Kneipp | Douche scrub Mint & Eucalyptus

Misschien is het jullie als eens opgevallen: ik ben gek op scrubs. Ik weet niet waarom precies maar ik vind scrubben gewoon erg fijn! Niet iedere scrub vind ik even fijn maar een zacht huidje krijg je vrijwel altijd!

IMG_2098 - kopie - kopie

En ik heb weer een nieuwe scrub geprobeerd! Toen ik bij het Kruidvat aan het snuffelen was kwam ik deze tegen. Mint en eucalyptus, ik rook stiekem even in de winkel en wilde hem direct hebben. Ik ben gek op deze geur! Je moet hem echt ruiken.

Natuurlijk heeft hij naast een super lekkere geur nog veel meer te bieden. Er zitten kleine scrubdeeltjes in deze douchescrub en deze scrubben je huid heel goed. Verder zitten er veel verzorgende ingrediënten in de scrub.

IMG_2093 - kopie - kopie

De ingrediënten:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Polylactic Acid, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Betaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Copaifera Offi cinalis (Balsam Copaiba) Oil, Rosmarinus Offi cinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Juniperus Mexicana Oil, Limonene, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycol Distearate, PEG-14M, Citric Acid, Silica, Sodium Hydroxide, Tocopherol, CI 77289

 

IMG_2105 - kopie - kopie

Zelf ben ik meestal vooral fan van een meer heftige scrub, deze is redelijk zacht. Deze scrub is daardoor juist wel voor iedereen geschikt. Na het gebruik van deze scrub voelt mijn huid heerlijk schoon en zacht aan. En de geur! Dat vind ik het lekkerste aan dit product.

IMG_2092 - kopie - kopie

 

Deze scrub is heerlijk om in de ochtend te gebruiken of bijvoorbeeld na een heftig avondje stappen. Door de geur voel je je direct weer helemaal wakker en fris. De scrub kun je kopen bij Kruidvat in een tube van 200 ml voor €7,99

 

X Nancy

Een gedachte over “Kneipp | Douche scrub Mint & Eucalyptus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *