laat het me weten bij de comments!

X Nancy

Een gedachte over “Halloween versieringen | Nancy’s Slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *