Unboxing&Proeven | Tokyo Treat augustus 2016

Tingdong! Het is weer TokyoTreat tijd! Een doos vol met Japanse snoepjes werd bezorgd in Huize Twinnies en vandaag laten we zien wat er in zit en we proeven de snoepjes ook gelijk! Wat een zwaar leven..

De Tokyo Treat box is een box waarop je een abonnement kunt nemen en dan word er iedere maand een doos voor Japanse snoepjes bezorgd. Er zijn drie verschillende maten:

IMG_2678

Small, Regular en Premium. In het boekje wat in de box zit kun je altijd zien wat er in welke box zit. Bij een small box ontvang je alleen de bovenste rij, bij regular de eerste en tweede rij en bij premium ontvang je alles wat afgebeeld is. Nancy heeft een abonnement op de Regular box.

Tijd om de inhoud te bekijken en te proeven!

 

Chocobi Watermelon Flavor

IMG_2711

Als eerste zoete chipjes met watermeloen smaak. Op de bovenkant van de verpakking staat niemand minder dan Shin Chan. Volgens het boekje moet het een smaakcombinatie zijn van chocolade en watermeloen. Bij het openen van de verpakking komt er al een zoete geur vrij. Chocolade halen we er beide niet echt uit. De chipjes zijn heel zoet met een zoete watermeloen smaak. Tessa vind het lekker, Nancy niet want zij houd niet van watermeloen.

 

Jibanyan Chocolate Momaka

IMG_2705

 

Deze wafels schijnen erg populair te zijn in Japan. Ze zijn luchtig en krokant. Aan de binnenkant zit melkchocolade vulling. We like! De buitenkant lijkt een op een ijshoorntje met daarin chocolade met een beetje de luchtige structuur van Bros. Zo smaakt het niet. Het is wel heel lekker!

 

Pachi Pachi Panic Poppin Candy Grape Flavour

IMG_2701

 

Dit snoep is een feestje! Je kunt dit zo eten maar ook over bijvoorbeeld een ijsje strooien. Wij strooien dit in onze mondjes (#fatgurl). KNETTERSNOEP! Zo leuk! Het knettert veel meer als de Nederlandse knettersnoepjes denken wij. Er zitten ook nog kleine ronde snoepjes, een beetje druivensuiker achtige snoepjes. Dit is ZO LEUK. Yeay voor knettersnoep.

 

 

7 stick milk-chocolate flavoured

 

 

IMG_2697

Deze wafelstokjes zijn gevuld met een rijke melkcreme. Deze stokjes smaken eigenlijk precies als koffiewafeltjes. Ze hebben alleen een andere vorm. Lekker!

 

Dodotto Tsupupyon Grape DIY kit.

IMG_2695

 

 

Zelf Gummyballs maken met deze DIY. Het bestaat uit verschillende stappen en uiteindelijk krijg je een schuimende substantie met gelly ballentjes erin! Nancy heeft het helemaal opgesnoept en vond het lekker.

Pretz Honey Roast flavour

 

IMG_2694

 

Deze pretzels hebben geen pindakaas of kaassmaak maar een warme honingsmaak. De pretzels ruiken niet echt lekker en dat smaken ze ook niet echt. Nancy vind ze echt niet lekker, Tessa een beetje. Geef ons maar gewoon de Nederlandse Pretzels! Onze broer vind ze wel erg lekker.

 

Potato Chips Summer Version Wasabi flavour

IMG_2690

Deze aardappelchips zijn echt heel lekker! Ze zijn super knapperig en smaken goed. Het is ribbelchips en iets dikker dan de vormen die wij hier in de winkel hebben. De wasabismaak is top, hij is niet echt pittig. Deze zak is zo leeg.

 

Mugipon Milk Coffee Chocolate Flavour

 

 

 

IMG_2683

 

Dit zijn en soort gepofte ontbijtgraan iets dingentjes. Met melk, koffie en chocolade smaak. Je kunt ze zo eten of in je melk strooien, ook dit hebben wij weer gewoon in onze mond gestrooid. Ze hebben niet echt een heftige smaak. Onze broer vind de nasmaak iets te bitter. Deze zijn oké, niet onwijs lekker.

 

Torotto Chocolate Mango Flavour

IMG_2682

 

Dit zijn een soort koek-cakejes met mangovulling omhult met chocolade. Klinkt erg heftig. Ze doen ons denken aan Pims, die chocolade-sinaasappel koekjes. Nancy vind ze wel lekker maar zou dit niet kopen. De mango smaakt chemisch. Tessa vind dit echt goor, maar alles wat hierop lijkt vind ze goor. Brr…

 

Watermelon Flavoured Gummy

 

IMG_2687

 

Dit is dan weer veel meer Tessa’s ding. Gummy’s met watermeloen smaak, heerlijk! Nancy vind watermeloen vies dus die is hier weer geen fan van. Leuk zo ieders eigen smaak haha. Het zijn zoete watermeloen snoepjes met nog een suikerlaagje.

 

Watermelon Flavoured Chewing Gum

IMG_2708

Sappige watermeloen kauwgom! En opnieuw is Tessa blij en Nancy niet. De kauwgom heeft een zoete watermeloen smaak maar is niet echt goede kauwgom qua structuur. Hij kan er wel prima mee door maar we zouden niet niet kopen.

Een gedachte over “Unboxing&Proeven | Tokyo Treat augustus 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *