Shoplog| My Store – Yankee Candle

Toen ik laatst voor een afspraak in Den Haag moest zijn, wandelde ik ook even langs de winkel My Store. Deze winkel verkoopt namelijk heel veel Yankee Candle!

En daar kocht ik het een en ander! Vandaag laat ik jullie zien wat.

 

Vanilla Bourbon €17,96

IMG_1293

Deze geur had ik al zo vaak online in mijn winkel mandje gedaan en er toch maar weer uitgehaald. Ik kon gewoon niet goed bedenken of ik hem lekker zou vinden. Een voordeel van winkelen in een “echte” winkel is dat je gewoon alles kan ruiken. Het nadeel daarvan is wel… Hij rook lekker, dus gekocht.

Candy corn €23,95

IMG_1294

Dit is een super lekkere geur uit de Halloween lijn, hij is echt super lekker. Ik heb hier al een aantal tarts van opgebrand en ik heb nu eindelijk een medium jar kunnen kopen. En de jar zelf vind ik ook echt super mooi. Ik hou gewoon van rare en spooky dingen.

Verbena €1,99

IMG_1300

Oke, normaal hou ik echt niet van bloemen geuren. Maar deze is best lekker. Deze is niet voor mij zelf maar voor Tessa nietomdathetmoetmaaromdathetkan.

Vanilla €1,99

IMG_1303

Een simpele maar een goede en natuurlijke vanille geur. Ik denk dat bijna iedereen deze geur wel lekker vind en goed kan waarderen. Hij is een heel stuk minder zoet als geuren als vanilla cupcake.

Mango peach €1,99

IMG_1307

Mango en perzik hallo, moet ik nog meer zeggen? Dit is echt een super lekkere zomer geur. Hij ruikt echt naar fruit en hij is zo sterk. Yup zeker een hele goede zomer geur.

Summer Peach 2x €1,99

IMG_1310

Eentje voor mij en eentje voor Tessa. Deze geur is vrij nieuw en komt uit de zomer collectie. Hij is zo lekker, dit is de geur waar ik als eerste naar toe liep in de winkel.

Pumpkin ginger bark €1,99

IMG_1312

Een super lekkere pompoen en gember geur. Ik hou echt heel erg van pompoen geuren maar helaas worden deze bijna niet verkocht in Nederland.

Pumpkin buttercream €2,60

IMG_1298

Een super lekkere zoete pompoen geur. Yup deze is echt heel erg goed. Hij ruikt een beetje naar gebakjes met pompoen er in.

 

 

Zit is alles wat ik kocht bij My Store. Ik was nog nooit bij My Store geweest maar ik heb er al wel een paar keer online besteld. De volgende keer als ik nieuwe kaarsen wil dan ga ik zeker weer even langs in de winkel. Een stuk gezelliger en je kunt alles ruiken en de eigenaresse van My Store is ook echt heel aardig en behulpzaam. Wanneer je aan haar een beetje verteld welke geuren je lekker vind verteld zij je direct wat Yankee Candle geuren die je waarschijnlijk lekker vind.

 

X Nancy

Een gedachte over “Shoplog| My Store – Yankee Candle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *