Opgemaakt| augustus 2016

Jeetje, augustus is alweer voorbij! Vandaag is het 1 September, de verjaardag van deze blog! Maar zoals iedere maand gewoon een opgemaakt artikeltje. Zijn jullie er klaar voor?

 

Nancy:

IMG_3056

Laten we maar weer eens beginnen met Lush, daar maak ik iedere maand wel wat van op. Deze maand heb ik de Blousey shampoo opgemaakt, hele chille shampoo! Deze ga ik denk ik nog wel een keer kopen. Ook ging Rough with the Smooth op, lekkere scrub is dit. Grease lightning is een spot treatment dat ik als serum onder mijn nachtcreme gebruik. En een grote favoriet… Karma douchegel! Onze douchegel stash begint wat te krimpen.. Ik heb één sample opgemaakt van apandapand zeep.

 

IMG_3065

Ik heb ook wat kaarsen enzo opgemaakt. De Yankee Candle Honey&Spice in een large jar is opgebrand, het restje van de wax ga ik op opbranden in een tart brander. Er ging een tart op van Peach Cobbler, deze rook heerlijk fruitig. Van Waxmelts.nl ging er een waxmelt op in de geur Karma, ruikt zooo lekker!

 

IMG_3057

Skincare. Een potje scrubcreme van het Kruidvat. Een zakje Balea voetenbadkristallen die ik gekocht en gebruikt heb in Praag. Nog meer dingen die ik kocht in Praag: een Sephora voetenmasker waar ik lekkere zachte voetjes van kreeg en een Sephora sheetmask met algextract was ook heel fijn. Bij de €12,50 challenge kocht ik een sheetmask bij de Afrowinkel deze was ook heel fijn.

 

IMG_3069

Er ging een deodorant op van Hidro Fugal, voor de verandering :’). Bij de op=op voordeelshop kocht ik laatst een haarmasker, deze was heerlijk dik en voedend. Ik gooi mijn Beautyblender weg, ik kocht een nieuwe in Praag en deze is aan vervanging toe. Pijn… Mijn allerlaatste all about matt primer van Essence is op, deze is helaas uit het assortiment 🙁 Dan heb ik nog drie(!) lippenbalsems opgemaakt. Eén van Balea die ik bij de DM kocht in Praag, een blauwe Labello en een Lipsmacker met cola smaak. Ik gebruik veel lippenbalsem omdat mijn lippen mega uitdrogen door medicatie. Er gingen deze maand ook nog wattenstaafjes op die ik kocht bij DM, dit doosje vind ik zo leuk! Ik vul deze iedere keer weer.

 

IMG_3063

Ik gooi mijn scheermes weg, deze was aan vervanging toe, ik heb een nieuwe gekocht. Parfum! Dat doet altijd een beetje pijn. Killer Queen van Katy Perry, mijn standaard werkparfum. Ik moet even een nieuwe kopen! Mijn tongschaper gooi ik weg, daar heb ik ook een nieuwe van gekocht. Van Nivea soft ging er een hydraterende creme op, deze smeer ik altijd op mijn benen.

 

Tessa:

Ik heb net als Nancy deze maand niet zoveel opgemaakt. Toch gaan er weer aardig wat producten de prul in.

IMG_3046

Ik heb wattenstaafjes, watjes en tissues opgemaakt, daar gaan er bij mij aardig wat van doorheen iedere maand. Mede door mijn salonnetje! Ook ging er een pakje refreshing doekjes op waarmee ik altijd schoonmaak haha.

 

IMG_3047

Dit Peel Off pineapple mask heb ik lekker opgehad deze maand, rook echt naar ananas. Dr. van der Hoog Sensational Sea Algue masker ging mee naar Praag, die heb ik daar tijdens een chillavondje lekker opgedaan. Van Sisley ging er nog een black rose cream masker op, deze heb ik echt uuren op m’n gezicht laten zitten en heb voordat ik naar bed ging het laatste restje eraf gepoetst.

 

IMG_3053

Van Lush heb ik mijn geliefde Comforter Shower Cream op, deze heb ik gekocht in de prachtige winkel aan Oxford Street. Gelukkig heb ik er nog meer op voorraad. Van Lancaster ging de tan maximizer op, deze vind ik echt heeeeel fijn en ga ik zeker weer opnieuw kopen volgende zomer. Van Batiste ging er een mini droogshampoo op, deze was mee naar Zakynthos en naar Praag. En er ging een mini deodorant van Nivea op, deze zat in m’n tas en is inmiddels vervangen door een nieuwe. Ik vind het altijd handig om mini deo’s in mijn tas te hebben.

Dat was het alweer. Weinig hé!

 

Allebei hebben we niet extreem veel opgemaakt in augustus. We zijn nu alweer benieuwd hoe veel we op gaan maken in september.

Liefs, Tessa en Nancy

3 gedachten over “Opgemaakt| augustus 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *