Unboxing | Blux box augustus 2016

De box van de maand augustus staat in het teken van de ogen. Ik laat jullie zien wat er in mijn box zit en vertel wat ik er van vind.

De afgelopen maanden was ik erg blij met de inhoud van de boxen, met vol vertrouwen opende ik deze box.

IMG_2827

Het eerste wat me opviel is dat de box lang niet zo zwaar is als dat hij de afgelopen maanden was.

 

1. Etre Belle Lash-Xpress & Hyaluronic Mascara

IMG_2829

Een mascara.. Ik word er niet blij van! Ik heb nog een voorraadje mascara’s liggen maar ik gebruik eigenlijk alleen nog maar mijn Chanel Le Volume mascara. Deze mascara laat ik dicht en zal bewaren tot de blogsale zodat ik er iemand anders blij mee kan maken. De box bevat een fullsize product met een aanbevolen verkoopprijs van €15,90.

 

2. Christian Faye Longlasting Eyebrow/Eyeliner Pencil

IMG_2844

Het merk Christian Faye ken ik wel, ik heb er een wenkbrauwpoeder van. Dat doosje kennen jullie vast wel! De kleur van dit wenkbrauwpotlood komt denk ik wel redelijk in de buurt van mijn eigen wenkbrauwkleur, ik heb de kleur medium brown. Ik weet nog niet of ik dit potlood ga gebruiken aangezien ik eigenlijk altijd poeder gebruik. Ik bewaar hem wel even bij mijn eigen make-up maar laat hem nog wel even in het plastic. De box bevat een fullsize product met een aanbevolen verkoopprijs van €9,95.

 

3. Unani Absolute Care Eye Contour Concentrate

IMG_2846

Een heel ander product namelijk een oogcreme. Ik heb periode dat ik dagelijks oogcreme gebruik maar ook periode dat ik nooit oogcreme gebruik. Dat laatste gebeurd nu haha. Ik vind de producten van Unani die ik tot nu toe heb geprobeerd wel erg fijn dus ik ga deze ook zeker wel proberen! De oogcreme beloofd wallen te verminderen en donkere kringen te minimaliseren. Ook rimpeltjes en hangende oogleden moeten verdwijnen. De box bevat een fullsize product met een aanbevolen verkoopprijs van €15,00.

 

4. Eylure Volume Lashes n070

IMG_2837

Nepwimpers gebruik ik eigenlijk echt nooit, ik heb er laatst nog een boel weggegeven. Ik koop ze dan zo van dat is leuk maar ik gebruik ze nooit. Zeker niet na Revitalash want nu heb ik zelf lange wimpers. Deze zien er wel heel mooi uit en niet te heftig en te nep. Wie weet probeer ik ze wel een keer. De box bevat een full size product met een aanbevolen verkoopprijs van €7,99.

 

5. Aldo Vandini Eye Mask

IMG_2840

Weer iets van Aldo Vandini, dit merk komt vaker voorbij bij Blux. Dit keer een oogmasker, ha dat heb ik nog niet vaak gebruikt! Wel eens zo’n pad maar nog nooit een maskertje als deze. Het masker beloofd de huid rondom je ogen te hydrateren en de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Er zijn vier vakjes in de verpakking dus je kunt er vier keer mee doen! Deze ga ik zeker uitproberen. De box bevat een full size product met een aanbevolen verkoopprijs van €2,99.

 

6. Etre Belle Longlasting Eye Shadow Pen

IMG_2834

Dit is zoiets wat ik echt nooit gebruik. Deze laat ik dus ook dicht en bewaar hem tot de blogsale of ik geef hem weg. Er zijn zes kleuren en ik heb echt een kleur ontvangen die ik ook nooit zou dragen namelijk zilverkleurig. De oogschaduw beloofd waterproof te zijn en urenlang te blijven zitten. Ik pas. De box bevat een fullsize product met een aanbevolen verkoopprijs van €9,95.

 

Dat was de box.. Jullie kunnen vast al raden dat ik niet zo enthousiast ben als dat ik over de vorige boxen was. Er zit niets in deze box waarvan ik zeker kan zeggen dat ik het volop ga gebruiken. Als ik iets ga gebruiken is het de oogcrème en de oogmaskers zal ik ook vast wel een keer aanbrengen. Maar er zit niets in deze box waar ik echt enthousiast over ben. Jammerr! Ik hoop op een leukere box volgende maand.

 

Hoe denk jij over de inhoud van deze box?

 

Liefs, Tessa

6 gedachten over “Unboxing | Blux box augustus 2016

 1. Ik ben ook minder enthousiast dan over dan de vorige boxen. Daarom was ik gelijk benieuwd wat anderen er van vonden en kwam terecht op jouw artikel.

  Maar nee, ben niet razend enthousiast.

 2. Tessa, ik ben er ook niet zo kapot van deze maand
  Mascara gebruik ik zelden. dat irriteert me meestal, heb er ook nog zovele van liggen.
  Nepwimpers doe ik ook niks mee
  De rest ga ik wel proberen maar wat ik ellendig vindt van het oogschaduwpotlood is dat er geen mogelijkheid is om de kleur omhoog te draaien.
  Zal dus als het puntje op is met een puntenslijper moeten waarschijnlijk en zie maar eens dat potlood te slijpen zo irritant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *