Lush | Helping hands handcrème

Yay weer een Lush artikel! Vandaag de handcreme Helping Hands. Heeft deze handcreme mij ook echt geholpen? Ik ga het vertellen.

IMG_0155

De handcrèmes zijn een van de weinige Lush producten die ik nog niet eerder had geprobeerd. Geen idee hoe dit komt, ik denk dat ze gewoon nooit echt mijn aandacht hebben getrokken in de winkel. Toen ik rond Moederdag de giftset kocht was ook ik gelijk de trotse eigenaar van de Helping Hands handcrème. Ik kocht mijn giftset gewoon in Nederland maar er staat wel Engelse tekst op, best gek!

IMG_0166

Door mijn werk in de Hoogvliet zijn mijn handen altijd behoorlijk verrot. Door al het zoute vlees en het continu mijn handen wassen met een anti bacteriële handzeep waar veel alcohol in zit drogen je handen en vooral de nagelriemen heel erg uit. En producten vullen vanuit kartonnen dozen werken ook niet echt mee om mooie verzorgde handen te krijgen. En die wil ik natuurlijk wel gewoon! Daarom zit ik na werktijd en tijdens mijn vrije dagen heel vaak te smeren met handcrème en nagelriemcreme om mijn handen te herstellen. Hierdoor gebruik ik dus altijd best wat handcrème en een goede handcrème is dus altijd welkom.

IMG_0161

De ingrediënten via Lush.nl

Kamille water, Roomse (Anthemis nobilis)Lijnzaadgel (Linum usitatissimum),Amandelolie (Prunus dulcis)Glycerine (Glycerine)Stearinezuur (Stearic Acid),Sheaboter (Butyrospermum parkii)Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol)Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao)Tri-ethanolamine (Triethanolamine),Honing (Honey)Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia))Afrikaanse goudsbloemwater (Tagetes erecta)ParfumAlkanet extract (Alkanna tinctoria),*Limonene (*Limonene)*Linalool (*Linalool)MethylparabeenPropylparabenen (Propylparaben) 

 

De Helping Hands handcrème dit boordevol met goede en verzorgende ingrediënten. Zo zit er heel veel shea butter en cacao boter in die je handen heerlijk verzorgen. Mijn handen en nagelriemen worden echt heerlijk zacht als ik deze handcreme heb gebruikt. Door de kamille en lavendel heeft de handcreme een lekkere zachte geur. Geen hele heftige parfum die je door je parfum heen ruikt, dus dat is top.

IMG_0170

De Helping Hands handcrème zit een zwart Lush potje. Wist je trouwens dat als je vijf lege en schone potjes terug brengt naar Lush dat je dan een gratis vers masker mag uit kiezen ter waarde van €11,65?! Zo kun je je Lush potjes recyclen en zo ben je goed bezig voor het milieu. Je helpt het milieu én je hebt direct een heerlijk maskertje! TOP!

Ik ben echt fan van de handcreme. Hij maakt mijn handen super zacht en verzorgd ze super goed. De handcreme is redelijk dik door de verschillende boters en olien die in het product zitten. Hij smeert goed uit en is zuinig in gebruik.

 

IMG_0178

Je kunt de Helping Hands handcrème kopen bij de Lush winkels en natuurlijk ook via Lush.nl. Voor een potje van 100 gram betaal je €12,70 (mijn potje is 45 gram om dat hij uit een giftset komt, het normale potje is dus twee keer zo groot!). Omdat Helping Hands is zo zuinig is in gebruik doe je er lang mee en is hij de prijs helemaal waard!

 

 

Wat is jou favoriete Lush product? Laat het mij weten in de comments, ik ben benieuwd.

 

X Nancy

2 gedachten over “Lush | Helping hands handcrème

  1. Oh deze lijkt mij eigenlijk wel erg fijn voor een volgende keer. Is het alleen een moederdag exclusive of dat niet? Ik heb zelf een tijdje de Rituals Ginko hand creme gebruikt, tube, die is ook heel fijn. En nu gebruik ik af en toe de Lemony flutter (net als Jessica J.: die krijg ik nooit op voor de THT) en TBS Moringa hand tubetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *