Essence | Liquid lipstick Show off! & Make a Statement

Vandaag weer eens liquid lipsticks hier op ByTwins.nl, het is tenslotte al weer een paar weken geleden haha. Vandaag laat ik je er twee zien van Essence, lekker budget dus!

IMG_8475

Ik begin gewoon echt steeds meer fan te worden van liquid lipstick, ik hamster er steeds meer bij elkaar. Ondertussen heb ik al een klein legertje verzameld! Ik vind de gewone lipsticks van Essence altijd al budgettoppers maar ik was natuurlijk ook heel benieuwd naar de liquid lipsticks. Ik kocht twee kleuren die me erg aanspraken.

 

 

04 Show off!

IMG_8525

Show Off is een hele mooie koraal roze kleur. Normaal niet echt mijn kleur maar hij zag er zo mooi uit dat ik hem toch wil proberen! En voor deze prijs doe je dat dan ook nog makkelijk. Na het swatchen op mijn arm werd ik blij verrast. Show Off laat en goed kleurtje achter.

IMG_8534

 

Wat me ook opvalt is de geur van de liquid lipstick. Hij ruikt echt lekker, maar hij blijft niet de hele dag hangen (gelukkig maar). De structuur van de liquid lipstick is best wel dik en wat plakkerig. De lipsticks drogen niet mat op zoals bij mijn meeste liquid lipsticks, hij blijft er dus glanzend uit zien. Jammer, ik hou wel van matte lipproducten. Met de liquid lipstick van Essence kun je beter niet eten of drinken, ik ben veel kleur kwijt na een glas drinken. Nee, ik ben geen fan. Ik vind dit meer een goed gepigmenteerde lipgloss.

 

06 Make a Statement

IMG_8492

En weer vind ik de donkerste kleur uit de collectie het mooist.  Make A Statement is een mooie rood/bruine kleur en de pigmentatie is net als Show Off best goed.

IMG_8522

 

Net als zijn voorganger blijft deze lipstick ook heel plakkerig op mijn lippen. Ik vind hem ook niet heel fijn aanbrengen en ook bij deze ben ik na een glas drinken al veel kleur kwijt.

 

Nee jammer, ik ben niet echt fan van deze lipproducten. Als je opzoek bent naar een gepigmenteerde lipgloss dan is het misschien wel wat voor je maar voor mij zijn ze te plakkerig en is de houdbaarheid echt te kort. De liquid lipsticks zijn verkrijgbaar bij het kruidvat voor €2,59

 

Een gedachte over “Essence | Liquid lipstick Show off! & Make a Statement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *