Snoepjesparty | Tokyo Treat box juni 2016 proeven!

Whieee jullie konden de unboxing van de TokyoTreat box van juni al lezen, vandaag gaan wij met jullie delen hoe wij het eten van deze snoepjes hebben ervaren.

Om en om graaiden we wat uit de doos en gingen we dit vol enthousiasme proeven. Soms een beetje bang voor wat er komen ging haha!

 

Tokyo Treat Juni 1

Crazy Bubbly Soda Ramune Candy

In deze verpakking zitten drie snoepjes welke weer apart verpakt zijn. Het zijn ronde snoepjes, een beetje als munten. Ze ruiken naar snoepkauwgum. Hoe moeten we dit eten? Sabbelen, kauwen? Nancy begon te sabbelen en Tessa te kauwen en HAHA! Een mond vol gekke schuim was het resultaat. Heel grappig! De laatste gaven we aan onze broer die door onze reactie bijna niet durfde te eten omdat hij niet wist wat er kwam, heel grappig! Deze snoepjes waren niet echt lekker maar vooral grappig. De smaak is lichtzuur.

 

 

Tokyo Treat juni 2

Pucca bonus snack

Deze kregen wij als bonus. Het zijn een vis vormige snoepjes en ze zijn heerlijk! Het doet ons denken aan Nutella&Go/Duo Penotti dip. Koekjes met chocolade vulling, we wilden direct de hele inhoud opeten! De koekjes zijn lekker krokant en de verpakking is heel leuk.

 

 

Tokyo Treat proeven juni 3

Chocolate Dipped Corn

Dit ziet er heel apart uit, het lijkt op het gezicht niet echt op iets wat wij hier kennen. Deze snoepjes zijn stervormig en wanneer je ze op eet veel zachter dan je verwacht. Ze doen ons een beetje denken aan dingen die je in je melk doet bij het ontbijt haha. Lekker, maar niet zo dat je er zakken van op wilt eten. Toch gaat deze zak met gemak op. Onze broer vond ze ook lekker en herkende het ergens van, maar wat dat was dat bleef uit.

 

Tokyo Treat juni 4

Tohatu’s Neko Atsume Biscuit

Deze biscuitjes zijn van het populaire kattenspel Neko Atsume. Ze ruiken heel zoet, bijna te zoet. De biscuitjes zijn heel zacht en proeven heel zoet naar caramel. Tessa is geen fan, Nancy en broer wel wat meer. In één woord: ZOET.

 

Tokyo Treat juni 5

Fujiya Chocolate Pencils

Deze zien er ook al zo leuk uit! En we hebben geluk, stickers met de voorletter van Tessa, feestje! Ze doen ons qua vorm enzo denken aan chocolade sigaretten. Het is wel lekkerdere chocolade. Nice!

 

Tokyo Treat juni 6

Smartphone Mochi

We vallen een beetje in herhaling maar ook dit ziet er zo leuk uit! Er zit een klein stokje bij om ze aan te prikken en vanuit daar te eten. Ze zijn heel lekker, een beetje tumtum achtig. Gummie, we like!

 

Tokyo treat juni 7

KitKat Otona Crush and Spread

Whie KitKat! We love chocolate, dus dit kan bijna niet fout gaan. Oe deze zijn lekker! De chocolade proeft als veel betere chocolade dan de normale KitKat die we hier kopen. Vanbinnen zit er veel meer cream in, Nancy had wat meer koekjes/crunch verwacht. Deze zijn echt heeeel lekker!

 

Tokyo Treat juni 8

Limited Edition Chocolate Umaibo

Deze snoepte we stiekem al tijdens het unboxen van de box. De laatste hebben we tijdens dit proeffeestje nog even opgesmikkeld. Het is als een candy bar. Een heel dun laagje chocolade met daarin alleen maar crunch. Een beetje als een Malteser maar dan zachter en wat meer luchtige crunch. Heel lekker, vooral Nancy is fan van deze!

 

Tokyo Treat juni 9

Karaoke Mic Ramune

De verpakking=LEUK! Het zijn kleine ronde snoepjes die direct smelten op je tong. Van die druivensuiker snoepjes, als Dextro en ze doen Nancy denken aan van die PEZ snoepjes. Lichtzuur en wel lekker.

 

Tokyo Treat juni 10

Pine’s Cola Lollipop

Leuk, een lolly met poeder om hem in te dippen. De lolly heeft cola smaak. Het poeder smaakt daar van die kinderkauwgum met tattoo haha! Dit vinden we lekker, kan ook bijna niet fout gaan.

 

IMG_1758

Hi Eight Chocolate

Ja, Nancy proefde er één tijdens de unboxing maar inmiddels waren deze snoepjes al helemaal op! Het waren net Smarties maar dan in een andere verpakking haha.

 

Tokyo Treat juni 11

DIY Mysterious Coris Syrup

Oke, we dachten eerst dat dit iets van drinken moest worden maar dat bleek niet zo te zijn. Wel is dit heel apart. We hebben er even een Youtube filmpje bij gezocht waarin uitgelegd word hoe je dit moet maken. Het zijn drie zakjes met alle een soort jelly substantie erin. Roze=aardbei, geel=citroen en blauw=soda. Samen moeten ze smaken naar druiven. We hebben ze apart geproefd en vervolgens alles gemixt. Nancy kon er niet van genieten door de gekke, jelly tot lijm achtige structuur. Het smelt een beetje op je tong en proeft gewoon echt als snoepjes maar door de aparte structuur is het gewoon gek! Het smaakt niet naar druiven maar Tessa vond het wel lekker.

IMG_1754

Yaokin Big Ika

En dan.. Je las het misschien al bij de unboxing.. Het “inktvis snoep”. Tessa durfde een klein hapje te nemen en onze broer en moeder hebben er ook iets van geproefd. Als eerst: het stinkt. Het stinkt echt heel erg. Naar vissen/schildpadden voer. Het heeft de structuur van halfgare spaghetti of een dikke stugge snoepveter. Gelukkig smaakt het heel anders dan hoe het ruikt. Tijdens het kauwen word het niet echt zachter of kleiner, het worden alleen kleinere stukjes. De smaak is niet echt vies, een beetje kruidig ofzo maar ook echt niet lekker. De textuur is gewoon bah en nee. Dit is het niet.

 

En dat was het! Onze snoepjesparty. Wat we echt lekker vonden waren de Pucca chocolade koekjes, de KitKat, de Smartphone gummies en de sterretjes. Het minst lekker was als eerst de inktvis, en de schuimende snoepjes waren ook niet echt lekker.

 

Volgende maand word er bij ons weer een TokyoTreat box besteld en dan gaan we de unboxing en het proeven in één artikel doen. Wij hebben er al weer zien in #vreetzakken.

 

Liefs Tessa en Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *