TAG| The Lush Tag

Op de blog HappilyEverAfterX zagen wij de LUSH TAG! Als iemand die tag over moet nemen dan zijn wij dat wel haha! Vandaag geven wij antwoord op de vragen uit de Lush Tag.

Elise gaf onwijs leuke antwoorden op de vragen van deze tag. Benieuwd naar onze antwoorden? Hier komen ze:

 

Hoe ontdekte je Lush?

Nancy: Ik was een keer met een vriend van mij in de stad, hij moest nog iets kopen voor zijn zus die bijna jarig was. Ik had nog nooit van Lush gehoord en ik dacht o ik ga wel gezellig mee. Mijn eerste gedachte van de winkel was wow dat ruikt het hier lekker zeg. Toen ging kijken bij alle mooie goodies en zag toen de prijzen, even slikken want ik vond het heel duur. Ik rook aan een stuk Karma zeep en was verliefd, een nieuwe verslaving was geboren.

Tessa: Uhm.. Ik geloof dat ik Lush ontdekte doordat ik er veel over las en over hoorde via verschillende blogs en Youtube kanalen. Ik kende de winkel omdat het altijd zo lekker rook als je langs loopt maar ik liep er nooit naar binnen. Totdat ik dat een keertje wel deed om de Bubblegum lipscrub te kopen- of was het Lemony Flutter- en daarna was het gedaan. Dat is al best wat jaartjes gelden maar ik durf niet meer te zeggen wanneer het was.

 

Hoe vaak ga je naar Lush?

Nancy: Te vaak hahah, elke keer als ik in een stad ben waar een Lush is. Vier keer per maand ongeveer denk ik, soms wel elke week en soms weken niet.

Tessa: Ik ga ook wel regelmatig, al probeer ik wel alleen te gaan als ik wat nodig heb. Ik vind het ook altijd leuk om een Lush winkel te bezoeken in een stad waar ik niet vaak kom, gewoon om te kijken hoe de winkel er daar uit ziet enzo ūüôā Verder bestellen wij ook af en toe wel uit de UK en dan bestel ik ook gewoon producten mee die in de winkels liggen.

IMG_9933

Wat is je all time favorite product?

Nancy: Jellys!

Tessa: De showergels/creams zijn echt mijn favesss! En mijn all time fave is dan Comforter in de zomer en Hot Toddy in de winter.

 

Wat is je favoriete zeep?

Nancy: Karma zeep, puur door de geur. Ik ben niet echt een mega zeep fan, meer van de jellys en de douchegels.

Tessa: Ik ben niet echt fan van de zepen van Lush. Ik was me er dan ook eigenlijk nooit mee. De geur van Honey I Washed The Kids vind ik wel heel lekker! Als wij een zeep hebben vanuit een giftset of samples dan leggen we ze vaak als handzeepje bij de wasbak neer.

IMG_0381

Wat is je favoriete bath ballistic?

Nancy: Karma, even de naam kwijt hoe hij heet maar hij was laatst in de Lush Kitchen

Tessa: Dat is Frozen. Ik vind Frozen echt de bomb! (bath bomb HAHA). Ik vind de geur geweldig en ooooh je water word zooo mooi blauw en vol met glitters. En wanneer je met Frozen in bad zit heb je een goede reden om non stop Let It Go te zingen, dat maakt hem ook nog een stuk leuker. De Experimenter vind ik ook wel een leuk spektakel geven wanneer je hem net in je bad laat vallen.

 

Wat is je favoriete bubble bar?

Nancy: Karma, ik ben echt een Karma gek.

Tessa: Dat is zeker weten The Comforter bubble bar. Ik ben echt gek op de geur van Comforter en de bubble bar zorgt echt voor heel veel schuim in je bad! Roze badwater, veel schuim en een heerlijke geur. Dat is alles wat je nodig hebt!

Lush Prince Charming Shower Cream

Wat is je favoriete shower gel of jelly?

Nancy: wederom ga ik Karma zeggen, Maar de Lord of Missrule heeft zeker de tweede plek.

Tessa: Dat antwoord gaf ik eigenlijk al bij de vraag over all time favorieten. Comforter in de zomer en Hot Toddy in de winter. Toen de Comforter showergel als exclusive uitkwam in Lush Oxford Street MOEST ik hem ook echt hebben. Wij zijn toen speciaal voor die winkel naar Londen geweest en ik heb toen ook Comforter ingeslagen. Gelukkig kwam niet heel lang daarna Comforter showergel naar Nederland:D Nu Hot Toddy nog in het vaste assortiment en ik ben gelukkig.

 

Wat is je favoriete huid of haar verzorgingsproduct?

Nancy: Uhm moeilijk, ik vind Jersey Bouncy een super shampoo en American Cream de beste conditoner.

Tessa: ¬†Als favoriete huid verzorgingsproduct ga ik voor de verse gezichtsmaskers van Lush. Mijn favoriete zijn Rosy Cheeks en Don’t Look At Me.¬†Mijn favoriete haarproduct is de No Drough droogshampoo, ik vind dat deze echt goed doet wat hij moet doen.

Lush Catastrophe Cosmetic masker

Welk product is onmisbaar in de ochtend?

Nancy: Tea Tree Toner spray, super makkelijk. En door de spray ben je gelijk wakker.

Tessa: Ik gebruik eigenlijk niet echt een Lush product iedere ochtend. Maar als ik een product moet noemen dan zeg ik een lekkere gezichtsreiniger als Let The Good Times Roll of Angels On Bare Skin.

 

Heb je wel eens een miskoop gehad? Zo, ja welk product?

Nancy: Volgens mij niet echt, oja wel! Een jelly genaamt Snow showers. Niet mijn geur brrrr.

Tessa: Uhm.. Echt een miskoop nog niet echt volgens mij. Ik heb wel eens wat toothy tabs uitgeprobeerd waar ik geen fan van was maar die heb ik niet echt gekocht. Oh, ik weet wel iets. De Yuzu and Cacoa shower cream. Die staat in m’n stash maar vind ik dus echt vies. Ik moet maar eens aan bedenken wat ik daarmee moet gaan doen want hij staat nu ook maar te vergaan.

20150825_170119

Als je een eigen product mocht bedenken voor Lush, wat zou dat dan zijn?

Nancy: Karma geurkaars, Karma haarmasker, Karma haar conditoner, Karma gezicht creme, Karma deo, eigenlijk gewoon alles in de geur karma haha.

Tessa: Mmm.. Ik denk iets waardoor je het fantastische Lush-baddergevoel kan creeren onder de douche. Voor iedereen die van Lush houd maar geen bad heeft. Dat word wel een beetje lastig, maar toch. Een bubble bar die je gehele douchecabine vult met schuim of een douche ballisitic die je net zo lang laat genieten van je douchebeurt als dat je van een bad met bath ballistic kan genieten. Niet echt haalbaar maar wel leuk haha:D

 

Dat waren onze antwoorden op de Lush tag! We vonden hem onwijs leuk om in te vullen en zijn natuurlijk onwijs benieuwd naar jouw antwoorden.

 

Wat is jouw favoriete Lush product?

Liefs, Tessa en Nancy

 

Een gedachte over “TAG| The Lush Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *