Unboxing&Proeven | Tokyo Treat september 2016

Tokyo Treat tijd! Inmiddels zijn er al een aantal van deze boxen vol Japanse snoepjes bezorgd in huize ByTwins en die van deze maand zit weer lekker vol! Kijk je mee?

img_3224

img_3225

Zoals iedere maand zit er weer een boekje in de box waar in staat wat er in de box zit. Er zijn drie verschillende boxen: small, regular en premium. Wij hebben de regular box wat betekend dat je alles krijgt in het rijtje van de small box en in het rijtje van de regular box. Heb je de premium box dan krijg je dat rijtje er ook nog bij.

Wat zit er in en hoe smaakt het? Daar gaan we!

 

Mystery YumeTwins item

img_3248

Oh, dit is geen eten haha! Een notitieboekje als cadeautje. Thanks.

 

Chocolate Umaibo

img_3232

Onze verpakking ziet er anders uit dan de verpakking in het boekje. Het deed ons een beetje denken aan brownies. Volgens het boekje is het een “populair stick corn puff snack” en ze schijnen er in verschillende smaken te zijn. Het zijn knapperige, luchtige “snoepjes” die een wafelachtige binnenkant hebben omhult met een laagje chocolade.

 

Super Sour Lemon Gum

img_3240

Oke deze gele ballen beloven flink zuur te zijn.. Bijna eng als je er net op gaat kauwen.. De eerste bal viel onwijs mee, maar de andere twee waren een stuk zuurder! Even een gekke bek trekken en doorkauwen en het is weg. Wel lekker zuur. Een zure kauwgombal is wat je over houd.

 

Moguchuu Strawberry Soft Candy

img_3192

Deze zachte snoepjes beloven een frisse aardbeismaak te hebben. Ook zouden ze je moeten denken aan snoepjes van vroeger.. En dan doen ze! Het zijn eigenlijk gewoon een soort Fruitella’s in de aardbei smaak. Tessa’s favoriete smaak dus deze gaan zeker wel op hihi.

 

Pakkucho Disney Character Biscuits

img_3229

Biscuitjes gevuld met chocolade. Top. Disney figuurtjes erop. Top. In de vorm van een hartje. Top. Kan bijna niet fout gaan! En dat gaat het ook niet. Dit zakje kun je echt binnen no time opknabbelen. Lekkerrr!

 

Yakisoba Sauce Flavored Corn Puffs

tokyo-treat-september-12

Dit zijn een soort chipjes. Gekruide chipjes. Ze schijnen te smaken naar een typisch Japanse saus, nou kennen wij die saus niet. Maar de chipjes smaken goed!

 

Easy To Make- Soft Candy Ice Cream Bars

img_3243

Iedere maand zit er iets van een DIY kitje bij, dit keer kunnen we snoep ijsjes maken! In de verpakking zitten 4 vierkante “snoepjes” en twee zakjes met gel en poeder. Het is de bedoeling dat je een stokje steekt in het snoepje, het snoepje door de gelly substantie haalt en vervolgens door de poeder. De poeder blijft plakken aan de gel en zo heb je je “ijsje”. We vonden ze een beetje raar, niet echt lekker maar ook niet vies.

Japanese Corn Potage Snack

img_3238

Oke, in het boekje staat iets over een Corn Potage soep wat onwijs populair is in Japan. Ook geloven ze dat deze snack bij iedereen in de smaak zal vallen.. Na kort googlen naar Corn Potage is er nog niet veel duidelijkheid over de smaak hiervan. Het zijn redelijk grote chipjes met een best aanwezige smaak. Niet vies, maar ook niet onwijs lekker. Lastig om te zeggen waar dit naar smaakt.

 

Maple Butter Beer Ramune

img_3246

Deze snoepjes maken ons een beetje bang. Zouden ze echt naar bier smaken? Volgens het boekje zit er ook wat maple syrup doorheen. Daar gaan we… Oh gadver wat is dit vies! Kippenvel gaat over m’n hele lichaam. BAH! De smaak komt niet gelijk maar wel als het snoepje door is. Iel!

 

Sour Plum Pretzel Sticks

img_3255

Volgens het boekje moeten deze pretzels ook een unieke en geliefde smaak hebben. Tessa beet een stukje af en ging bijna spontaan kotsen, net als bij het vorige snoep. Gadver wat zit er aan deze pretzels! Niet eens doorgebeten maar direct uitgespuugd. Blergh.

 

Kuppy Ramune

img_3251

Deze snoepjes zijn vrij van 7 dingen waar veel mensen allergisch voor zijn. Nou zijn wij dat niet maar toch handig. Het zijn een beetje van die druivensuiker achtige snoepjes die smelten op je tong. Er zijn drie kleuren en ze hebben alle drie een andere smaak: aardbei, citroen en sinaasappel.

 

Weer een hele volle doos deze maand! Het blijft leuk om alle snoepjes te proeven en eigenlijk gaat alles meestal wel op. Goed voor de lijn is het niet, zo’n doos snoep iedere maand. Maar ach, het is wel errug leuk!

Ben je benieuwd wat er in de vorige Tokyo Treat boxen zat? Hier vind je ze: AugustusJuliJuni.

 

Liefs, Tessa en Nancy

2 gedachten over “Unboxing&Proeven | Tokyo Treat september 2016

  1. Hahahaha oh geniaal, Umiboshi Pretzels! Umiboshi zijn pickeled plums (pruimen maar dan eh ja ingelegd als augurken geloof ik) waardoor ze heel zout zuur’ig worden. Schijnt een snack te zijn voor overdag tijdens werken bijv, maar je moet er erg van houden en dat kan ik geloven.

    De Super Sour Lemon Gum heb ik in een Grape variant gehad! Meerdere keren zelfs want ze zijn super leuk om te doen als feestje item. Bij de Grape variant was er 1 de zure en de andere twee gewoon een kaugom zonder zuur. Paar keer uitgeprobeerd maar op een beurs samen met mn vader en een vriend van mn vader was wel het leukste. De vriend bleef gekke bekken trekken van de zuurheid, haha! Leuk zo de dozen zien, ze zijn allemaal wel wat anders dan de voorgaande!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *