Unboxing&proeven | Tokyo Treat juli 2016

Tokyo Treat tijd! Sinds vorige maand heeft Nancy een abonnement op de Tokyo Treat box en het is helemaal geweldig! Iedere maand samen gekke Japanse snoepjes proeven.

Dit is dus de tweede Tokyo  Treat box die ik krijg, HIER kun je de inhoud van de eerste box zien. Vandaag hebben we de unboxing en het proeven in één artikel, zo zullen we het voortaan altijd doen. Net makkelijker en ook een stuk leuker.

IMG_2429

Er zijn drie verschillende soorten boxen: je hebt een box small die kost $14,99 omgerekend is dat €13,21, een regular box kost $24,99 omgerekend is dat €22,00 en als laatste is er een premium box deze kost $34,99 en dat is omgerekend €30,85. Zelf heb ik voor de regular box gekozen die kost dus per maand €22,00.

IMG_2432

De prijzen zijn inclusief verzending, de verzendkosten vanuit Japan zit er dus al bij. De box is zeker niet heel goedkoop maar ook niet heel erg duur vind ik, zeker als je nagaat dat de verzending er al bij zit. Ik was even gaan zoeken en het kost al €18,00 om een pakje vanuit Nederland naar Japan te verzenden. Dus omgekeerd is het denk ik ook zo iets, het enige nadeel is wel dat de Tokyotreat box zonder track&trace word verstuurd. Je kunt dus niet zien wanneer je pakketje is verstuurd en wanneer hij bezorgd word.

 

Thomas & friends chocolate pretzel stick

IMG_2437

Thomas de trein kennen we wel van vroeger, Nancy’s oppas kindje keek het altijd. Ze kent zelfs het liedje nog uit haar hoofd. De stokjes zijn zelf echt super knapperig en lekker. De chocolade is een beetje goedkope melkchocolade. De combinatie is heerlijk. Deze gaan snel op!

Calpis gummy

IMG_2449

Volgens de omschrijving moeten ze naar zoete melk smaken, heel ver weg proef je er iets van melk in terug. Ze smaken lekker zoet en ze zijn heel zacht qua structuur. Het is niet helemaal wat je verwacht, maar ze zijn wel lekker.

Fortune- telling chocolate pills

IMG_2441

Kort maar krachtig deze smaken naar smarties, niks meer niks minder. Nouja, wel minder want ze zijn kleiner haha. De verpakking is best grappig, ze zouden je toekomst moeten voorspellen. Geloof jij het?!?

Pokemon gummy

IMG_2438

Yay voor Pokemon! Pokémon was altijd al tof maar sinds Pokémon Go zijn we weer helemaal back. De Pokémon zijn heel lekker, zoete zachte gummys. Iedere kleur heeft een andere smaak en als je de smaken combineert komt er weer een nieuwe smaak.

Brazilian orange pocky

IMG_2444

O wow, deze zijn echt super lekker. De sinaasappel smaak is echt top, net als een echte zoete sinaasappel. Tessa vind ze iets minder want zij houd niet zo van sinaasappel. De smaak is wel goed. Deze doos gaat ook wel leeg haha!

Cocotama snack

IMG_2452

Deze lijken een beetje op de roze chipjes uit de vorige box maar dan minder zoet. Het is nog steeds wel zoete chips en qua structuur is het een beetje hetzelfde als van die pinda of cheese chips. Zoete chips is best lekker!

 

Milk flavored potato chips

IMG_2453

Chips die naar melk smaak? Klinkt nou niet echt lekker hé? Nancy proeft er geen melk in maar Tessa ergens wel. Het is een beetje neutrale smaak chips, heel licht zoetig. Tessa vind ze wel lekker, Nancy niet echt. Ze zijn niet onwijs speciaal of bijzonder.

Shrimp crackers

IMG_2458

Nancy heeft deze niet geproefd omdat er garnaal in zit. Tessa wel en brr, niet lekker! Zodra je er wat van in je mond doet is de smaak heel heftig, te heftig. Brr.. Nee, deze willen we niet. Kijken of we iemand anders thuis er blij mee kunnen maken.

 

Soybean flour mochi rice cake diy

IMG_2446

Leuuk! In iedere box zit een DIY kit, deze maand was dat dit. Lekker iets met soja.. NEE! Wat was dit smerig. Echt goor gewoon. Beide hebben we een heel klein hapje gegeten en we hebben de rest zo de prullenbak in gegooid. Brr! De structuur is om te kotsen, heel goor jelly vies brr en de smaak was ook niet lekker.

 

 

Apanman ramune Candy

 

De verpakking van deze snoepjes is wel echt leuk. Een draaidop waardoor de snoepjes eruit vallen. De snoepjes zelf zijn niet heel erg bijzonder maar wel gewoon lekker. Ze smaken een beetje naar die druivensuiker snoepjes maar dan hebben deze een super leuke vorm.

 

Dat was het! De inhoud van de Tokyo Treat box van juli. Op naar volgende maand!

Yeay voor snoepjes!

 

Een gedachte over “Unboxing&proeven | Tokyo Treat juli 2016

  1. Oh nooo Mochi zo weg gegooit! Maar ja, ik had wel al eens gezegd dat je wel van Mochi moet houden, haha! En bwaaah nu moet ik helemaal eens weer die Pocky bestellen, Sinaasappelsap :B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *