Review | Chanel powder blush 170 Rose Glacier

Omdat ik afgestudeerd ben en als een hoopje ellende in bed lag bestelde ik voor mijzelf een leuk cadeautje. De Chanel blush Rose Glacier. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.

Ik vond dat ik mezelf wel even mocht verwennen en dat deed ik ook. Ik moest bestellen bij Ici Paris omdat er 40% korting was op alle mascara’s en mijn geliefde Chanel Le Volume bijna op was. Ik zag dit als een mooie gelegenheid om nog wat moois voor mijzelf uit te zoeken.

Chanel Blush

En dat deed ik dan ook! Ik kocht Chanel 170 Rose Glacier, een prachtige glanzende blush.

Chanel Blush Rose

Alleen de verpakking vind ik al prachtig. Het voelt gewoon zo luxe aan als je zo’n product in je handen hebt. De blush komt in een fluwelen zakje die de verpakking mooi en stofvrij houd. Aangezien mijn blushes niet echt netjes gesorteerd liggen hou ik dit er zeker omheen, ik vind het zonde als de verpakking beschadigd. Maar ik kan goed begrijpen dat wanneer je je blushes wel mooi uitstalt je de extra verpakking maar irritant vind.

Chanel Rose Glacier

Chanel blush binnenkant

Wanneer je de verpakking opent zie je direct de prachtige blush. Het is een wat warme middel roze blush met een prachtige gouden glans. Daarnaast zit er een klein kwastje die ik niet veel zal gebruiken. Wel bewaar ik hem want het is een prima to-go kwastje.

Rose Glacier is een gebakken blush met een hele fijne, zachte substantie. De blush is goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Een groot voordeel van deze blush vind ik dat je hem goed kunt opbouwen. Daarmee bedoel ik dat één laagje voldoende is voor een mooie draagbare look voor overdag en je hem met meerdere lagen gemakkelijk intenser kunt maken voor een goede avond make-up.

Chanel Rose Glacier blush

Dan heb ik het nog niet over de geur gehad. Rose Glacier ruikt namelijk naar.. Roosjes! Dit ruik je verder niet terug op je gezicht (gelukkig) maar het geeft wel een leuk extratje als je de verpakking van de blush open maakt.

Ingredienten

De ingrediënten.

Chanel swatch flits Chanel blush swatch zonder flits

Swatches van de blush met en zonder flits. Je ziet duidelijk de mooie gouden glans en de goede pigmentatie.

chanel blush zonder flit

 

Links mijn gezicht zonder blush, rechts met Rose Glacier. Deze foto’s zijn gemaakt zonder flits. .

 

Chanel blush flits

 

Hier mijn gezicht met flits. Links zonder blush, rechts met. Ik heb de blush op deze foto’s iets heftiger aangezet omdat het effect anders lastig te zien is op foto

 

Ik ben echt onwijs blij met Rose Glacier in mijn stash. Ik vind het een leuk cadeautje voor mijzelf en draag hem nu al heel vaak. Ik vind de blush echt prachtig en weet zeker dat ik hier nog veel plezier van ga hebben. Naast het mooie roze kleurtje geeft de blush ook een mooie glans af waardoor hij ook direct als highlighter gebruikt kan worden. Ideaal!

Op internet las ik dat Rose Glacier een limited edition is maar deze informatie kwam uit eind 2014. Bij zowel Ici als Douglas is hij nog te koop dus ik denk dat dat limited edition wel mee zal vallen, hier in Nederland althans.

 

Ik kocht mijn blush bij Ici Paris XL voor €37,85. Daarnaast vind je hem bij Douglas voor €40,95 en bij de Bijenkorf voor €41,00

 

Wat vind jij van deze blush?

 

Liefs, Tessa

 

2 gedachten over “Review | Chanel powder blush 170 Rose Glacier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *