Unboxing&Proeven | Tokyo Teat oktober 2016

Tokyo Treat tijd! De box van oktober is bezorgd en wij hebben hem weer geopend en geproefd. Dat maandelijkse geluksmomentje delen we graag met jullie.

img_3676

We gaan weer alles langs en vertellen jullie hoe het proeft en wat het is!

 

Koala’s March Halloween Edition

img_3700

Dit zijn snoepjes als een soort luchtig kussentje. Koek met chocoladevulling, kan het fout gaan? Ze hebben allemaal een ander figuurtje erop gedrukt wat ze erg leuk maakt. Omdat het de Halloween editie is had Nancy wel gehoopt op een pompoenvulling ofzo. Ze zijn lekker maar niet onwijs speciaal.

 

Pipo Chocolate

img_3706

In een speeltje in de vorm van een pijp, waarmee je kunt fluiten, zitten kleine chocoladeballetjes. De chocolade is omringd door een hard zoet laagje. Deze snoep je zo op! Lekker maar niet bijzonder.

 

Uncle Pierre’s Strawberry Cream Roll Cake

img_3717

Dit was zo’n cakerol die je hier ook in de supermarkt kunt kopen. Gevuld met cream en iets van jam. Deze hebben we netjes gedeeld en was zo op, lekker! Hij was heel zoet en de cake was goed sponzig.

 

 

Hip Hop Berry Soft Candy Stick

img_3713

Een stick! Met twee verschillende smaken, aan de binnenkant berry en aan de buitenkant soda. Nancy is geen fan van de soda smaak, Tessa heeft deze stick opgesnoept. Gummy met veel smaak, je snoept het snel op. Niet iets wat we echt zouden kopen maar leuk om te proeven.

O’Zack Hot Carnival Chill Lime Flavor

img_3689

Chips! Iedere maand zit er wel iets van chipsachtig in de Tokyo Treat box en dat vinden we ook altijd heel leuk om te proeven. Deze chips viel bij ons beide goed in de smaak! Hij is voor Tessa net pittig genoeg (alles is al snel te pittig) en Nancy vind deze echt heel lekker. Deze zak is snel leeg gegaan! De combinatie van de peper en de lime is echt goed met chips. De chips is wat luchtiger en dikker dan de chips die we hier kennen.

Onion Taro

img_3697

Maischips met ui smaak. Qua chips hetzelfde als die goedkope kaas/pinda chipjes die wij hier kennen. De smaak is niet heel overheersend maar er zit wel genoeg smaak aan. Beide vinden we deze chipjes wel heel lekker! Het zijn leuke balletjes chips. Ze proeven best kruidig naast de ui. Nice!

 

Nyoki Nyoki Cororon

img_3719

In iedere box zit een DIY en vandaag is het deze snack. Het zijn snoepjes in drie smaken: druif, meloen en sinaasappel. Het zouden kleine slietjes moeten worden maar uiteindelijk werden het bij ons meer ballen haha. Teveel poeder lijkt het wel te zijn. Alles had duidelijk een andere smaak maar de structuur was een beetje vreemd. Zacht met hard en poeder en raar. Ja. Wat moeten we er van zeggen. Raar..

 

Look Purple Sweet Potato and Sweet Chestnut Chocolate

img_3709

Chocolade! We love chocolate! Het zijn twee smaken, zoete aardappel en -. Tessa kan ze beide wel waarderen, Nancy vond de zoete aardappel variant maar vies. Niet de lekkerste chocolade dit. Wel leuk dat het twee smaken zijn en ze zitten ook leuk verpakt.

 

 

Premium Hi-Chew-Chardonnay White Grape Flavor

img_3694

Eerst dachten we.. Is het wijn smaak? Door de Chardonnay.. Gelukkig niet hahah! Deze heerlijke chewy snoepjes hebben smaak van druiven maar niet echt overheersend. Heeel lekker qua smaak en ook de structuur is echt op!

 

Peppered Soybean Jerky

img_3692

Bah. Dit stinkt! We durfden het beide niet aan om dit te proeven haha! We hebben die taak aan onze broer gegeven en zijn gezicht sprak de boekdelen waar wij bang voor waren. Dit is goor. Smerig. Vies. Bah. Nee, dit gaat de prul in!

 

Dat was de inhoud van de Tokyo Treat box van deze maand! Weer best veel snoep! Veel leuks en lekkers maar ook wat dingen die niet boeiend waren en de Jerky was echt smerig gewoon. We zijn nu alweer benieuwd naar de box van volgende maand, tot die tijd snoepen we deze op!

In het boekje staat ook nog een leuk nieuwtje: er is nu een webshop geopend waar je de snoepjes los kunt kopen! Dus als er iets in de box zit wat onwijs lekker is kan je dat nu zo na bestellen, zo leuk šŸ˜€ Of juist niet.. De prijzen staan in Japanse ? en daarom weten we niet hoe duur alles is. Laten we dat maar zo laten haha. ps, je kan hem ook op euro zetten…:P
Liefs, Tessa en Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *