Hema | maskers Happy freshness, sparkling fun, fresh mystery en crips harmony

Ik ging de Hema in met een doel: alle maskers kopen die ze hebben. Onze Hema is niet zo groot dus de hoeveelheid valt reuze mee. Hema heeft twee verschillende lijnen en vandaag laat ik de iets duurdere zien. Niet duur, nog steeds een Hema prijsje.

IMG_2150 (2)

De maskers die ik vandaag laat zijn zijn degene die in een dichte verpakking zitten, de andere lijn heeft een half open verpakking. Deze lijn heeft vier verschillende maskers waarvan twee self-heating maskers, één peel-off masker en één normaal masker.

De verpakking is super basic maar wel erg leuk. Mooi stevig ronde papieren verpakking met daarin het masker, ook deze heeft een ronde vorm. Ieder masker ziet er weer anders uit, op de ene staan stippen en op de andere staat weer een ster. Heel leuk en vrolijk 🙂

 

Happy freshness  Blueberry & Raspberry mud

IMG_2183

Dit is de eerste die ik ging uit proberen dus vandaar dat hij boven aan staat. Het is een heel zacht en romig masker met een hele mooie finish. De kleur is namelijk gewoon normaal wit maar heeft een super leuke parelmoer glas. Dit maakt het masker toch weer een heel stuk leuker als een saai wit maskertje vind ik zelf. Ik liet het masker twintig minuten intrekken. Toen ik hem eraf wilde gaan halen en in de badkamer spiegel keek, zag ik dat het masker goed was ingetrokken. Alleen de parelmoerglans zat nog op mijn gezicht en dat zag er gek uit! Na gebruik was mijn huid zacht en glad, verder vond ik hem niet heel bijzonder.

 

De ingrediënten van het masker zijn:

Aqua, Bentonite, Glyceryl stearate SE, Stearic acid, Glycerin, Glycol stearate, Glyceryl stearate, Coco-glucoside, Mica, PEG-100 stearate, Prunus persica kernel oil, Xanthan gum, Glucose, Parfum, Rubus idaeus fruit extract, Potassium iodide, Sodium chloride, Potassium thiocyanate, Vaccinium angustifolium fruit extract, Vitis vinifera fruit extract, Vaccinium macrocarpon fruit extract, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, Sodium benzoate, Citric acid, CI 77891, CI 14700

Fresh Mystery Grapefruit & kiwi Self-heating

IMG_2176

Oew dit is een masker die warm word, ik heb dit wel eens eerder geprobeerd maar weet niet meer van welk merk. Ik vond het wel leuk én raar haha, ik snap niet zo goed hoe het werkt. Dit masker heeft echt een super leuke roze kleur, een combinatie van baby roze en bubblegum roze. De geur is ligt zoet maar aardig neutraal voor de rest. Toen ik het masker aanbracht met mijn handen voelde ik gelijk dat het warm werd op mijn gezicht, niet heet maar gewoon wat warmer. Het voelt echt super chill aan op je huid, een beetje extra warmte is vaak goed. Ook is de structuur van dit masker heel erg fijn, hij is een beetje dik/jelly waardoor hij heel erg fijn aanbrengt en zich goed laat verdelen op je gezicht.

De ingrediënten zijn:

Propylene glycol, Zeolite, Kaolin, Glycerin, Cetyl hydroxyethylcellulose, Tocopheryl acetate, Parfum, Limonene, Citrus grandis peel oil, Actinidia chinensis fruit extract, Pyrus communis fruit juice, Citrullus lanatus fruit extract, Linalool, Citral, CI 77891, CI 47005 , CI 19140

 

Sparkling fun Grapefruit & jasmine Self-heating

IMG_2158

Dit is ook een masker dat warmte geeft. Ik ben geen fan van grapefruit om het te eten maar voor mijn huid vind ik het prima. Gelijk maar een tip: gebruik dit masker niet wanneer het buiten al warm is. Hij geeft namelijk echt veel warmte af op de huid en om een warme dag zit je daar niet op te wachten. Het masker druipt ook een beetje dus daar moet je wel rekening meehouden. Na gebruik was mijn huid wat zachter maar er was niets bijzonders.

De ingrediënten zijn:

Propylene glycol, Zeolite, Kaolin, Glycerin, Cetyl hydroxyethylcellulose, Parfum, Caprylic/capric triglyceride, Citrus grandis peel oil, Limonene, Jasminum officinale flower extract, Panax ginseng root extract, Isopropyl myristate, Oenothera biennis flower extract, Citrus aurantifolia peel extract, Juglans nigra shell extract, Cereus grandiflorus flower extract, Hydroxycitronellal, CI 16035

 

Crips Harmony Echinacea & Spearmint peel-off

IMG_2166 (2)

Oke, ik geef ik eerlijk toe ik wist echt niet wat echinacea is. Ik heb het even aan mijn vriend Google gevraagt en hij vertelde mij er meer over. Echinacea is een mooie bloem die ook wel de zonnehoed wordt genoemd. Op de foto’s herken ik de bloem wel gelijk. Het schijnt een wonderplantje te zijn die voor veel huidproblemen goed is. Toen ik het zakje opende kwam er direct een heftige geur uit. Ik bracht het masker aan en het duurde vrij lang totdat hij droog was en ik hem eraf kon trekken. Na gebruik zag mijn huid er weer wat meer flawless uit, wat ik niet had verwacht. Dit vind ik echt een fijn masker, zeker voor een peel-off masker.

De ingrediënten zijn:

Aqua, Polyvinyl alcohol, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, PVP, Glucose, Xanthan gum, Mentha viridis leaf oil, Rubus idaeus fruit extract, Glycerin, Limonene, Echinacea angustifolia root extract, Potassium iodide, Sodium chloride, Gentiana lutea root extract, Potassium thiocyanate, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, Citric acid, CI 42090, CI 19140

 

 

De maskers kun je gewoon bij de Hema winkels kopen of online op Hema.nl. De maskers kosten slechts €2,00 per stuk dus voor dat geld hoef je ze zeker niet te laten liggen! Ideaal voor als je een keer een vriendinnen avondje hebt en gezellig een maskertje op wilt doen. Ook tijdens een Netflix avondje zijn de maskerstjes van Hema ideaal, zo doe ik het zelf vaak haha!

 

Heb jij weleens de maskers van de Hema gebruikt? En wat vond jij er van?

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *