10 meest gelezen artikelen op ByTwins.nl

We zaten alles eens op een rijtje te zetten om te kijken welke artikelen er nou écht goed worden gelezen en welke een stuk minder. Daar kwamen lijstjes uit. En lijstjes delen is leuk! Vandaag laten we jullie zien welke artikelen het meeste gelezen zijn op ByTwins.nl

Opgemaakt artikelen, stash artikelen en unboxings zijn en blijven populair. Ook veel MAC lipsticks kwamen voorbij in de lijst van meest gelezen artikelen. Daarnaast wat shoplogs en Lush is ook erg populair. Gelukkig, want daar schrijven wij graag over. Er staan inmiddels meer dan 200 artikelen online, de tien meest gelezen zetten we op een rijtje:

1. Kruidvat Wash In Wash Out kleurshampoo

header

 

Deze steekt er echt met kopen schouders bovenuit. Toen Tessa dit artikel schreef waren deze kleurshampoo’s net nieuw en iedereen was er benieuwd naar. Dat is te zien aan de bezoekersaantallen, bijna 10x meer bekeken dan de meeste artikelen op ByTwins.nl.

 

2. Essence | Nieuwe VELVET STICKS matt lip colour

IMG_8126

 

Dit eigenlijk hetzelfde verhaal als nummer 1. Nancy schreef dit artikel toen deze velvet sticks net in de winkels lagen.

 

3.  Unboxing | Waxmelts.nl

wax

 

Deze unboxing werd ook erg goed gelezen. Waxmelts had dit artikel gedeeld op Facebook en daardoor werd dit artikel nóg vaker bekeken. Leuk! Deze waxmelts zijn echt favoriet.

 

4. John Frieda |Full Repair shampoo

shaa

Hier ook weer hetzelfde verhaal als het vorige. John Frieda had dit bericht gedeeld op hun Facebook pagina waardoor het aantal lezers van deze blogpost flink steeg.

 

5. Essence | Nieuwe oogmake-up producten maart 2016

Naamloos

Dit is weer hetzelfde verhaal als nummer 1 en 2 in de lijst. Deze blogpost maakte Tessa toen deze producten net in de schappen lagen.

 

6. Shoplog vakantie > Aken, Maastricht en outlet Roermond

headershoplog

Dit artikel kwam in de eerste week van onze blog online en toch staat het op nummer 6 in deze lijst. Best knap!

 

7.  (foto)Verslag: Lush Beauty School feestje!

IMG_20151117_155056

Oh dit was zo leuk! Lush beautyschool-feestje! We schreven over deze avond en voegden foto’s toe. Dit is een leuke herinnering aan een leuke avond.

 

8.  Ebay Shoplog januari 2016 | Sieraden en maskers

Naamloos

Nog een shoplog in dit rijtje! Tessa kocht een lading sieraden en maskertjes op Ebay en maakte daar een shoplog van. Ebay shoplogs zijn altijd leuk.

 

9.  NYX | HD Concealer cw 02 Fair

nyx

Naar deze NYX concealer is veel gegoogeld. Nancy schreef er een positieve review over en gebruikt dit product nog steeds graag.

 

10. Essie Decadent Dish

headeressdd

Een prachtig Essie lakje om deze lijst af te sluiten. Decadent Dish is een musthave!

 

Wij vonden het heel leuk om zo onze meest gelezen artikelen eens op een rijtje te zetten! We hopen dat jullie het ook leuk vonden. Willen jullie meer artikelen uit het archief? Kijk dan rechts bij categorieën of kies een tag uit die je interessant vind!

 

Liefs, Tessa en Nancy.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *