Lush | Experimenter Bath Bomb

Het mooiste kleurenspel in je bad? Kies voor The Experimenter!  Letsgo!

Als ik aan deze bathbomb denk, dan denk ik aan het shoptripje naar Londen die Nancy en ik in juli deden. In Lush Oxford Street riep iedereen THE EXPERIMENTER, gevolgd door een hoop gejoel. Wat daar gebeurde? The Experimenter werd in een grote bak water gegooid haha. Heel leuk!

Lush The Experimenter (6)

The Experimenter beloofd een kleurenspektakel en een zoete geur. Hoe je zo’n bath bomb gebruikt? Je bad lekker vol laten lopen met warm water, de bath bomb erin leggen en er zelf bij gaan liggen. Easy as that!

De ingredienten van The Experimenter zijn (via Lush.nl):

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Knettersnoep, Vetiverolie, essentiële (Vetiveria zizanoides), Tonka-absolue (Dipteryx odorata), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia),Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), *Coumarine (*Coumarin), *Limonene (*Limonene), *Eugenol (*Eugenol), *Linalool (*Linalool),Calcium Sodium Borosilicate, Tin-oxide (Tin Oxide), Gouden glitter, Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45350 (Colour 45350)

Knettersnoep há! Heel ver weg heb ik dit meegekregen maar het valt niet onwijs op vind ik.

Experimenter bath bombExperimenter

Alleen al hoe deze bath bomb eruit ziet. Super pretty! Blauw, roze, wit en geel met een paarse rand in het midden. Ik vind deze bath bomb echt super tof. Hij is ook erg groot zoals je kan zien hoe hij in mijn hand ligt. Hij is groter als de meeste bath bombs volgens mij!

 

Wat Lush zegt over The Experimenter Bath Bomb: The Experimenter is prachtig, wanneer je deze bath bomb in je badwater laat vallen creëer je kunst. Laat je hypnotiseren door het schitterende kleurenspel en geniet van de heerlijke geuren van Fair Trade vanille absolue, tonka en vetivert. En als je goed luistert…

Lush The Experimenter (1)

Tijd om hem in bad te gooien! Ik riep nog net niet EXPERIMENTER WHOEEEEE. Het filmpje wil helaas niet uploaden voor bij dit artikel, hij is te groot ofzo.

Lush The Experimenter (2)

 

Zodra de bath bomb in bad valt komt er echt een kleurexplosie, zó tof! Geel, blauw, roze alles komt voorbij. Hierboven zie je ook goed dat je van alle kleuren iets terug ziet komen in bad.

Lush The Experimenter (3)

Hij bruist mooi op en ik vond het echt een spektakel in de badkuip. De geur van The Experimenter vond ik ook heel lekker. Wanneer je hem net in bad doet komt er een wat meer rokerige geur van je felgekleurde bad af. Ik vind het een beetje een unisex geur, zo’n geur die voor mannen ook heel goed kan werken. Deze geur werd wel minder wat ik niet erg vond want ik vond dit best heftig. Later kwam het zoetere van de tonka en de vanille wat meer naar boven wat ik heerlijk vond om nog flink wat minuutjes te chillen in mijn Experimenter bad.

Lush The Experimenter (4)

Het laatste beetje van de bath bomb verkruimelde ik tussen mijn vingers met dit als resultaat haha. De kleurstof, jup.

Lush The Experimenter (5)

Het jammere aan de Experimenter is dat alle vrolijke kleurtjes door elkaar niet voor eeuwig zijn. Al vrij snel veranderde de kleur van mijn bad van een vrolijke regenboog naar een heel treurig grijs bad. Jammer! Maar ook logisch. Wat er wel bleef waren glitters. HEEL VEEL GLITTERS. Overal.

 

Ik vind The Experimenter top. Alle prachtige kleuren die door je badwater gaan wanneer je deze bath bomb in je bad legt zijn echt fantastisch, iets minder is dat er daarna een viezige kleur achter blijft. De glitters maken het alsnog een feestje. De geur vind ik top, ik ben blij dat die heftige rokerige geur niet de hele tijd blijft hangen. Later vind ik de geur fantastisch.

The Experimenter kost €5,95 voor een bath bomb van 180 gram. Bath Bombs zijn in principe voor eenmalig gebruik maar je kan hem ook door de helft snijden mocht je dat willen. Dan zal het spectaculaire kleurenbad wel wat minder zijn vrees ik. Je koopt The Experimenter bij Lush in de winkel of online.

 

Liefs, Tessa

2 gedachten over “Lush | Experimenter Bath Bomb

    1. Haha wij hebben ook geen bad. Ergens misschien maar goed! Nu proberen we lekker bathbombs uit als we op vakantie gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *