Shoplog | Lush Halloween 2016

Wat was het een mooie dag.. 23 september… Voor vele waarschijnlijk niets bijzonders maar de échte Lushies snappen wel waarom het een mooie dag was. De halloween collectie te koop bij Lush! Het liefst had ik voor de deur gaan liggen om mijn neus tussen de heerlijke spullen te stoppen zodra de winkel open ging. Helaas moest ik werken tot 5 uur, maar uit het werk ben ik direct naar Den Haag gegaan om een bezoekje te brengen aan Lush en de meest leuke collectie van het jaar te kunnen kopen.

 

Veel mensen vinden de kerstcollectie het leukste, maar niet ik. Ik vind de kerstcollectie ook leuk hoor maar mijn voorkeur gaat echt naar Halloween! Ik ben sowieso gek op Halloween en kerst boeit me vrij weinig.

 

Ik kocht veel. Heel veel. Uit de Halloween collectie! Dit is wat ik kocht:

 

Lord Of Misrule 250 gram €16,95

img_3327

Mijn tweede favoriete douchegel, Karma staat op één, is dit jaar gelukkig weer terug. Ik kocht het middenmaatje van 250 gram. Waarom? Al onze douchegels zijn 250 gram dus nu past hij mooi bij de rest. Misschien dat ik er later nog een fles bijhaal, we hebben tenslotte geen Lush douchegels hier in huis ….

 

 

Monsters Ball €5,95

img_3328

Huh Nens je hebt toch helemaal geen bad? Waarom heb je dan dingen voor in bad gekocht? Klopt, ik heb inderdaad geen bad :(! Ik heb uit deze collectie vrij veel bad dingen gekocht omdat een vriend van mij (ook Lushie) wel een bad heeft en ik zijn bad mag lenen. Heel lief, hoi Bas!

 

Lord Of Misrule bathbomb €5,25

img_3337

Wopwopwop een bruisbal in LOM geur, yeshhh! De geur van deze bathbomb is dus echt geweldig en ik moest hem zeker hebben. Vorig jaar was hij er ook en toen vond ik hem super fijn. Hij ruikt goed en is in het water heel mooi, ik kan niet wachten tot ik hem kan gebruiken!

 

 

Pumkin €5,25

img_3338

Nog meer bad, yeay! Een bruisbal in de vorm van een pompoen.. Deze MOEST ik hebben. Hoe leuk en schattig is hij? Hij ruikt echt heerlijk naar verse pumpkin pie. Ik wil nu in bad hiermee! Hij is zo leuk!

 

Boo €4,95

img_3343

Boo is geen bruisbal en ook geen bubblebar, boo is een bathmelt. Dit super leuke spookje zit vol met verzorgende oliën die langzaam in je bad water oplossen en je huid heerlijk zacht maken en verzorgen. Leuk hoor zo’n zacht huidje. Maar het oog wil ook wat! En kijk nou hoe schattig dit spookje is 😀

 

Goth Fairy €8,95

img_3347

Een product dat nieuw voor mij is, ja het bestaat nog! Een shimmerbar heb ik nog niet eerder geprobeerd namelijk. Het is een massagebar die bomvol glitters zit. Wanneer je deze bar over je huid wrijft, komen er door de warmte van je huid oliën en boters vrij die je huid verzorgen. En je krijgt een mooi glanzend huidje.

 

Sparkly Pumpkin Bubble bar €5,95

img_3349

Deze bubblebar is zo mooi! Hij zit vol met glitters en zodra je naar hem kijkt zit je al onder de glitters. Wanneer je dit in je bad verkruimeld krijg je een bad vol schuim dat ruikt naar limoen en jeneverbessen. Ruikt heerlijk! Deze gaat echt fijn zijn wanneer het weer wat kouder is buiten.

 

 

Knotwrap/Furoshiki € 4,95

img_3354

Ik had nog nooit een knot wrap gekocht maar ik begin ze wel steeds leuker te vinden. Ik besloot er één te kopen maar kon uiteindelijk niet kiezen dus het werden er twee. Deze is iets kleiner en heeft er “vrolijke” schedels opstaan, versiert met allerlei kleurtjes. Ze doen me een beetje denken aan de schedels van de dag van de dode.

 

 

Knotwrap/Furoshiki € 4,95

img_3357

Deze is een stuk groter als die hierboven. Hij heeft een super mooie paarse kleur en er staan allerlei standen van de maan op afgebeeld. Ik heb hier verder niets mee maar ik vond hem gewoon heel tof! Ik ben er echt blij mee. Ik ga wel nog even op Youtube zoeken hoe ik ze het beste kan dragen.

 

 

Dit was alles wat ik heb gekocht van de Halloween collectie, dit is bijna de gehele collectie haha! Stiekem wil ik ook nog graag de giftsets hebben, als iemand mij wil sponsoren hoor ik het graag! Misschien dat ik ze toch nog een keer bestel..

 

 

Wat vind jij het leukste van de Halloween collectie?

 

 

X Nancy

9 gedachten over “Shoplog | Lush Halloween 2016

  1. Ohmahgerrddd, ben zo blij dat ik amper nog in Den Haag komt (en tegelijkertijd ook weer niet… ;__; ) want ik zie veel te veel leuke dingetjes!

    En de knot-wrap aka furoshiki kan ej super veel leuke dingen mee doen! Er bestaan hele boeken over het originele furoshiki onderdeel: het verpakken en transporteren van items in een herbruikbare doek. De twee eigenaars van Roppongi.nl hebben heleboel boeken er over maar je kan denk ook zat online vinden in tutorials 🙂 http://www.roppongi.nl/en/japanese-gifts/furoshiki/

  2. Oee wat een heerlijke shoplog! Ik heb voor nu best nog wat badproducten en vanwege een challenge mag ik in 2016 geen douche gel kopen. De douche gel lijkt mij heerlijk!

  3. Wat een hoop lekkere dingen heb je gekocht! Ik heb 100 + 250ml van LOM gekocht. . Zoooo lekker als je daarmee onder je warme dekentjes ligt (de geur dan he hahaha)! Verder heb ik geen bath bombs gekocht ofzo, ook omdat ik geen bad heb helaas haha! Maar wel beter voor mij portemonnee hihi!

    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *