Stash | Een kijkje in mijn (overvolle) stashmanden

Het was weer eens tijd om mijn uitpuilende stashmanden uit te zoeken. Er blijven dingen bovenop en tussen gepropt worden en eens in de zoveel tijd is het voor mij tijd om alles eruit te halen en uit te zoeken. Dan zet ik alles weer netjes neer en kan ik er weer een tijdje mee door. Ik besloot vandaag foto’s te maken van deze sessie en jullie een blik in mijn stash te geven.

IMG_1237

Mijn stashmanden staan onderin mijn Billy kast. In deze manden ligt een heel groot deel van mijn stash lichaams,- haar-, en zonnebescherming. Ik probeer een beetje te sorteren zodat ik makkelijk weet wat waar ligt. Uiteindelijk puilen ze uit en klopt er weinig meer van haha! Boven de twee manden zie je de zwarte Beautybox dozen waar ik ook het een en ander in bewaar. Deze doosjes zijn echt onwijs handig!

Ik heb onwijs veel opgemaakt de laatste maanden en weinig nieuwe producten gekocht. Dat is ook wel echt even nodig aangezien de mega hoeveelheid producten die in deze manden zit.

stashmanden uitzoeken

Ik heb al mijn spullen uit beide manden uitgestort. Ik heb er Beautyboxen bij gepakt waar ik maskers en mini’s in bewaar. Ook heb ik alvast een bakje gepakt waar ik producten in kan doen die mee moeten op vakantie. Ik had ook nog de inhoud van de vorige Blux boxen liggen die ik nog niet goed opgeruimd had.

Nou mis je misschien de Lush producten waar je hier veel over leest op ByTwins.nl.. Ja, die zijn allemaal verplaatst naar Nancy’s kamer HAHA! Gelukkig maar, want hier is er geen plek voor. Denk al aan die hoeveelheid douchegels, dat is een hele mand vol :’) Verder staan er Lushproducten op mijn bureau en een aantal in de badkamer.

Stashmanden opruimen zon

Ik ben gestart met al mijn zonnebrand producten uit de hoop vissen. Dat waren er al ernstig veel. De producten links gaan mee op vakantie, de rest heb ik geprobeerd netjes aan de zijkant te plaatsen. Ik hoop dat ik een beetje door deze voorraad heen kom deze zomer haha.

Op deze manier heb ik alles per categorie uit de grote stapel gehaald en geprobeerd een beetje gegroepeerd in mijn stashmanden te zetten.

IMG_1263

Dit is mand 1. Zonnebrandproducten, haarproducten en handcrèmes. Er is nog wat ruimte over (al lijkt dat niet zo) zodat de producten die meegaan op vakantie ook nog gaan passen.

 

 

IMG_1254

 

De volgende bak zit vooral vol met scrubs, douchegels, bodylotions en bodybutters. Ik kan zeggen dat deze hoeveelheid echt gigantisch is geslonken de laatste maanden en daar ben ik blij mee haha! Een beetje ruimte maken kan geen kwaad.

stash opruimen

 

 

Uiteindelijk bleef dit rommeltje over en heb ik dit gesorteerd en uitgezocht. Make-up naar make-up stash. Nagellakproducten bij nagellakspullen en de kleine verpakkingen gingen in onderstaand bakje.

stash opruimen mini

 

Die ziet er zo uit. Ik had op een gegeven moment zoveel kleine verpakkingen van alles dat ik besloot de apart te bewaren. Ik heb de afgelopen maanden heel veel kleine verpakkingen opgemaakt, voornamelijk van crèmes. Hier wil ik ook lekker van blijven gebruiken al vergeet je ze snel omdat ze zo opgeruimd zijn haha! Handig voor vakantie en weekendjes weg. Dan ga ik zeker graaien in dit bakje!

 

Alles is weer opgeruimd en weer netjes in mijn kast! Er zijn wat verse producten naar de badkamer en ik heb er enkele producten uitgehaald die ik weggeef omdat ik ze toch nooit op krijg.

 

Hoe heb jij je stash opgeruimd?

 

Liefs, Tessa

3 gedachten over “Stash | Een kijkje in mijn (overvolle) stashmanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *