Look | Budget make-up look met Catrice & Essence

Terwijl ik door mijn stash aan het graaien was zag ik hoeveel Catrice en Essence producten ik eigenlijk heb. Genoeg voor een volledige look! Deze look deel ik vandaag met jullie ūüôā

Sommige van deze producten zitten in mijn everyday bakje, andere gebruik ik zelden. Ik vertel stap voor stap wat ik heb gedaan en welke producten ik heb gebruikt.

Budget catrice essence (1) Budget catrice essence (2)

Ik start met mijn Catrice concealer in 010. Die breng ik aan onder mijn ogen en op andere plekjes die ik graag wil camoufleren. Gebruiken jullie dagelijks concealer? Ik niet namelijk!

 

Budget catrice essence (3)

Na concealer komt de foundation. Voor deze look gebruikte ik mijn Catrice Nude Illusion in 015 Nude Vanilla. Ik gebruik deze foundation best vaak en vind hem best oké!

Ik breng foundation altijd aan met een kwast. Ik heb verschillende kwasten, ik pak waar ik zin in heb haha.

Budget catrice essence (4)Budget catrice essence (5)

De foundation heb ik afgepoederd met de Catrice All Matt plus in 025 Sand Beige (niet op de foto). Vervolgens heb ik mijn super leuke Essence Shape Your Face contouring palette, die ik echt super leuk vind. Ik heb een klein beetje van de bronzer gebruikt om een beetje te shapen en nog wat highlighte op mijn jukbeenderen. Als blush heb ik de Essence Mosaic blush gebruikt in 20 all you need is pink. Deze blushes zijn bij de laatste assortiment vernieuwing in het assortiment gekomen en zijn heel mooi.

 

 

Budget catrice essence (6)

Ik startte mijn ooglook met de Essence 2in1 eyeshadow&liner in 06 She’s got the mauve. Deze bracht ik eigenlijk aan als basis van de ooglook. Vervolgens gebruikte ik mijn Catrice Absolute Matt palette in 010 Eyes Wide Matt. Ik ben geen fan van dit palette, heeel poederig en weinig verschil tussen de kleuren. Om de ooglook iets aan te sterken bracht ik Essence Smokey 2 in 1 khol liner aan tussen mijn wimperrand.

 

Budget catrice essence (7)

Om de ooglook af te sluiten gebruikte ik de Essence Rock ‘n’Doll mascara. Prima mascara voor zo’n klein prijsje! Ik heb wat van mijn Catrice¬†wenkbrauwgel Perfecting&Shaping gel in 010 make a Bow Wow aangebracht op mijn wekbrauwen.

Meer over de Essence oogmake-up producten vind je in DIT artikel.

Budget catrice essence (8)

Ik bracht de Essence Natural Beauty lipstick aan, een perfecte nude kleur. Waarom ik zo glim? Dat komt door de Essence fixing spray die ik over mijn make-up aanbracht. Ik vind de fixing spray niet heel fijn omdat ik veel meer glim na gebruik. Dat is niet echt wat ik wil!

 

Budget catrice essence (12)

Budget catrice essence (11)

 

Hier nog even de producten die ik heb gebruikt op een rijtje!

Budget catrice essence (9)

 

Dit was mijn budget make-up look met alleen Essence en Catrice producten! Ik vind het echt een prima every-day look geworden! Ik ben alleen echt geen fan van het oogschaduwpalette, het werkt gewoon niet voor mij. Er is amper kleur op mijn oogleden gekomen door deze oogschaduw. Ook de fixing spray is niet echt een topper wat mij betreft.  Verder vind ik alle producten echt heel chill en fijn in gebruik.

 

Gebruik jij veel budget producten?

Liefs, Tessa

Een gedachte over “Look | Budget make-up look met Catrice & Essence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *