Starskin | Foaming Peeling Perfection Puff

Toen Starskin werd gelanceerd in Nederland,viel mijn oog gelijk op de Foaming Peeling Perfection Puff. Ik ben gek op het exfolieren van mijn huid, het is super goed voor je huid en laat het mooi stralend achter.

Op een of andere manier had ik de Foaming peeling Perfection Puff nog nooit eerder gekocht. Ik weet eigenlijk niet waarom. Toen ik laatst in Arnhem was met een vriend kocht ik hem bij Douglas. Eindelijk had ik hem dus ik heb hem lekker getest!

IMG_2134

De Foaming Peeling Perfection Puff is een sponsje waarmee je jou huid exfolieert, in het zakje zit een serum die je activeert met water. In het serum zitten onwijs veel goede ingrediënten, hij zit bomvol met fijne dingen voor huid. En nog een voordeel je kan de Foaming Peeling Perfection Puff drie keer gebruiken volgens de verpakking, ik denk zelf dat iets vaker ook wel zou kunnen hoor.

IMG_2142

Dit is wat Starskin zelf zegt over de Foaming Peeling Perfection Puff:

STARSKIN® Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff van STARSKIN® is een unieke en gepatenteerde exfoliërende spons van STARSKIN die poriën ontstopt en dode huidcellen verwijdert. Natuurlijke alfa-hydroxy zuren, wortel en broccoli extracten produceren een rijk aan schuim dat de rimpels effectief en veilig vermindert en de teint verlicht. Na verloop van tijd wordt de huid van binnenuit verlicht. De Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff van Starskin is het geheim voor een egale en stralende huid!

IMG_2119

Mocht je afvragen hoe je zoiets gebruikt. Nou het is heel makkelijk en er zit zelfs een gebruiksaanwijzing bij! Eerst reinig je je huid goed met een facewash. Vervolgens laat ik mijn gezicht nat en doe ik een paar druppeltjes water in de verpakking van de Foaming Puff. Door dit water gaat het direct schuimen en kun je het product gebruiken. Door het handige ontwerp van de Puff kun je hem gemakkelijk over je gezicht bewegen. Je scrubt je huid zachtjes met de spons voor zo’n twee tot drie minuten, vervolgens kun je je het afspoelen en verzorgen hoe je dat normaal ook zou doen. Heel makkelijk dus! Het sponsje voelt niet echt schurend aan maar in combinatie met de zuren in het product exfolieert je gezicht wel goed.

IMG_2128

Na gebruik voelt mijn huid echt super zacht en fijn aan, ook heeft mijn huid een soort van glow. Ik ben stiekem nu al verslaafd aan de Foaming Peeling Perfection Puff, ik wil hem echt blijven gebruiken mijn huid vind dit zo fijn. Ondanks dat mijn huid best wel aan het veranderen is door de isotretinoïne/roaccutane vind ik het juist fijn om extra lief voor mijn huid te zijn. Een keertje een extra maskertje of een extra behandeling als deze. Ook schijnt het goed tegen rimpels te werken, nu ben ik 23 jaar en heb nog niet echt rimpels maar het is toch fijn om te weten vind ik zelf.

IMG_2147

Je kan de Foaming Peeling Perfection Puff van Starskin kopen bij de Douglas en natuurlijk online via Douglas.nl hij kost €9.95. Best prijzig maar je kunt hem drie keer gebruiken dus dat scheelt al iets. Ik vind het wel echt een fijn product. Wanneer je een klantenkaart hebt van Douglas krijg je ook nog eens korting!

 

X Nancy

Een gedachte over “Starskin | Foaming Peeling Perfection Puff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *