Opgemaakt | September 2016

Het is alweer 1 oktober.. Wat gaat de tijd snel! De herfst is begonnen en we gaan langzaam richting de winter. Vandaag laten we jullie zien wat we in de maand september hebben opgemaakt.

img_3487

Een hele mand vol! Benieuwd wie wat heeft opgemaakt? Daar gaan we!

 

Samen:

 

img_3511

 

De I Love.. Mango&Papaya hebben we samen opgemaakt. Deze heeft eerst een tijdje onder de douche gestaan en is daarna verplaatst naar de wasbak om als handzeep op te gaan. Het masker van Lush is over de datum gegaan! We waren vergeten dat Brazened Honey in de koelkast stond. Toen we erachter kwamen hebben we hem snel opgemaakt!

 

Tessa:

img_3489

Tissues en watjes.. ja die gaan iedere maand wel op. Niets bijzonders.

img_3494

Mijn favoriete zonnebrand is opgegaan. Een mega fles Lancaster Sun Beauty SPF 30, ik heb er lang over gedaan! Volgend jaar koop ik weer een nieuwe, ook al heb ik nog veel zonproducten staan. De Rexona Maximum Protection deodorant zat eens in een box, ik vond hem fijn maar hij liet wel onwijs witte strepen achter! Een reden om hem niet nogmaals te kopen. De Unani micellair water vond ik heel fijn, net als de Guhl vochtherstel conditioner.

img_3496

De Monu primer was oke maar irritant om aan te brengen in deze verpakking. Toen hij nog vol was kwam er veel uit maar daarna moest ik er veel moeite voor doen. Met een wattenstokje heb ik uiteindelijk nog het meeste eruit gekregen. Mijn Revitalash was nog lang niet leeg maar hij was al heel oud en werkte daardoor niet goed meer. Ik ben aan een nieuwe begonnen en mijn wimpers groeien direct weer als kool! De Revitabrow was wel echt op, ook daarvan ben ik direct aan een nieuwe begonnen en ik merk ook gelijk weer dat het goed gaat met mijn wenkbrauwen. De Balea lippenbalsem ging op net als een mini Avene creme. Ook ging er een masker op van Balea die ik al veel te lang had liggen.

Dat was het! Niet veel, ik maak de afgelopen maanden niet zo veel meer op. Geen idee hoe het komt. Op naar m’n twinster!

Nancy:

img_3499

Lush! Daar beginnen we mee. Mijn favoriete geur is Karma en ik heb deze Jelly opgemaakt, mijn favoriete jelly! Daarnaast gingen er nog wat samples op, die wilde ik echt eens op

maken.

img_3502

Veel maskers! Twee sheetmaskers van My Beauty Diary, deze vond ik echt top! Ik heb ze lekker lang laten zitten en mijn huid was echt heel mooi en gehydrateerd na deze maskers. Het Sephora masker rook vooral heel erg lekker. Het potje masker kwam uit een box en vond ik niet zo fijn. Hij deed volgens mij niets voor mijn huid. De Starskin Peeling Perfection puff heb ik nu voor de tweede keer “opgemaakt”, deze vind ik zo fijn! Ik heb alweer een nieuwe in huis.

img_3505

Whoehoe! Een Victoria Secret Bodysplash, die gaat niet snel op! Dit is mijn favoriete bodysplash. Mijn standaard deodorant ging ook op. Ik heb ook twee producten van Yankee Candle opgemaakt, één tartbrander en een votive. Ook ging er een waxmelt op van Waxmelts.nl in de geur Amaretto, echt heerlijk! Naast een bodysplash ging er ook een parfum op deze maand! Goals! Katy Perry was altijd mijn werkparfum maar nu heb ik een andere werkparfum omdat ik nog steeds geen nieuwe had gekocht.

img_3509

Last but not least.. Mijn favoriete John Frieda Shampoo en ook het masker gingen weer op. Deze komen zo vaak voorbij haha! Twee lippenbalsems, dezelfde als Tessa toevallig haha. Dat is er één van Balea. Ook ging mijn #hardgaan lipbalsem op die ik kocht in Walibi omdat ik er een was vergeten haha. Unicura zeep gebruik ik voor mijn piercings en de Nivea bodymilk sample heb ik ook maar eens gebruikt.

Dat was wat we hebben opgemaakt! Niet zo extreem veel deze maand.

 

Heb jij veel opgemaakt afgelopen maand?

Liefs Tessa en Nancy

2 gedachten over “Opgemaakt | September 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *