Unboxing | Tokyo Treat box juni 2016

Vandaag even iets heel anders, ik heb weer een abonnement op een box genomen! Whiee! Maar het is geen beauty box maar het is een box vol met Japans snoep, die ook helemaal uit Japan komt.  Benieuwd wat voor rare snoepjes die Japanners allemaal hebben gestopt in mijn box? Kijk dan snel verder.

Ik zal je eerst even wat informatie geven over de box en hoe het werkt.

Er zijn drie verschillende soorten boxen je hebt een box small die kost $14,99 omgerekend is dat €13,21, een regular box kost $24,99 omgerekend is dat €22,00 en als laatste is er een premium box deze kost $34,99 en dat is omgerekend €30,85. Zelf heb ik voor de regular box gekozen die kost dus per maand €22,00.

De prijzen zijn inclusief verzending, de verzendkosten vanuit Japan zit er dus al bij. De box is zeker niet heel goedkoop maar ook niet heel erg duur vind ik. Zeker als je nagaat dat de verzending er al bij zit. Ik was even gaan zoeken en het kost al €18,00 om een pakje vanuit Nederland naar Japan te verzenden. Dus omgekeerd is het denk ik ook zo iets, het enige nadeel is wel dat de Tokyotreat box zonder track&trace word verstuurd. Je kunt dus niet zien wanneer je pakketje is verstuurd en wanneer hij bezorgd word.

IMG_1740

En dan is het nu tijd voor de inhoud van de reguar box van TokyoTreat. Ik ben blij met de inhoud, vind alles leuk en alles lijkt mij lekker op één product na. O ik vergeet bijna te zeggen dat er ook een boekje in de box zit met daar in informatie over het snoep en wat alles is. Ook staan er nog meer leuke weetjes en feitjes in over Japan. Het boekje is gelukkig in het Engels zo dat ik het gewoon kan lezen, mijn Japanse lezen skills zijn echt zero procent. Het boekje zit heel leuk in elkaar en geeft echt een leuke extra aan de box.

 

Let’s Go!

 

Chocolate Dipped Corn

IMG_1743

Dit zijn een soort van popcorn/chips met chocolade. Gelukkig is vrijwel alles op aarde met chocolade lekker dus deze zijn vast ook heerlijk. De zak is trouwens best groot, deze gaat zeker op als ik en Tessa weer gaan Netflixen (OITNB).

 

Smartphone Monchi

IMG_1750

Dit ziet er echt super leuk en Japans uit, snoepjes in een verpakking van een smartphone. Onder iedere ‘app’ zit een snoepje, in totaal zitten er dus 12 kleine snoepjes in deze smartphone. Ook hebben ze verschillende kleuren: roze, geel of groen. Ik ga er van uit dat ze ook alle drie een andere smaak hebben, ik ben benieuwd!

 

Limited Edition Chocolate Umaibo

IMG_1763

Van deze zitten er maar liefst drie in, Tessa en ik hebben er tijdens het unboxen allebei al ééntje op en we vonden ze super lekker. Het is een soort lange Malteser. Yumyumyum.

 

Karaoke Mic Ramune

IMG_1766

Heel leuk! Deze snoepjes zitten verpakt in een microfoon. Leuk voor een avondje karaoke! Het lijken een beetje druivensuiker snoepjes, lekker!

 

 

Crazy Bubbly Soda Ramune Candy

IMG_1760

Uhmm dit ziet er spannend uit, de verpakking is verdeelt in drie stukjes zo dat je het ook nog makkelijk kan bewaren. Volgens het boekje moet het gaan schuimen in je mond. Dit is vast leuk met vriendinnen.

 

Tohato’s Neka Atsume Biscuit

IMG_1770

Hé koekjes! Wie houd er nu niet van koekjes? Deze koekjes hebben de vorm van een katten hoofd en zijn echt super schattig, alleen de doos is al schattig. Yup ook zeker heel erg benieuwd naar deze koekjes.

 

Pine’s Cola Lollipop

IMG_1756

O dit soort lollies hebben wij hier ook volgens mij. Lollies met een dip in het zakje, ik denk dat de dip cola smaak heeft. Deze ga ik snel proberen want dit soort lollies vind ik altijd super lekker.

 

Fujiya Cocolade Pencils

IMG_1748

Chocolade in de vorm van potloden en er zitten zelf stikkers bij. In de verpakking zitten vier potloden en op het blaadje zitten leuke glimmende stikkers. Dit is zeker leuk voor kinderen maar ook voor mensen zo als mij die altijd een beetje kind blijven haha. Er staat in het boekje: “Are you lucky enough to get the sticker with your initial?” Uh yess! De T van Tessiegurl!

 

Hi-Eight Chocoate

IMG_1758

Uhm deze zien er uit als smarties, ik proef er even eentje om het zeker te weten. Yup dit zijn smarties, maar dan niet in een doosje zo als wij ze kennen maar in een acht vorm. Ik maakte stiekem er gelijk een bril van en zette hem op mijn neus haha!

 

Kitkat Otana Crush and Spread

IMG_1775

Heeee KitkKat’s, beter zijn ze lekker. We hebben eerder KitKat’s gehad in andere smaken en daar waren er een aantal lekker van en een aantal wat minder. Volgens de omschrijving is dit pure chocolade met een soort koekkruimels. Klinkt goed toch?

 

 

DIY Mysterios Coris Syrup

IMG_1773

Oeww een diy drankje, dat had ik nog nooit geprobeerd. Ik heb wel al vaak een DIY kit gemaakt met snoepje maar nog nooit met drinken. Heel leuk dit! Er zitten in de verpakking drie smaken die je apart kan drinken en als je ze mengt dan krijg je bessen smaak.

Oh- na het maken van deze DIY bleek het geen drinken te zijn! Het is een hele gekke jelly substantie, meer lezen jullie in het proefartikel.

 

Pucca Bonus Snack

IMG_1768

Dit is een bonus snack, ik weet niet of dat er elke maand in zit of dat het komt omdat dit mijn eerste box is. Op de verpakking zie ik een soort van koekjes die gevuld zijn met chocolade. De koekjes hebben de vorm van visjes. Ook dit ziet er weer super leuk uit.

 

Yaokin Big Ika

IMG_1754

Normaal gesproken bewaar je het beste als laatst maar dit keer niet. Deze gekke sliertjes.. Het is inktvis! Ieeee! Ik ga dit niet eten want ik ben vegetarisch maar ik ga zeker eens kijken of iemand anders hier in huis het aandurft. Wordt vervolgd..

 

IMG_1732

Dit is alles wat er in mijn eerste TokyoTreat box zit, ik vind het echt mega veel en bijna alles lijkt me super lekker.

En mocht nu denken Nens, ga je dat allemaal alleen op eten? Nee natuurlijk niet. Ik ga het samen met Tessa proeven en dan komt er nog een artikel online over wat wij van de snoepjes vonden. Volgende maand gaan we het waarschijnlijk in één artikel doen. Dus unboxing met proeven er direct in. Ik houd dit abonnement nog even aan en kan het op ieder moment weer opzeggen. Ik ben nu al benieuwd wat ik volgende maand in de box aantref! Ik vind het een hele leuke box en vind dat er best wat snoepjes inzitten. #yayvoorsnoepjes

 

X Nancy

5 gedachten over “Unboxing | Tokyo Treat box juni 2016

  1. Ooohhh Nancy, wat een leuke spulletjes! Smartphone mochi! <3 Mochi is rijstcake, wordt gemaakt van een speciale rijs soort. Is super sticky en kleverig, echt yummmmy! (Maar je moet er wel van houden, haha.)
    Pucca zijn behoorlijk safe koekjes met choco vulling, die zijn vast lekker. Mostcutests heeft ze ook een paar keer gehad met choco en aardbeien vulling. 🙂 Yaokin Big Ika wil ik wel eens proberen haha! Gedroogde vis/inktvis is heel gewoon in Japan. Je kan ook gedroogde sardientjes kopen en zo op eten, kop ogen, staart en alles in 1 hap 'down the hatch'! 😛
    Oh en die DIY syrup is geen drankje, het is een soort kleverig goedje wat je op moet lepelen. Ze zeggen syrup omdat ze in Azie niet echt bekend zijn met aanmaak limo syroop. (Hier t filmpje van Marjet! https://www.youtube.com/watch?v=hrYhVj_6kNU )

    Aaah man zo leuk! Het boekje ziet er ook heel tof uit, leuke illustratie op de voorkant! En zelfs een Neko Atsume doosje met Tubbs op de voorkant! (de katten koekjes) Bwaaah een jelly kikker zit er hier. Snoep ze!

  2. Dit is zo cool! Ik ben gek op Japanse spulletjes. Deze box ken ik nog niet, maar ik wil hem best eens proberen. Het laatste snoep wat ik uit Japan heb gehad waren koekjes met groene thee, geweldig lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *