Review | Dr. van der Hoog Nourishing Handcreme

De laatste tijd ben ik echt een handcrème junkie, geen idee waarom. Er gaat flink wat handcreme doorheen dus ik blijf ook steeds nieuwe kopen. Misschien komt het omdat ik gestopt ben met nagelbijten en ik mooie en verzorgde handen wil hebben!

Een behoorlijk tijdje geleden liep ik bij Action en zag ik deze handcrème liggen. Ik dacht hé een handcrème van dr. van der Hoog heb ik nog nooit geprobeerd! Ik besloot hem in mijn mandje te leggen, af te rekenen en uit te proberen. Hij kostte echt bijna niets!

 

IMG_2073

Het een handcrème voor de gevoelige huid, ik heb zelf geen gevoelige huid qua handen maar het kan natuurlijk nooit kwaad. In producten voor de gevoelige huid zit vaak minder parfum, alcohol en andere irriterende stoffen. Volgens de verpakking zou de handcrème je huid intensief moeten hydrateren, zacht moeten maken en je huid moeten beschermen.

IMG_2075

Dit is wat Dr. van der Hoog zelf zegt over de handcrème:

Deze voedende handcrème maakt je handen weer zacht en soepel door de toegevoegde lanoline, allantoin en arnica. Breng een royale laag aan en laat hem intrekken. Voor iedere dag. 

Niets bijzonders dus. Aanbrengen en even lekker laten intrekken.

 

De substantie van de crème is echt heel erg fijn. Het is een iets wat dikkige crème die zich goed uit laat smeren. Ik vind het altijd fijn als een handcrème wat dikker is, voor mijn gevoel is hij dan altijd direct wat meer voedend voor je huid. De handcreme trekt redelijk snel in, niet onwijs snel maar dat hoeft van mij ook niet.

IMG_2084

Na gebruik zijn mijn handen én nagelriemen weer heerlijk zacht en verzorgd. Ik vind deze handcreme erg fijn! Hij is volgens mij uit het “normale” assortiment en daardoor lagen de restjes waarschijnlijk bij Action. Mocht je deze handcreme nog ergens tegenkomen dan zou ik hem zeker proberen!

Ik kocht de tube met 50 ml product voor maar €1,79. Score!

 

X Nancy

Een gedachte over “Review | Dr. van der Hoog Nourishing Handcreme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *