Opgemaakt | juni 2016

Whiee het is 1 juli, alweer een maand voorbij. Zoals elke eerste van de maand een opgemaakt artikel op ByTwins.nl, vandaag laten we jullie zien wat welke producten wij zo fijn vonden dat we ze hebben opgemaakt in de afgelopen maand.

Nancy:

IMG_1989

Deze maand had ik een missie, mijn pot vol met samples van Lush leegmaken. Hij is nog niet leeg maar er is wel heel veel uit! Deze samples heb ik opgemaakt in juni:
Prince showergel, butterball showergel, b electro showergel,uluru showergel, happy 4sad, prince showergel, olive brach showergel, een onbekende jelly, joy of jelly, big calm jelly, white wash shower smoothie, avocado co-wash, wiccy magic muscles.

Omdat ik nog steeds lekker veel jars aan het branden ben maak ik de laatste tijd niet zoveel geurkaars dingentjes op. Deze maand branden ik wel twee jars weg. Eentje van Yankee Candle in de geur Vanilla Cupcake, deze is echt super lekker. Daarnaast bandde ik nog een pot Bolsius in de geur Forest Dawn op. Deze kocht ik bij de Intratuin voor maar 99 cent. Yay voor de korting hoek, altijd leuk om even te kijken en snuffelen.

 

 

 

IMG_1993

Naast de samples nog meer Lush producten, natuurlijk haha! Er ging een Karma Showergel op, beste douchegel ooit! Ik heb er nog meer, zoals je kon zien in de douchegel stash. Daarnaast ging er een pot Lemslip op, dit is een Buttercream. Heerlijk! Ik wil er nog meer van hebben. Naast Lush gebruik ik ook nog wel eens wat anders hoor! Ik gebruik bijvoorbeeld The Body Shop bodybutter in de geur Papaya, deze ging op. Ik vind hem echt super lekker ruiken en hij verzorgt goed. De shower scrub van Etos die ik kocht voor de €12,50 challenge is ook opgegaan, ik heb hem met veel liefde gebruikt.

 

IMG_1994

Mijn favoriete deodorant van Hidro Fugal ging op. Ook ging er is een keer een scheerschuim op, deze kocht ik bij de Action en deed prima zijn werk vond ik, rook prima en scheerde goed. Mijn favoriete shampoo van John Frieda én mijn favoriete haarmasker, ook van John Frieda, zijn ook beide opgegaan. De droogshampoo van Batiste is op, deze kocht ik in Londen, daar zijn ze een stuk goedkoper dan hier!

 

IMG_1997

Nu nog de laatste paar random dingetjes en dan ben ik klaar deze maand. Ik gooi de Sponge Me weg, deze heb ik een flinke tijd gebruikt. Het Total Matteness serum van Philosophy ging op, deze vind ik heel fijn maar voor de werking net te duur. Het masker in de tube van Denova Pro is opgegaan, deze komt uit een box en gebruikte ik soms onder de douche maar ik had niet het idee dat het echt wat deed voor mijn huid. De tester van de zonneband van Avene vond ik fijn. Ook gooi ik mijn scheermesje weg, hij is bot en ik gebruik hem al veel te lang. Er ging een Kruidvat sheetmasker op én een oogmasker van Ebay.

Dat was het voor mij deze maand. Best wel weer veel!

 

Tessa:

Ik heb deze maand niet veel opgemaakt! Maar ik weet nu al dat dat in juli anders gaat zijn. Ik heb namelijk best wat producten die bijna op zijn haha!

IMG_2004

 

Watjes en tissues, zoals altijd.

IMG_2007

 

Een testertje van een crème van Dermaquest en een maskertje van Avene. Het sheetmasker heb ik uitgeprobeerd, ik moet er nodig meer proberen om (eindelijk) mijn artikel erover af te maken maar ik vergeet zo vaak maskers te gebruiken.. Ik heb mijn voeten verwend met het setje van 7’th Heaven, een voetscrub en voetmasker. Ook mijn haar ging in een masker met Argan olie.

IMG_2011

De éna laatste handcrème uit het leuke setje van Aldo Vandini, de laatste is ook al bijna op. Hele fijne handcrèmes! De bodybutter van Soap&Glory is op, wat een lekkere geur heeft dit. En dit vind ik wel een momentje waard, zo’n lipbutter van The Body Shop maak je niet maandelijks op. Ik ben alweer aan de volgende begonnen.
De showergel van I Love.. in de geur Raspberry Blackberry vond ik erg lekker en een handig klein flesje. Ook ging er een tart op van Yankee Candle in de geur Icicles, ik brand echt bijna nooit meer iets maar afgelopen maand één keer en toen heb ik het laatste beetje van deze Icicles in mijn brander gedaan.

 

Samen:

IMG_2013

 

Samen hebben we deze showergel van Lush opgemaakt: Wash That Man Right Out Of My Hair. Hele fijne showergel.

 

Dat was het weer voor deze maand! Het is zo samen best wel weer wat maar onze opgemaakt-doos zat niet helemaal vol zoals in andere maanden wel eens het geval was. Wij zijn nu alweer benieuwd welke producten we deze maand op zullen gaan maken, dat laten we jullie op 1 augustus weer zien, jeetje wat klinkt dat nog ver…

 

 

Liefs, Tessa en Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *