Too Faced | Melted Liquid Lipstick > Melted Peony

Jaaa! Je zag het al in de shoplog van Praag, ik kocht eindelijk een melted lipstick van Too Faced. Ik ging voor de kleur Melted Peony en laat hem vandaag aan jullie zien.

Al sinds ik de Melted lipsticks voor het eerst zag was ik er onwijs benieuwd naar. Ik vind Too Faced zo’n tof merk en de liquid lipsticks zagen er onwijs goed uit.

Ik kocht eerder al twee Lip Lava’s van I <3 Make Up, welke volgens mij behoorlijk zijn geinspireerd op de Too Faced Melted lipsticks. Zoals  I Heart MakeUp dat wel vaker kan doen haha. Deze lipsticks draag ik bijna nooit, de verpakkingen lekken ook brrr..

img_2767

Toen ik voor het eerst voor het Too Faced schap stond bij Sephora wist ik gewoon niet wat ik moest doen. Het liefst wil je alles natuurlijk, maar mijn bankrekening liet dat niet toe. Pas tijdens mijn laatste Sephora bezoekje tijdens ons Praag tripje besloot ik toch twee Too Faced producten mee te nemen. Ik vond mezelf al bijna dom dat ik zonder naar huis was gegaan, ik wil altijd Too Faced, dan kan ik het kopen en koop ik het niet! Ik ben nu ook heel blij dat ik voor de YOLO ben gegaan en ik nu twee mooie nieuwe producten heb.

Oke, waar we hier voor kwamen: Melted in Melted Peony. Ik had een paar kleuren op mijn hand geswatcht en zonder verder foto’s op te zoeken via google (geen internet) besloot ik hem maar gewoon te kopen, de YOLO dus. Melted Peony sprak me het meeste aan en vond ik het meest Tessa. Gelukkig was Nancy dit met me eens dus met haar goedkeuring nam ik hem mee haha!

too-faced-melted-peony

De liquid lipstick komt in een kartonnendoosje met informatie over het product. Bovenop het doosje staat welke kleur het is en daarnaast is het doosje in de kleur van de lipstick. In het doosje vind je de tube met lipstick, jee! Ik vind de verpakking heel mooi. De roze kleur in combinatie met het goud is echt to die for. I love it!

too-faced-peony

De liquid lipstick heeft een spons applicator die echt heerlijk zacht is. Wanneer je knijpt in de tube komt er via kleine gaatjes lipstick op/uit de spons. Ik vind dit heel fijn aanbrengen en ik kan de lipstick met deze applicator goed verspreiden over mijn lippen.

too-faced-melted

De ingrediënten:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicalcium Phosphate Stearalkonium Bentonite, Silica Silylate, Propylene Carbonate, Synthetic Fluorphlogopite, Disteardimonium Hectorite, Aroma/Flavor, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate.
Daarnaast nog een heel lijstje met kleuren die in meer of mindere mate in de lipstick kunnen zitten.

tf-peony

De pigmentatie is TOP! Eén swatch en hij zit direct perfect op mijn hand. Melted Peony is ligt glanzend op de lippen en wordt langzaam iets matter. Slechts één laagje is voldoende waardoor dit product ook heel zuinig in gebruik is.

Na het aanbrengen is de lipstick nog best glanzend, gedurende de tijd word hij steeds iets matter. Hij wordt niet extreem mat maar wel iets minder glanzend. Ik vind dat de lipstick best lang blijft zitten. Ook wat eten en drinken kan hij goed aan. Na een uurtje of 4-5 heb ik hem meestal wel even een touch up gegeven om hem weer mooier te maken. Hij vervaagd wel mooi, het is niet dat je met zo’n lelijke rand blijft lopen.

foto

foto-flits

Zo zit de lipstick op mijn lippen. Met en zonder flits. I Like it! In eerste instantie vond ik hem wel erg roze, maar ik heb hem nu toch al best vaak gedragen en ben er echt blij mee. Soms breng ik maar een klein beetje aan zodat hij dan wat lichter roze is en niet heel fel.

 

Ik ben echt blij met de Too Faced Melted Peony in mijn stash. Het liefst koop ik nog meer kleurtjes, maar… Ja, geen Too Faced in Nederland. Volgende keer als ik ergens ben waar Too Faced verkocht word ga ik wel weer neuzen in het schap.

 

Liefs, Tessa

 

4 gedachten over “Too Faced | Melted Liquid Lipstick > Melted Peony

  1. Mooi kleurtje. Balen dat je er maar één hebt gekocht. Ben nieuwsgierig naar andere kleuren. Scheelt het nog veel in prijs i.v.m. andere valuta?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *