Opgemaakt | Mei 2016

Whie mei is alweer voorbij! Kom maar door met die zomer! We laten je vandaag zien wat wij in mei hebben opgemaakt.

Wat gaat er deze maand weer in de prullenbak? Best weer wat en echt van alles en nog wat!

Tessa

IMG_1133

Zoals altijd.. Watjes en tissues! Best veel watjes, geen idee hoe dat zo komt haha.

IMG_1138

The Body Shop Vanilla Brulee bodybutter. Ik vond deze geur echt heel lekker! Ik heb hem een tijdje veel gebruikt, toen weer wat minder en een aantal dagen geleden heb ik hem opgemaakt. M’n moeder heeft deze ook een beetje gebruikt. Greenland Bodylotion in almond& lotus. Ik was dikke bodybutters even zat en zocht een bodylotion in mijn stash. Deze kwam naar boven. Fijne bodylotion! De Kruidvat kleurshampoo in Rich Red. Ja.. Ik kneep te hard denk ik en bam, scheur in m’n flesje! Ik heb hem verder doorgeknipt en de shampoo ergens anders in bewaard.

IMG_1141

EINDELIJK! Ik had echt verwacht deze parfum in december al op te maken maar er bleef maar uitkomen. YSL Black Opium is echt favoriet, ik ben aan m’n volgende grote fles begonnen haha. Het Ziaja Sensitive Micellair Water vond ik een heel fijn product! Deze is met veel plezier opgegaan. Ik ga zeker vaker bestellen bij Ziaja. De L’Oreal BB cream gebruik ik al jaren. Er is weer een tube opgegaan, ben nu alweer aan mijn back-up begonnen. Ik zag dat de verpakkingen laatst zijn veranderd!

IMG_1144

Veel samples zijn opgegaan. Ik had een proefsetje aangevraagd bij Dermaquest en ik heb deze producten opgebruikt. Ook van SPA  is er een serum-sample opgegaan. Een haarolie, deze deed ik tegelijk met de kleurshampoo in mijn haar voor wat extra voeding. De Anastasia Clear Brow Gel is opgegaan. Hier heb ik heel lang mee gedaan maar ik vond hem niet geweldig. Of hij was te goed voor wat ik wilde haha. Hij maakte mijn wenkbrauwen namelijk net iets te hard voor mijn mening. Maar ik kan ook begrijpen dat mensen hem top vinden.

 

IMG_1148

Mijn blikje Purlol Bee lipbalsem is opgegaan. Ik vind dit toch altijd knap haha! Je doet zo lang met zulke blikjes! Ik vond deze heel fijn. Wat ik ook top vind is de Puriy Made Simple van Philosophy. Dit kleine flesje stond in de badkamer en ik heb nog zo’n kleintje op voorraad. Dit is ook een handig formaatje om mee te nemen op reis trouwens!

 

Nancy

IMG_1118

Yay, laten we gaan beginnen met Lush deze keer. Deze maand maakte ik vier Lush producten op. Als eerste de Karma jelly, deze komt uit de Lush Kitchen en is echt mijn favoriete jelly ooit. Gelukkig heb ik nog drie potten op voorraad haha. Angels on bare skin ging helaas ook op, deze hadden we zelf gemaakt tijdens de Lush beautyschool avond. Ook ging er weer een potje van Cup o coffee op, dit is echt mijn favoriete scrub van Lush. Mask of magnificent ging ook op, deze is echt heel fijn maar ik koop voorlopig even geen nieuwe meer. Eerst even al mijn andere maskers opmaken.

IMG_1122

Twee deodorants van Hidro Fugal. De rol deodorant ging op en de spuitbus heeft zichzelf leeg gespoten in mijn tas. Jup, heel zonde en heel vies. Er is nog een maskertje van Dr. van der Hoog opgegaan, dit masker prikt op een of andere manier niet heel erg chill. De uni cura zeep gebruik ik om mijn piercings mee schoon te maken. En dat werkt echt heel erg goed, heb er nog nooit problemen mee gehad. En het rare potje zonder deksel en met rare tekens die kocht ik in Kos, Griekenland toen ik daar op vakantie was met twinnie. Hier in zat bijenwascrème, echt een super dikke vette crème. Ideaal voor je voeten en je drogen handen.

 

IMG_1124

Een van mijn favoriete geuren van Yankee Candle is helaas op. Deze is niet in Nederland te koop helaas, iemand die ik via instagram ken heeft deze voor mij meegenomen van uit Amerika. Ook is mijn Gliss Kur antiklit spray opgegaan, ondertussen heb ik al weer een nieuwe in de badkamer staan. Deze ruikt ook nog eens super lekker. En een douche foam van Kneipp, hier wilde ik eigenlijk een review over maken. Maar ik vond hem zo lekker dat ik super enthousiast werd en hij op was voor dat ik er iets over kon  schrijven of foto’s kon maken.

IMG_1129

En dan weer het laatste van mij, het valt deze maand wel mee volgens mij. Mijn geliefde Benefit Roller lash is niet op maar ik doe hem weg, hij is echt al veel te lang open. Ik heb nu al weer een back up in gebruik. Ook ging de Tea tree stick op, deze heeft echt goed gewerkt. De Philosophy microdelivery facial wash ging op, hiervan heb ik ook alweer een nieuwe in gebruik. Een sample van de Beautyblender cleanser en er gingen wat wattenstaafjes op.

Samen.

IMG_1151

 

We hebben samen nog een Lush maskertje opgemaakt met de super leuke naam Dont look at me die we erg fijn vinden en de Lush 9 to 5 reinigingsmelk is opgegaan. Hij deed goed wat hij moet doen maar ik vond hem niet heel erg bijzonder of heel top.

 

Dat was m weer! Best wel weer wat, het ruimt weer lekker op. Volgende maand zien jullie weer wat we in juni allemaal op gaan maken.

 

Liefs!

4 gedachten over “Opgemaakt | Mei 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *