Review | Lancaster Sun Beauty Velvet Touch SPF30

Ik ben groot voorstander van beschermd de zon in én groot fan van de Lancaster zonproducten. Vandaag deel ik met jullie het product wat de komende zomer mijn gezicht gaat beschermen.

Wist je dat zonnebrand crème de nummer 1 anti rimpel crème is? Het grootste deel van de rimpels wordt veroorzaakt door de zon, dus deze schadelijke stralen tegen houden is ook nog eens goed voor je (toekomstige) rimpels. Ik probeer mijzelf altijd goed te beschermen zodat ik daar later veel plezier van ga hebben haha!

Lancaster Sun Beauty face

De Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan in SPF 30 (wat een mond vol) komt in een klein tubetje van 50 ml. Prima inhoud vind ik zelf want voor je gezicht gebruik je toch veel minder product dan voor je lichaam.

De afgelopen weken heb ik deze creme vaak gebruikt  en ik vind hem heel fijn!

Lancaster sun face beauty

 

Ik vind de verpakking heel handig. Het is een kleine, smalle tube met een handige klikdop. Je kunt gemakkelijk in het plastic knijpen om product uit de verpakking te krijgen en door de kleine opening is het gemakkelijk te doseren.

Lancaster sun face spf 30Lancaster sun face uitgesmeerd

De crème is redelijk stevig en goed uit te smeren. Op de foto zie je niets meer terug van de crème die ik op mijn hand heb gesmeerd.

 

Het lekkerste..

DE GEUR! Als je wel eens iets van Lancaster Sun hebt gebruikt dan ken je de geur, en de geur is heerlijk. Ik ben echt gek op de zonnebrand producten van Lancaster.

Het fijnste…

NIET VET! Deze crème voelt echt niet vettig aan op mijn gezicht en ik heb ook niet het idee dat ik zo’n vieze laag crème op mijn gezicht heb wanneer ik dit product gebruik. Doordat deze crème niet vettig is, is hij ideaal om dagelijks te gebruiken.

Lancaster sun faceIk vind zelf SPF30 altijd het fijnste voor mijn gezicht. Deze Lancaster Sun Beauty beschermd mijn gezicht goed tegen de zon. Na een weekje Zakynthos ben ik geen één keer verbrand op mijn gezicht terwijl de zon erg krachtig was op mijn witte huidje. Mijn neus verbrand vrijwel altijd maar hij is geen één keer verbrand! YEAY!

 

Het is altijd belangrijk om je regelmatig in te smeren met een antizonnebrand product, om de twee uur is aan te raden. Zelf probeer ik dit zeker te doen, en extra wanneer ik bijvoorbeeld na een half uur snorkelen weer uit de zee kom.

Lancaster

Ik kan deze Lancaster Sun Beauty zeker aanraden. Hij beschermd goed, smeert fijn, is niet vet én ruikt goddelijk!

Vaak koop ik mijn Lancaster zonproducten wanneer er een aanbieding is bij ICI of Douglas. Dit product kost ongeveer €25,00

Ben jij bekend met de zonproducten van Lancaster?

 

Liefs, Tessa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *