Unboxing | Bluxbox september 2016

De Blux box van deze maand is weer gearriveerd! En zoals altijd laat ik je zien wat er in zit en vertel ik je hoe ik over de inhoud denk. Let’s Go!

De box voelde al een beetje zwaar aan, vind ik altijd een goed teken haha. Meestal betekend dat namelijk full size producten en die zaten er zeker in!

 

1. Meeki Beauty Lab Nail Polish.

img_3449

Vegan nagellak! Leuk! Het is een heel nieuw merk en je kunt nog meebeslissen welke kleuren Meeki uit gaat brengen. Volgens Blux moet je de nagellak op vetvrije nagels aanbrengen in twee dunne laagjes. Ik heb de kleur NUDE ontvangen, maar er is ook nog een andere kleur in de boxen verspreid. Ik laat deze nagellak dicht omdat ik vrijwel geen nagellak meer draag en dan liever iemand anders er blij mee maak! De box bevat een fullsize product van 7ml en de aanbevolen verkoopprijs is €14,95

 

2. Lord&Berry Skin Lipgloss.

img_3451

Ik heb eerder een product van Lord&Berry ontvangen in de box van april en die lipstick vind ik geweldig! Deze gloss ziet er mooi uit en ik ga hem zeker tussen bij lipglossjes leggen. In de box zit de kleur Sweet Florida, een lichtroze kleur met glitters. Ik ben benieuwd of ik deze fijn ga vinden. De box bevat een fullsize product van 6ml met een aanbevolen verkoopprijs van €19,00.

 

3. Guhl Vochtherstel Shampoo.

img_3443

Dit is de reden dat de box zwaar aanvoelde. Een fullsize shampoo én conditioner. Ik ben toevallig nu voor het eerst conditioners van Guhl aan het proberen en ben er erg goed over te spreken. Heel top dus dat ik nu de shampoo en conditioner uit eenzelfde lijn heb ontvangen. Deze lijn is ontwikkeld voor droog, broos en overbelast haar. De shampoo beloofd je haar niet te verzwaren en wel te voeden. Ik ben benieuwd! De box bevat een fullsize shampoo van 250ml met een aanbevolen verkoopprijs van €6,99.

 

4. Guhl Vochtherstel Verzorgende Conditioner.

img_3445

En hier is de conditioner. Deze beloofd je haren te herstellen tot in de kern. Ook deze moet je haar niet verzwaren dus hoop dat dit positief werkt op de hoeveelheid volume in mijn haar, niet is niet echt aanwezig namelijk. Ik ben blij met deze producten. De box gevat een fullsize product van 200ml met een aanbevolen verkoopprijs van €6,40.

 

5. Tanorganic Self Tanning Oil

img_3446

Deze zelfbruinende olie schijnt voor 99% te bestaan uit natuurlijke ingredienten. Het beloofd geen naar luchtje te hebben en niet af te geven. De olie zit in een handig flesje met een kleine opening waardoor je niet snel te veel zal gebruiken. Ik ben benieuwd of dit wat is, ik zal hem eens op mijn benen proberen. De box bevat een mini van 25 ml. Een product van 100ml heeft een aanbevolen verkoopprijs van €36,95

 

6. Novexpert Exfoliator Mask&Scrub

img_3452

Als laatste zit er nog een sample in de box van Novexpert. Dit 100% natuurlijke product is een masker en scrub in één. Je kunt dit aanbrengen en zo’n 3 minuten laten inwerken, vervolgens licht inmasseren om je dode huidcellen te verwijderen. Ik doe dit zakje bij mijn maskers en zal hem zeker eens gebruiken. De box bevat een sample. Een product van 50 ml heeft een aanbevolen verkoopprijs van €37,95

 

 

Dat was het! De inhoud van de box van september. Ik ben vooral blij met de shampoo en de conditioner. De lipgloss ga ik denk ik ook wel gebruiken en het masker/scrubje ook. De self tan olie moet ik nog even zien en de nagellak ga ik weggeven of later verkopen.

img_3439

 

Wat vind jij van de inhoud?

 

Liefs, Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *