The Body Shop | Honeymania bodyscrub en bodybutter

Inmiddels gaan we alweer steeds meer richting de herfst maar wat hebben we heerlijke zomerse dagen gehad. Ik hoop dat we nog wat zon gaan krijgen want dan wil ik maar al te graag deze producten gebruiken! Vandaag vertel ik jullie over mijn favoriete bodyscrub en bodybutter op dit moment, die ook heerlijk zomers ruikt.

Jaren lang ben ik echt een The Body Shop-addict geweest. De kast stond vol met bodybutters en ook alle andere producten wilde ik maar al te graag uitproberen. Inmiddels is dit voorbij. Lush maakt mij véél blijer dan The Body Shop en heeft mijn hart gestolen. Toch gebruik ik nog graag een bodybutter van The Body Shop en ook sommige scrubs vind ik erg fijn.

Zo ook de Honeymania scrub en butter. Honeymania is een lijn die een paar jaar geleden uitkwam en sindsdien is het één van mijn favorieten lijnen, vooral voor in de zomer. Er zijn veel geuren van The Body Shop die ik fijn vind maar voor in de zomer wint Honeymania zeker.

honeymania-kop

Honeymania ruikt heerlijk lichtzoet en wat fris naar honing.

honeymania-scrub

De bodyscrub. Oh girls, hoe goddelijk ziet dit eruit? Zo’n onaangeraakte pot vol met heerlijk spul. Je zou bijna je lepel erin zetten! Nee, laten we dat niet doen.

honeymania-scrub-hand

De Honeymania bodyscrub heeft een gemiddelde korrelgrootte, zelf hou ik wel van wat stevigere scrubs voor mijn lichaam. Ik vind de scrub wel heel fijn werken en ik vind het fijn dat hij ook direct mijn huid verzorgd. De scrub scrubt goed en maakt mijn huidje heerlijk zacht. De geur van de scrub vind ik top! Ik vind Honeymania geur sowieso top.

honeymania-butter

En hier die butter, oh hij glanst ook zo mooi! Dit is echt een XXL pot en ik moet zeggen dat hij inmiddels al best snel op gaat. Mede dankzij mijn moeder die hem ook graag gebruikt.

honeymania-butter-hand

De butter is lekker dik, zoals ik gewend ben van de bodybutters van The Body Shop. Ik vind het heerlijk! Niet altijd trouwens, soms kies ik toch echt liever voor een wat minder dikkere bodybutter of ik pak een bodylotion. Mijn benen worden wel altijd blij van bodybutters dus daar gebruik ik hem het meeste. Hij voedt mijn huid goed en ruikt echt heerlijk!

honeymania-the-body-shop

 

Ik blijf Honeymania echt een heerlijke geur vinden. Ik weet nog niet zeker of ik de scrub opnieuw zal kopen, omdat mijn voorkeur toch uitgaat naar een wat grovere scrub. Toch vind ik het een goede scrub en zeker in combinatie met de bodybutter erg fijn om in de kast te hebben. Ik gebruik de laatste maanden zeer weinig producten van The Body Shop en ik heb wel nog het één en ander op voorraad, tijd om dit op te gaan maken! Eerst is deze lijn aan de beurt, en met die XXL pot gaat dat nog wel even duren.

Je kunt de bodyscrub HIER kopen voor €15,00 en de bodybutter HIER voor €16,00

Gebruik jij veel producten van The Body Shop?

 

Liefs, Tessa

Volg ByTwins op Bloglovin!

 

 

2 gedachten over “The Body Shop | Honeymania bodyscrub en bodybutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *