Opgemaakt juli 2016

Juli is alweer voorbij gevlogen! Het is tijd om jullie te laten zien welke producten wij hebben opgemaakt in juli.

 

Nancy:

He ho let’s go! Dit keer niet zo veel als normaal.. Dat kan maar één ding betekenen: volgende maand een stuk meer!

IMG_2601

Ik wissel deze twee toners altijd af met elkaar, en toevallig zijn ze alle twee opgegaan deze maand. Ook maakte ik twee lipbalms op, door medicatie zijn mijn lippen kurk droog en ik blijf dus flink door smeren. En dan nog iets waarvan ik er twee heb opgemaakt, namelijk twee maskers van Hema waarover binnenkort een review komt. De StarSkin spons ging helaas ook op, hier ga ik super snel weer een nieuwe van kopen want ik vind hem echt super fijn.

IMG_2598

Ik maakte weer een super lekkere geur op van Yankee Candle, deze heet Gingerbread en ruikt echt zo lekker. Ook ging er weer een rol met watjes op, deze komen bij de Hoogvliet vandaan en werken prima met een toner. Ook gingen er drie stukjes zeep op van Lush, een sample van een zeep waar van ik de naam niet meer weet en nog een stuk Porridge. Deze liggen in de badkamer om lekker je handen mee te wassen. Ook ging er een verpakking make-up verwijder doekjes op, deze gebruik ik om swatches mee weg te halen en schoonmaken haha. Oja, ik wisselende ook nog even mijn tandenborstel kop.

IMG_2593

En natuurlijk nog meer Lush, hoe kan het ook anders. Er ging deze maand op: American cream haarconditioner, Sweety pie showergelly, Nightwing showergelly en nog een sample van Prince. Ook ging er nog een haarmasker op, hierover komt nog review op de blog. En natuurlijk ging er nog deodorant op, dit keer zelf twee de gewone versie en eentje voor de gevoelige huid.

 

Tessa:

Aan het begin van deze maand heb ik veel opgemaakt, later in de maand was het een stuk minder!

IMG_2582

Drie deodorants. De deodorant van Balea gebruikte ik vaak samen met die van Dove. De Balea deodorant rook erg lekker maar naar mijn mening wel iets te heftig voor een deodorant. De Nivea deodorant heeft in mijn tas gezeten en is nu op. Ik heb alweer nieuwe mini’s in mijn tas gedaan. Ook gooi ik mijn scheermesje weg. Deze had zijn beste tijd wel gehad en moest vervangen worden.

 

IMG_2586

Allemaal kleine verpakkingen. Deels nog door mijn vakantie die tot begin juli duurde en ik heb thuis de laatste restjes opgemaakt. De bodylotion van Soap&Glory vond ik heel fijn en ik vind het jammer dat mijn laatste handcreme van Aldo Vandini op is gegaan. De twee douchegels van I Love… waren ook heel fijn! De chocomania bodybutter van The Body shop vind ik af en toe lekker, de geur is onwijs heftig en daar moet je maar net zin in hebben.

IMG_2589

Tot nu toe is de micellair water van Garnier nog steeds mijn favoriet! Er is weer een grote fles opgegaan. Nog een favoriet: Chanel Le Volume. Ik doe zo lang met deze mascara’s en er blijft altijd nog wel iets uitkomen. Nu ben ik vanaf de nieuwe maand aan mijn nieuwe mascara begonnen. Er gingen nog twee mini cremes op die ik ook meenam op vakantie en een sheetmasker.

 

IMG_2590

De voorraad Balea die ik vorig jaar kocht in Duitsland is flink aan het slinken. De shampoo en cremespoeling gingen op, beide vond ik gewoon prima, niet heel bijzonder. Ook een mannenshampoo, ik kreeg als tip deze te gebruiken bij roos maar helaas deed hij niet zo veel voor me. De mini cremespoeling van Kruidvat was mee op vakantie en er gingen twee rollen wattenschijfjes op.

 

 

Samen:

IMG_2603

Samen hebben we dit Lush maskertje opgemaakt: Brazened Honey. Heerlijk maskertje!

 

Dat was het weer voor deze maand. Wat heb jij allemaal opgemaakt?

 

Liefs, Tessa&Nancy

6 gedachten over “Opgemaakt juli 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *