Unboxing | Jeffree Star Cosmetics lipsticks

Een tijdje geleden restockde Jeffree Star weer een aantal lipsticks. En heel toevallig had ik net salaris gehad…  Eén plus één is twee en ik bestelde weer een aantal mooie nieuwe liquid lipsticks.

IMG_2460

Vandaag laat ik mijn vier nieuwe lipsticks zien, helaas zijn mijn lippen door medicatie onwijs droog en zitten er flikte kloven in. Dus vandaar dat ik even alleen swatches laat zien op mijn arm. Mochten mijn lippen weer normaal doen dan laat ik snel de lipsticks op mijn lippen zien.

IMG_2467

Abused

IMG_2505 IMG_2509

Dit is de meest heftige kleur die ik heb besteld: Abused. Ik wilde deze al een hele tijd hebben! Het is een hele aparte blauw/grijze kleur met ook een beetje paarspigmenten erin. Ik weet zeker dat niet iedereen deze kleur mooi vind, maar ik vind hem super tof!

 

Mannequin

IMG_2475 IMG_2482

Een hele lichte nude kleur: Mannequin. Ideaal voor mensen die net als mij een hele lichte huid hebben. Ik heb vaak nude tinten die bij mij helemaal niet zo nude zijn. Deze is zo licht dat hij voor mijn huidtype een goede nude kleur is. Echt geweldig!

Androyny

IMG_2496 IMG_2502

Androyny vind ik moeilijk te beschrijven. Een beetje bruinig is hij. Toen ik deze voor het eerste zag wist ik direct dat ik hem wilde hebben! Het is een super mooie kleur die bij veel mensen mooi zal staan.

Masochist

IMG_2485 IMG_2492

Dit is ook een kleur waar ik gelijk verliefd op was! Masochist. De kleur is heel mooi roze een koele ondertoon waar ik echt gek op ben. Ik heb volgens mij geen een kleur die hier op lijkt. Echt geweldig! Ik ben zo gek op Jeffree Star!

 

IMG_2516

Hierboven alle swatches van de kleuren die ik heb gekocht op een rij. De lipsticks kosten $18,00 per stuk. Helaas was ik weer de pechvogel dat ik douanekosten moest betalen.. De douanekosten waren €26,40. Dat kwam dus nog bovenop de prijzen van de lipsticks. De 18 dollar voor een lipstick vind ik best oké. De verzendkosten van $10,95 kan ik ook nog wel betalen maar dan nog die vervelende douanekosten maken het dan toch wel weer een stuk duurder.

 

IMG_2470

Wat vind jij van mij nieuwe lipsticks? En vind jij douane kosten ook zo stom? Laat het achter bij de comments!

 

X Nancy

4 gedachten over “Unboxing | Jeffree Star Cosmetics lipsticks

  1. Zo leuk! ♥ Ik heb pas Unicorn Blood binnen; eergisteren de review geplaatst! 🙂 Abused is wat gewaagd voor mij – al vind ik de kleur op zich wel erg mooi – maar volgens mij sta je er wel mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *