Shoplog | Ici Paris xl sale Philosophy

Toen ik laatst weer in de stad was, heb ik in een record tijd €145,20 uitgeven bij de Ici Paris XL. Slik.  Ik was nog geen 4 minuten in de winkel. Turbo shoppen noem ik dat, ik weet wat ik wil hebben, pak het en reken het af.

Er was weer korting op Philosophy en dat is een teken dat ik mijn favoriete huidverzorging weer in kan gaan slaan. Normaal gesproken vind ik Philosophy best wel prijzig maar het werkt echt heel erg goed voor mijn huid. Ik heb het er voor over maar sla het het liefste in wanneer er sale is. In totaal had ik nu €36,50 korting dus dat scheelt al weer een hele boel! De prijzen hieronder zijn de KORTINSPRIJZEN, dus de korting is hier al af.

 

The Microdelivery Resurfacing peel €63,16

IMG_2380

Mijn peel set is ongeveer op de helft en nu zag ik dat ze een andere set hadden. Deze nam ik mee, ik ben heel erg blij met de normale set en ben benieuwd naar de verschillen. Hier ga ik nog een artikel over maken, binnenkort meer hier over dus. Eerst mijn andere op maken voordat ik deze open ga maken. Review volgt dus later.

 

Total MATTEness toner €19,95

IMG_2381

Ik heb hier nog maar een klein laagje van dus het komt goed uit dat ik alvast een back up heb. De andere gaat deze maand zeker op. Ik wissel deze toner af met de Tea Tree Toner van Lush. De Total MATTEness toner maakt mijn huid echt goed mat en daarom is hij ideaal voor als je een flinke laag make-up gaat dragen. Van deze toner heb ik al twee verpakkingen opgemaakt dus ik vind hem echt fijn.

 

The Microdelivery Exfolianting facial wash €23,66

IMG_2384

Ik raak serieus in paniek als deze bijna op is, dit is echt de beste face wash ooit! Door de kleine scrub deeltjes die er in zitten wordt je huid lekker zacht en goed geexfolieert terwijl je je huid reinigt. Ik gebruik hem al jaren en ben er nog steeds heel blij mee. Hij is ook lekker zuinig in gebruik!

 

Hope In A Jar Night €38,67

IMG_2385

Ik heb nog steeds mijn eerste potje in gebruik, maar ik vind hem zo fijn dat ik alvast een nieuwe heb gekocht. Ik wilde ook graag de oogcrème uitproberen maar die was helaas al uitverkocht. De dag- en nachtcrème vind ik echt geweldig. Het doet echt veel voor mijn huid!

 

 

Cadeautje van de verkoper

IMG_2391

Van de meneer bij wie ik afrekende kreeg ik dit super leuke setje. Er zitten maar liefst vijf kleine producten in. Purity made simple 30ml, The Microdelivery Exfolianting facial wash 30ml, Take a deep breath 5mr, Take a deep breath oogcreme 3ml en een parfum sample van Amazing grase. Hier ben ik echt heel erg blij en ze komen ook goed van pas, ik ga 11 augustus op vakantie met Tessa en dan kunnen ze gelijk mee.

 

Dit is alles wat ik kocht bij de Ici paris xl, ik was weer een he-le-boel geld kwijt maar nu kan ik er ook weer een hele tijd tegen aan. Alleen moet ik nu nog de Hope in a jar day kopen een keertje. Maar dan wacht ik wel weer tot ik korting bonnen heb, of dat ze weer in de aanbieding zijn. Want zo ben ik dan ook wel weer haha.

 

 

Wat is jou favoriete merk qua huidverzorging?  Laat het achter bij de comments!

X Nancy

4 gedachten over “Shoplog | Ici Paris xl sale Philosophy

  1. Hihi een heleboel geld, maar hopelijk word je hier wel heel blij van 🙂 Ik heb van de week veel geld uitgegeven aan kleding en ik kan niet wachten tot het binnen is… Soms mag je jezelf verwennen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *