Shoplog | Sensational home Yankee Candle Halloween 2016

Ik kreeg een mailtje van Sensational home dat ze de Halloween collectie van Yankee Candle al binnen hadden. AAAAH! Ik werd hier heeel blij van. Ik mocht van mijn moeder en broer alvast een verjaardagscadeau bestellen, dus dat deed ik.

 

Halloween Spider Web Jar Holder €19,95

 img_3359

Deze kreeg ik van mijn broer voor mijn verjaardag. Ik vind hem echt super tof, dit is een standaard op een jar in te zetten.

 

Halloween Spider Web Multi Tea Light Holder €31,50

img_3363

 

Deze kreeg ik van mijn moeder, ook deze vind ik echt geweldig! Hier kun je waxinelichtjes in branden. Hij is wel echt super groot, ik had hem een heel stuk kleiner verwacht. Er staan op de site gewoon maten bij maar ik kijk daar eerlijk gezegd nooit naar haha.

 

Lantaren Tea Light €31,50

img_3364

Deze is volgens mij van vorig jaar, maar dat maakt mij niet uit. Ik heb er al een paar keer in de winkel naar staan kijken maar ik kocht hem telkens toch niet. Ik vond hem eigenlijk een beetje te prijzig, nu besloot ik hem toch maar te kopen. Maar goed ook want dit was volgens mij de laatste!

 

Witches brew medium jar €24,75

img_3366

Iedere jaar koop ik weer een nieuwe jar van deze geur. Het is mijn favoriete geur en ik spaar ook de potten van de kaars. Ieder jaar komt er namelijk een nieuwe versie uit, de pot van dit jaar vind ik super leuk!

 

Rhubarb Crumble tart, Autumn Night tart, Ebony & Oak €1,99

 

img_3370

Ik kocht ook nog wat tarts in geuren die ik nog niet ken.

Cadeau

 

Deze kreeg ik er bij als een cadeau, echt super lief dankjewel. Hij heeft een mooi plekje gekregen.

img_3371

 

Alles was zoals altijd super goed verpakt en snel verzonden. Alles was goed beschermd tegen breken. Ik ben weer helemaal blij met al de leuke Halloween goedies. Wat vindt jij het leukste wat ik heb gekocht?

X Nancy

2 gedachten over “Shoplog | Sensational home Yankee Candle Halloween 2016

  1. Leuk! Ik heb de halloweencollectie ook al geshopt, hihi. Ik vind vooral de lantaarn erg mooi! Mijn Witches’ Brew jar van twee jaar geleden rook ik jammer genoeg amper. Daarom heb ik er geen nieuwe meer gekocht, al ben ik wel verliefd op de geur op zich!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *